Πολύ καλή εμφάνιση και 5η θέση στο ύψος για τον Αθανάσιο Καμπίτσα, αθλητή του ΣΕΒΑΣ Καρδίτσας, στους Πανευρωπαικούς Αγώνες Masters που γίνονται στην Μαδρίτη αυτή την εβδομάδα.

Σύμφωνα με έκτακτη είδηση που μεταδόθηκε από το πρακτορείο ειδήσεων Anadolu και την εφημερίδα «Hürriyet», σε ένα από τα κινητά τηλέφωνα που οι δύο Έλληνες έφεραν κατά τη σύλληψή τους διαπιστώθηκε πως υπάρχουν στρατιωτικοί χάρτες-σχεδιαγράμματα, χωρίς ωστόσο τα τουρκικά Μέσα να δίνουν περισσότερες πληροφορίες ως προς το περιεχόμενό τους.

Συνεχίζεται η αυξητική τάση των κρουσμάτων της ιλαράς, καθώς σύμφωνα με νεότερα επιδημιολογικά δεδομένα του ΚΕΕΛΠΝΟ, έως και σήμερα Πέμπτη, έχουν καταγραφεί στην Ελλάδα, 2.200 περιστατικά.

Η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Ηρακλής Παλαμά συγχαίρει θερμά τους ποδοσφαιριστές, τους προπονητές και τη διοίκηση του Α.Ο. Σελλάνων για την κατάκτηση του κυπέλλου ΕΠΣ Καρδίτσας "Ανδρέας Γεωργίου" 2017-18.

Το ΔΣ του Ηρακλή Σοφάδων ο προπονητής και οι παίχτες,συγχαίρουμε τον ΑΟ Σελλανων για την κατάκτηση του κυπέλου ΕΠΣ Καρδίτσας.

Μέσα στο πλαίσιο του Προγράμματος Κοινωνικοποίησης οι νέοι –ες του ¨Θεοδωρίδειου Κέντρου – Ορίζοντες¨ του Δήμου Καρδίτσας, πραγματοποίησαν έξοδο στο αναψυκτήριο του Παυσιλύπου, που ήταν προσφορά του Δημάρχου Καρδίτσας κ. Φώτη Αλεξάκου, ο οποίος παραβρέθηκε και συζήτησε μαζί τους.

Γράφει ο Γεώργιος Μακρυνίκας, Μαθηματικός - Πρ. Νομάρχης

Για πρώτη φορά μαθητές του σχολείου θα ερμηνεύσουν ελληνικά έργα στο σημαντικότερο συναυλιακό χώρο της χώρας μας

Ιερά Πανήγυρις θα τελεσθεί στον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου, στους Αγίους Αναργύρους Κρανιάς Μουζακίου για να τιμηθεί η Υπέρμαχος Στρατηγός και Βασίλισσα του Κόσμου σύμφωνα με το ακόλουθο πρόγραμμα:

Επίσκεψη στις εγκαταστάσεις του εργοστασίου παραγωγής pellet της Ενεργειακής Συνεταιριστικής Εταιρίας Καρδίτσας (ΕΣΕΚ), που βρίσκεται στο 6οχλμ Καρδίτσας – Κέδρου, πραγματοποίησαν οι σπουδαστές που παρακολουθούν σεμινάριοτου τμήματος Δασοπονίας και Φυσικού Περιβάλλοντος Καρδίτσας του ΤΕΙ Θεσσαλίας. Επικεφαλής της επίσκεψης ήταν ο αντιπρύτανης του ΤΕΙ και καθηγητής του τμήματος, κ. Μιχαήλ Βραχνάκης.

Την Τετάρτη 21 Μαρτίου συνεδρίασε το Δ.Σ του Εργατικού Κέντρου με θέμα την προκήρυξη 24ωρης Πανκαρδιτσιώτικης απεργίας για τους εργαζόμενους «βοήθεια στο σπίτι» για τις 29 Μαρτίου.

Ο Υπουργός Εσωτερικών, Πάνος Σκουρλέτης, ανταποκρινόμενος στα αιτήματα που υπέβαλαν δήμοι της χώρας, ενέκρινε έκτακτες οικονομικές ενισχύσεις ποσού συνολικού ύψους 2.259.460 ευρώ, για την αντιμετώπιση ζημιών και καταστροφών που προκλήθηκαν στις υποδομές τους από θεομηνίες, για την εξόφληση ληξιπρόθεσμων υποχρεώσεών τους προς τρίτους και για έργα υποδομών με σκοπό την αντιμετώπιση της λειψυδρίας.

Από την ΠΕ Καρδίτσας ανακοινώθηκε το πρόγραμμα εορταστικών εκδηλώσεων της εθνικής επετείου της 25ης Μαρτίου 1821. Αναλυτικά