Ο πρώτος καύσωνας του φετινού καλοκαιριού είναι πια γεγονός καθώς το θερμόμετρο αύριο, Κυριακή και μεθαύριο, Δευτέρα, θα δείξει ακόμη και πάνω από 40°C.

Έντονη ήταν η κριτική που άσκησε η «ΔΥΝΑΤΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑ» στη Δημοτική Αρχή Καρδίτσας αναφορικά με τον τρόπο που χειρίστηκε το θέμα του σχεδίου για το νέο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας και το πώς αντέδρασε απέναντι σε όλη αυτή την επιχειρούμενη ακαδημαϊκή υποβάθμιση του Νομού.

Προς το ιστορικό και λαογραφικό μουσείο «Λ. & Ν. Σακελλαρίου» - μουσείο πόλης Καρδίτσας

Κώστας Αγοραστός: Η παράδοση διατηρεί την πολιτισμική ειρήνη

Ο Δημήτρης Μανασής, ο γνωστός «Ραούλ» στο Καρδιτσιώτικο ποδόσφαιρο ξεκινά και επίσημα την προπονητική του καριέρα, καθώς τη νέα σεζόν θα κάθεται στον πάγκο του Αίαντα Μαραθέας.

Την Τρίτη 17/07/2018, αντιπροσωπεία του Εμπορικού Συλλόγου Μουζακίου αποτελούμενη από τον πρόεδρο κ. Η. Σερίφη και τον αντιπρόεδρο κ. Χ. Γκαραβέλα, επισκέφτηκαν, με τη Βουλευτή Καρδίτσας του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτα Βράντζα, το Υφυπουργείο Αθλητισμού και το Υπουργείο Οικονομίας και Ανάπτυξης.

Με τον Βάιο Καραγιάννη στο «τιμόνι» θα πορευτεί και στη Γ΄Εθνική ο Απόλλων Μακρυχωρίου, ο οποίος προχώρησε και στην ανανέωση τεσσάρων ποδοσφαιριστών.

Στο πλαίσιο οργανωμένης επιχείρησης της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, συνελήφθησαν στη Λάρισα, την ευρύτερη περιοχή αυτής και σε περιοχή της Καρδίτσας, οκτώ μέλη της σπείρας, δύο από τα οποία αρχηγικά

Έναν πολύπειρο ποδοσφαιριστή απέκτησε ο Γ.Σ. Αλμυρού, καθώς ο Παύλος Βανγκέλι θα αγωνίζεται τη νέα χρονιά με τους «κυανόλευκους».

Το μέλλον με αισιοδοξία ατενίζουν από χθες οι απόφοιτοι των Τμημάτων του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας που ορκίστηκαν στις επιστήμες τους και έλαβαν τα πτυχία τους μετά την επιτυχή ολοκλήρωση των σπουδών τους.

Ολοκληρώθηκε την Παρασκευή 20 Ιουλίου στις Παιδικές Βιβλιοθήκες του Δ.Ο.Π.Α.Κ. Δήμου Καρδίτσας, ο πρώτος «γεμάτος» κύκλος, της 7ης Καλοκαιρινής Εκστρατείας Ανάγνωσης και Δημιουργικότητας 2018, που οργανώνει και συντονίζει η Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος, και υλοποιείται από περίπου 140 βιβλιοθήκες σε όλη την Ελλάδα.

Κώστας Αγοραστός: Δημιουργούμε δίχτυ προστασίας για 12.800 οικογένειες και 17.150 παιδιά στη Θεσσαλία

Άμεσες ενέργειες από τη ΔΕΗ για γρήγορη αποκατάσταση των βλαβών ζήτησε ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός προκειμένου να μην τίθενται σε κίνδυνο οι καλλιέργειες των αγροτών.

Με δύο (2) χρυσά και τρία (3) αργυρά μετάλλια στις αποσκευές της επέστρεψε από το Βόλο, η αγωνιστική ομάδα της ΑΚΑΚ και του ΑΣΚ Ολυμπιακός από το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κατηγοριών κλασικής κολύμβησης παμπαίδων-παγκορασίδων Α-Β που πραγματοποιήθηκε από 12-15 Ιουλίου 2018. Στους αγώνες συμμετείχαν περισσότεροι των 930 αθλητών και αθλητριών από 144 Σωματεία της Χώρας.