Εκτός έδρας με την Καστοριά αγωνίζεται το Σάββατο ο Α.Σ.Καρδίτσας Μέλι ΑΤΤΙΚΗ

Δηλώσεις έκανε στον ραδιοφωνικό σταθμό Metropolis 95.5 ο πρόεδρος του Απόλλωνα Λάρισας Παναγιώτης Μαντζανάς με αφορμή τις καταγγελίες του Δημήτρη Καλαϊτζίδη.

Την αποδέσμευση του Βασίλη Χατζηδίμπα αλλά και τις συζητήσεις για την λύση του συμβολαίου του Τζέσι Φουσού, γνωστοποίησε με ανακοίνωση της η διοίκηση του Πανσερραϊκού.

Τα μέλη της Ανεξάρτητης Επιχειρηματικής Κίνησης Καρδίτσας αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν δημοσίως όλους αυτούς που με την ψήφο τους στήριξαν την προσπάθειά μας .

Την Τετάρτη 13-12-2017 το Εσπερινό ΕΠΑ.Λ. Καρδίτσας πραγματοποίησε διδακτική επίσκεψη στο Γενικό Νοσοκομείο Καρδίτσας.

Ο Πρόεδρος της Π.Ε.Δ Θεσσαλίας και Δήμαρχος Δήμου Μουζακίου , κ. Κωτσός Γεώργιος στην εισήγηση του στην ημερίδα με θέμα «ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΣΟΜΕΝΕΣ ΜΟΡΦΕΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ (ΙΑΜΑΤΙΚΟΣ & ΘΕΜΑΤΙΚΟΣ)» αναφέρθηκε στα πολλαπλά οφέλη που μπορούν να έχουν οι τοπικές κοινωνίες από την ανάπτυξη των εναλλακτικών μορφών τουρισμού.

Πολύ συχνό φαινόμενο οι επιθέσεις αδέσποτων σκύλων με τραυματισμό, στην ευρύτερη περιοχή της Kαρδίτσας, που κατέληξαν στο Νοσοκομείο για περιποίηση, ενίοτε νοσηλεία και θεραπεία (συρραφή τραυμάτων, συχνά σοβαρών, που μπορεί να σημαδέψουν μια ζωή, οροί, αντιλυσσική αγωγή όταν χρειάζεται, αντιβιώσεις, αλλαγές, επιπλοκές κα.).

Τα παιδιά των μηχανικών που πέτυχαν στις Πανελλαδικές Εξετάσεις εισαγόμενα στην τριτοβάθμια εκπαίδευση κατά τα έτη 2016 και 2017 θα βραβεύσει το ΤΕΕ / Περιφερειακό Τμήμα Κεντρικής & Δυτικής Θεσσαλίας, σε εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 4 Ιανουαρίου στις 6 μμ στην αίθουσα εκδηλώσεων «Ιωάννης Βαρνάς», Καλλιθέας 7, στη Λάρισα.

Με μεγάλο ενθουσιασμό και ιδιαίτερα αυξημένη διάθεση άνοιξε για την σχολική χρονιά που διανύουμε το πρόγραμμα των σχολικών αγώνων.

Σε εμβολιασμό των παιδιών Ρομά που διαμένουν στον οικισμό «Μαύρικα», προχώρησαν το πρωί της Πέμπτης συνεργείο και κινητή μονάδα του ΚΕΕΛΠΝΟ, σε συνεργασία με την Υγειονομική Περιφέρεια, σε μια προσπάθεια περιορισμού των κρουσμάτων ιλαράς που καταγράφονται σε αυτόν τον πληθυσμό.

Απεργιακές συγκεντρώσεις στην κεντρική πλατεία πραγματοποιήθηκαν την Πέμπτη, στο πλαίσιο της πανεργατικής απεργίας.

Οι εκδόσεις Μίνωας και το βιβλιοπωλείο Βασιλάκος σάς προσκαλούν στην παρουσίαση του βιβλίου «Το τελευταίο δαχτυλίδι» του Σπύρου Πετρουλάκη.

Την Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου 2017 και ώρα 12.00 πραγματοποιήθηκε η τελετή Ορκωμοσίας πενήντα (50) νέων πτυχιούχων του Τμήματος Διατροφής και Διαιτολογίας του ΤΕΙ Θεσσαλίας.