Δυναμική για άλλη μια φορά η παρουσία του Καρδιτσιώτικου Ομίλου Αντισφαίρισης της πόλης μας Σ.Ο.Α.Κ. Φωκιανού στο “5o Ε3βδ38 ΑΚ 12,16 ΕΤΩΝ, ΒΑΘΜΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΙΣ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ”

Την Τρίτη 16/10 και ώρα 18.00΄ στο ξενοδοχείο ΚΙΕΡΙΟΝ θα πραγματοποιηθεί η πρώτη συνάντηση των μελών και αθλητών Μπριτζ του Ομίλου "ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΤΑΒΛΙ -ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ" με σκοπό τον προγραμματισμό και οργάνωση του τμήματος εν΄όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού ανακοινώθηκε ότι μετά και το πρόβλημα που προέκυψε με την ΕΠΟ, παρατείνεται η προθεσμία για την έκδοση της κάρτας υγείας αθλητή μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου

Ακόμη ένα σπουδαίο παιχνίδι πραγματοποίησε ο Στέφανος Τσιτσιπάς στο Shanghai Rolex Masters, επικρατώντας με 2-0 σετ (6-4, 7-6) σε 1 ώρα και 45 λεπτά. Έτσι ο Έλληνας τενίστας κατάφερε να πάρει μια σπουδαία πρόκριση στους «16» του τουρνουά.

Στα πλαίσια της Ευρωπαϊκής εβδομάδας αθλητισμού ο σύλλογος πάλης Γ.Α.Σ. Πλαστήρας Καρδίτσας, επισκέφτηκε το 2o & 15oνηπιαγωγείο της πόλης μας και ενημέρωσαν τους μικρούς μαθητές για το άθλημα της Πάλης.

Περισσότερα Άρθρα...

 kafes2

 giovani teliki

karla teliko