vasilakos sept2020  karditsapress400x300 Αντίγραφο

   bronx delivey2xiroskarpos2

 

 

ΜΠΑΣΚΕΤ
Typography

Την πόλη της Καρδίτσας επισκέφτηκε σήμερα (19/10) Σάββατο ο Πρόεδρος της ΕΟΚ κ. Γιώργος Βασιλακόπουλος.

Ρεπορτάζ: Στέλιος Τσανάκας

Ο κ. Βασιλακόπουλος, μαζί με τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κώστα Αγοραστό, τον Αντιπεριφερειάρχη Καρδίτσας κ. Κωστή Νούσιο, τον Δήμαρχο Καρδίτσας κ. Βασίλη Τσιάκο, πραγματοποίησαν αυτοψία του νέου κλειστού γυμναστηρίου που πλέον δόθηκε σε λειτουργία στην περιοχή της Αγίας Παρασκευής.

DSC 0158

Το παρών έδωσαν οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι κα Λία Ρογκανάκη, κ.κ. Νίκος Καραγιάννης, Κώστας Γαϊτανίδης, Δημήτρης Αναγνωστόπουλος, ο Αντιδήμαρχος κ. Ηλίας Σχορετσανίτης, ο Πρόεδρος του ΔΟΠΑΚ κ. Γιάννης Ρόβας, ο Αντιπρόεδρος κ. Ηλίας Χατζής, ο Πρόεδρος της ΕΣΚΑΘ κ. Δημήτρης Ντούγκος, ο Αντιπρόεδρος κ. Βάιος Φαλάγγας, ο τ. Αντιπρόεδρος κ. Νίκος Φαρμάκης, εκπρόσωποι της κατασκευαστικής εταιρίας του γυμναστηρίου και το Δ.Σ. του ΑΣ Καρδίτσας προεξάρχοντος του Προέδρου κ. Θωμά Δεληγιάννη.

DSC 0158

Τον κ. Βασιλακόπουλο ξενάγησαν στις υπερσύγχρονες αθλητικές εγκαταστάσεις ο Γενικός Αρχηγός του ΑΣΚ και μέλος του Δ.Σ. της ΕΣΚΑΘ κ. Χρήστος Δεληγιάννης, ο Γενικός Γραμματέας του ΑΣΚ κ. Γιώργος Χριστούλας και εκπρόσωποι της κατασκευαστικής εταιρίας.

Επίσης, τους κ.κ. Βασιλακόπουλο, Αγοραστό, Νούσιο και Τσιάκο υποδέχτηκαν οι υπηρεσιακοί παράγοντες του Δήμου και υπάλληλοι του ΔΟΠΑΚ που πλέον έχουν στην αρμοδιότητά τους το νέο αυτό χώρο.

Ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης ξεναγήθηκε σε όλους τους χώρους και ζήτησε λεπτομερώς να πληροφορηθεί για τις παροχές, τις προδιαγραφές του γυμναστηρίου. Στη συνέχεια, συναντήθηκε με το προπονητικό τιμ και τους αθλητές του ΑΣ Καρδίτσας που ολοκλήρωσαν την προπόνησή τους στο γυμναστήριο και είχε ξεχωριστή συνομιλία με τον καθέναν, βγάζοντας μαζί τους αναμνηστική φωτογραφία.

DSC 0158

Ακολούθως, στην τοποθέτησή του εκδήλωσε το θαυμασμό του για το νέο κλειστό στην Καρδίτσα αποκαλύπτοντας ότι η Ομοσπονδία θα φροντίσει ώστε αγώνας της Εθνικής από τα «παράθυρα» της FIBA να διεξαχθεί το επόμενο διάστημα στην πόλη μας, λειτουργώντας έτσι ανταποδοτικά για τις αθλητικές εγκαταστάσεις που αποτελούν πόλο έλξης για την περιοχή και να γίνουν βήματα προόδου και αξιοποίησης του χώρου.

Ο κ. Βασιλακόπουλος εξήρε τους φορείς της περιοχής για την προσπάθεια να υλοποιηθεί αυτό το μεγάλο έργο, έκανε αναδρομή στους σπουδαίους αθλητές που έχει αναδείξει η Καρδίτσα στο μπάσκετ και ειδικότερα στον αρχηγό της Εθνικής, Γιάννη Μπουρούση.

Ακολούθως, ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Αγοραστός δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για την παράδοση ενός έργου το οποίο χαρακτήρισε το «μεγαλύτερο, καλύτερο και πιο σύγχρονο αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα». Ο κ. Αγοραστός αναφέρθηκε στην κατάσταση την οποία βρισκόταν το έργο το 2011 και σε αυτή που είναι σήμερα, αφιερώνοντας την υλοποίησή του σε όλους τους αθλητές που πέρασαν και προσέφεραν στην περιοχή αλλά και σε αυτούς που έρχονται. Επίσης, ευχαρίστησε τον Πρόεδρο της ΕΟΚ για τη συμπαράσταση, συμβάλλοντας προς την κατεύθυνση να γίνει η Θεσσαλία περιοχή των μεγάλων αθλητικών διοργανώσεων, ενώ τόνισε με νόημα πως η Περιφέρεια Θεσσαλίας έχει αναδειχθεί ως η «Περιφέρεια της δημιουργίας και της αποτελεσματικότητας».

