As soon as you open an account Bet365 will send you a 10 digit Offer Code via email. Receive Your £200 bet365 Welcome Promo Bonus plus £50 Mobile Promo

Σας ενημερώνουμε ότι οι κατατακτήριες εξετάσεις για τις τάξεις Β΄, Γ΄ Γυμνασίου και Α΄, Β΄, Γ΄ Λυκείου του Μουσικού Σχολείου Καρδίτσας θα πραγματοποιηθούν κατά το τρίτο δεκαήμερο του Σεπτεμβρίου 2017, βάσει της υπ΄αριθμ. 64379/Δ2-25-4-2017 απόφασης.

Η Ε΄ Ένωση σε συνεργασία με τον Φθιωτικό Όμιλο Αντισφαίρισης υπό την αιγίδα της Ελληνικής Φίλαθλης Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης Ε.Φ.Ο.Α προκηρύσσει το 3ο ΕΝΩΣΙΑΚΟ ΒΑΘΜΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟ Πρωτάθλημα Ε3 για αγόρια και κορίτσια κάτω των 14 και 16 ετών αντίστοιχα για το έτος 2017, την Παρασκευή 30 Ιουνίου έως και την Κυριακή 02 Ιουλίου με παράταση αγώνων εάν χρειασθεί έως Δευτέρα 03 Ιουλίου 2017.

Με οικοδεσπότη το υπέροχο καρδιτσιώτικο κοινό και την Ένωση Πολιτιστικών Συλλόγων νομού Καρδίτσας, διοργανώτριας – με απόλυτη επιτυχία – των εκδηλώσεων της διεθνούς εμβέλειας γιορτής «Καραϊσκάκεια», που, με αφορμή τα πενήντα χρόνια από την έναρξή τους, φέτος είχαν και επετειακό χαρακτήρα, ο Λαογραφικός, Αρχαιολογικός και Πολιτιστικός Σύλλογος Οξυάς, το Θεσσαλικό Χοροστάσι και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Φύλλου Καρδίτσας ανέλαβαν από κοινού να αναβιώσουν στιγμές από την παράδοση των τελευταίων χρόνων. Στιγμές που, καθ’ ομολογία πολλών από τους παριστάμενους, σημάδεψαν «μια ολόκληρη εποχή».

To TEE – Π.Τ. Κεντρικής και Δυτικής Θεσσαλίας και το Εθνικό Ταμείο Επιχειρηματικότητας & Ανάπτυξης (ΕΤΕΑΝ) συνδιοργανώνουν την Πέμπτη 29η Ιουνίου 2017 στη Λάρισα (Καλλιθέας 7, 3ος Όροφος, Αίθουσα Ι. Βαρνάς) ημερίδα με θέμα «ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΤΟΥ ΕΤΕΑΝ».

Σήμερα Πέμπτη 29 Ιουνίου 2017, ημέρα εορτής του Προστάτου της Ένωσης μας Αποστόλου Παύλου, και ώρα 19:00’
θα τελεστεί Αρτοκλασία στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου, στους Αγίους Αναργύρους Κρανιάς του Δήμου Μουζακίου.

Εκ μέρους της Περιφερειακής Ενότητας Καρδίτσας – Αιρετή Περιφέρεια Θεσσαλίας ο αντιπεριφερειάρχης κ. Β. Τσιάκος έκανε την ακόλουθη δήλωση σε σχέση με τα όσα διαδραματίζονται το τελευταίο χρονικό διάστημα γύρω από την υπόθεση απόκτησης αθλητικών εγκαταστάσεων για την ιστορική ομάδα της Αναγέννησης.

Η Περιφερειακή Διευθύντρια Εκπαίδευσης κ. Ελένη Αναστασοπούλου με απόφασή της παραμονή των συνεντεύξεων για την τοποθέτηση Διευθυντών, «πέταξε εκτός» την πρόεδρο του Διευρυμένου ΠΥΣΠΕ και προϊσταμένη της Δ/νσης Α/θμιας Εκπαίδευσης Ν. Καρδίτσας κ. Ευθυμία Μητσιάδη που με τη σειρά της απάντησε με ασφαλιστικά μέτρα

Ο πρόεδρος του Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου Καρδίτσας κ. Βασίλης Τσιαμούλης πήρε την σκυτάλη των καλεσμένων στην εκπομπή «Κarditsa goal».

Ο Θερινός Κινηματογράφος Καρδίτσας, θα παραμείνει κλειστός από την Πέμπτη 29 Ιουνίου, έως και την Τετάρτη 7 Ιουλίου.

Επιστολή του Προέδρου της ΕΝΠΕ Κ. Αγοραστού στον Υπουργό και τον Αν. Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. κ. Ε. Αποστόλου και Ι. Τσιρώνη

Στην ομιλία του σήμερα στην Επιτροπή COTER στις Βρυξέλλες, ο Πρόεδρος της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας πρότεινε να διευρυνθούν οι δείκτες με τους οποίους γίνεται η κατανομή των πόρων της πολιτικής συνοχής και να γίνει πιο ενεργός ο ρόλος των Περιφερειών

Την Παρασκευή 30 Ιουνίου και ώρα 9.30 μ.μ.
Η Σίσσυ Παπαγιαννούλη συμπράττει με τον Αρ. Φαλιάγκα, τον Ναπ. Μουλιάκο και τον Αγγ. Παπαπέλα σε ένα μουσικό ταξίδι στο χώρο του ρεμπέτικου και λαϊκού τραγουδιού

Στη διάρκεια της Πέμπτης τελικά (καθώς ήταν πιθανό να το έπραττε σήμερα) θα καταθέσει την αίτηση-προσφυγή στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ ο Δημήτρης Καρπετόπουλος.

Δυναμικά έδωσαν το παρών για τέταρτη συνεχή χρονιά οι ποδηλάτες του Μελισσοχωρίου παρέα με τους φίλους τους περνώντας το μήνυμα «Γίνε εθελοντής μη μένεις θεατής» σε μια διαδρομή 10 χιλιομέτρων και έξι χωριών.

Εποικοδομητική συνάντηση της Δημοτικής Αρχής και των επικεφαλής- εκπροσώπων των δημοτικών παρατάξεων με τους ενδιαφερόμενους καταστηματάρχες

Σπουδαία μεταγραφή για τον ΟΦΗ. Οι Κρητικοί ανακοίνωσαν την απόκτηση του πρώτου σκόρερ της περασμένης σεζόν στην Football League, Νίκου Κουσκουνά, με τον 29χρονο επιθετικό να υπογράφει συμβόλαιο δύο ετών.