ΜΠΑΣΚΕΤ
Typography

Τις εμφανίσεις που θα φορά τη φετινή αγωνιστική περίοδο παρουσίασε ο ΑΣΚ Μέλι Αττική.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας:

Η νέα αγωνιστική μας εμφάνιση είναι γεγονός !!!

Η νέα αγωνιστική εμφάνιση του Α.Σ.Καρδίτσας Μέλι ΑΤΤΙΚΗ είναι γεγονός και στη νέα Α2 Εθνική η ομάδα μας, με τις χαρακτηριστικές λευκές και μπλε εμφανίσεις θα προσπαθήσει να σταθεί με πίστη και φιλοδοξία, στο υψηλό επίπεδο του ελληνικού μπάσκετ.

Τέσσερις δυναμικές εταιρείες διεθνούς εμβέλειας κοσμούν την αγωνιστική εμφάνιση της ομάδας μας, στηρίζοντας το όραμα του Α.Σ.Κ. για την ανάπτυξη του αθλητισμού της Καρδίτσας !!!

Μέλι Αττική - Meli Attiki, η κορυφαία μελισσοκομική εταιρεία στη χώρα μας, με παράδοση 90 ετών, διεθνή βραβεία και εξαγωγική δραστηριότητα σε όλον τον κόσμο.
@Giannakos cranes & special transports , η δυναμική εταιρεία γερανών και μεταφορών, με σύγχρονο εξειδικευμένο εξοπλισμό και συμμετοχή σε μεγάλα έργα.
Φυσικό Μεταλλικό Νερό Θεόνη-Theoni Natural Mineral Water, το βραβευμένο φυσικό μεταλλικό νερό, που ήδη έχει συγκεντρώσει 14 διεθνή βραβεία και εξαιρετικές διακρίσεις, φέρνοντας το νερό των Αγράφων σε κάθε γωνιά του πλανήτη.
Three Cents Greece, η εταιρεία που παράγει τα χειροποίητα βραβευμένα ανθρακούχα ποτά και ήδη έχει συγκεντρώσει την προτίμηση του κοινού, αλλά και τη διεθνή αναγνώριση.

Τους ευχαριστούμε θερμά για τη στήριξη, όπως επίσης και την ATHLOS SPORTSWEAR για την παραγωγή του αθλητικού υλικού.

Δείτε τις εντός και εκτός έδρας εμφανίσεις:

ask faneles

e-max.it: your social media marketing partner

 vasilakosianouarios3.png

 

  

  karla teliko

giovani teliki

kafes2