Παράλληλα, ο κ. Αγοραστός έκανε ιδιαίτερη μνεία στον ΑΣ Καρδίτσας, στην προσπάθεια που καταβάλει και τη συνεισφορά του στον αθλητισμό αλλά και για την ολοκλήρωση του έργου, επαινώντας την απόφαση διατήρησής του στην Α2 Εθνική κατηγορία και την άρνησή του για συμμετοχή στην Basketleague, απόφαση την οποία χαρακτήρισε ως συνετή και η οποία αποδεικνύει τη συντονισμένη και σοβαρή στρατηγική που έχει ο Σύλλογος.

Τέλος, κάλεσε τον κόσμο να παραστεί μαζικά στα επίσημα εγκαίνια του νέου κλειστού που θα γίνουν το Σάββατο 2 Νοεμβρίου στην ιστορική πρώτη αναμέτρηση, η οποία θα είναι μεταξύ του ΑΣΚ και του Χαρίλαου Τρικούπη για την 5η αγωνιστική της Α2, χαρακτηρίζοντας «πρόκληση» αυτή την ημερομηνία.

Από την πλευρά του, ο Δήμαρχος Καρδίτσας κ. Βασίλης Τσιάκος χαρακτήρισε ως «στολίδι» το έργο που έχει πλέον παραδοθεί προς λειτουργία και τόνισε πως αποτελεί σημείο αναφοράς όχι μόνο για την πόλη, αλλά για όλη τη Θεσσαλία:

Ο Πρόεδρος της ΕΣΚΑΘ κ. Δημήτρης Ντούγκος έπλεξε το εγκώμιο του κ. Αγοραστού, δηλώνοντας ταυτόχρονα ευχαριστημένος για την παράδοση προς χρήση του νέου κλειστού και ευχήθηκε να συνδυαστεί με ακόμη μεγαλύτερες στιγμές και επιτυχίες της πόλης στο Ελληνικό μπάσκετ.

Ο Γενικός Αρχηγός του ΑΣ Καρδίτσας και μέλος του Δ.Σ. της ΕΣΚΑΘ κ. Χρήστος Δεληγιάννης ευχαρίστησε τον πρόεδρο της ΕΟΚ για την αποδοχή της πρόσκλησης να παραστεί και να κάνει αυτοψία του νέου αυτού αθλητικού χώρου και συνεχάρη όλους τους εμπλεκόμενους φορείς για τη συμβολή και άοκνη καθημερινή δουλειά προκειμένου να υλοποιηθεί ένα έργο, σε μία εποχή που το άθλημα στην Καρδίτσα κάνει βήματα προόδου και απαιτούταν μία κίνηση στην υποδομή για να υποστηρίξει την εξέλιξή του.

Τέλος, ο κ. Δεριζιώτης, ξεναγήθηκε μαζί με τον πρόεδρο της ΕΟΚ κ. Γιώργο Βασιλακόπουλο στις υπερσύγχρονες αθλητικές εγκαταστάσεις του νέου γηπέδου στην πόλη μας και μίλησε για την προοπτική που ανοίγεται στην Καρδίτσα αλλά και τον ΑΣΚ.

Εδώ να αναφέρουμε ότι η εταιρία KSD, με διεθνή ακτινοβολία στο χώρο της Επικοινωνίας, της Πληροφόρησης και του Τουρισμού, επενδύει στον αθλητισμό και αποτελεί βασικό χορηγό του ΑΣ Καρδίτσας.

Ο κ. Δεριζιώτης χαρακτήρισε, σε δηλώσεις του, εντυπωσιακό το νέο γήπεδο της Καρδίτσας, μοίρασε συγχαρητήρια στους εμπλεκόμενους φορείς για την υλοποίηση του έργου, ενώ όσον αφορά τον ΑΣΚ, τόνισε ότι αγωνίζεται όλα αυτά τα χρόνια με σοβαρότητα, ηθική, αξιοπρέπεια, εντιμότητα και πάντα στο πλαίσιο του «ευ αγωνίζεσθαι» και γι'αυτό το λόγο η KSD βρίσκεται αρωγός στην προσπάθειά του.

Σημειώνουμε πως το κτίριο του νέου κλειστού γυμναστηρίου είναι απολύτως λειτουργικό, ενώ απομένει η ολοκλήρωση του περιβάλλοντα χώρου που είναι ήδη προγραμματισμένη, για την πλήρη αξιοποίηση και των βοηθητικών υποδομών που βρίσκονται στους γύρω χώρους.

DSC 0158DSC 0158DSC 0158DSC 0158DSC 0158DSC 0158DSC 0158

DSC 0158

 

DSC 0158

DSC 0158

DSC 0158

DSC 0158

DSC 0158

 

DSC 0158

DSC 0158

e-max.it: your social media marketing partner

mbgif2

 giovannis final orizontio 1

  

 joinbanner2

bronx delivey1

 

 

 

!-- Go to www.addthis.com/dashboard to customize your tools -->