ΔΙΑΦΟΡΑ
Typography

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα ανά τμήμα έκοψε ο Γυμναστικός Σύλλογος Μουζακίου και Περιχώρων "Γ. Πασιαλής" για όλους τους αθλητές και τις αθλήτριες σε όλα τα τμήματα.

Η φετινή χρόνια είναι η καλύτερη για τον Σύλλογο καθώς η συμμετοχή τον αθλητών-τριων σε Μπάσκετ, Βόλεϊ και Στίβο έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο, έχοντας σε όλα τα τμήματα συνολικά 220 αθλητές-τριες.

pasialis kopi pitas 8

Το Δ.Σ. ευχήθηκε σε όλους τους αθλητές και τις αθλήτριες, μικρούς και μεγάλους, υγεία προσωπική και οικογενειακή και τους ευχαρίστησε για την προσπάθεια που καταβάλλουν και για την συμμετοχή τους στις αγωνιστικές υποχρεώσεις τους.

Ευχαρίστησε τους γονείς για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στο Σύλλογο και τόνισε ότι όλη η προσπάθεια που συντελείται είναι εθελοντική ενώ ακόμη ζήτησε τη συμμετοχή όλων στις δράσεις του Συλλόγου.

Ευχαρίστησε τους προπονητές όλων των τμημάτων για την άψογη συνεργασία και για τη σημαντική προσφορά τους στις ακαδημίες. Σκοπός του Συλλόγου είναι να φέρει όσο περισσότερους ανθρώπους της ευρύτερης περιοχής κοντά στον αθλητισμό. Είμαστε υπερήφανοι γιατί χρόνο με το χρόνο η συμμετοχή τον αθλητών πολλαπλασιάζεται.

Το φλουρί για τους τυχερούς ήτανε μπάλες μπάσκετ και βόλεϊ προσφορά από το σύλλογο. Τέλος θέλουμε να αναφέρουμε ότι τις πίτες τις προμηθευτήκαμε από όλες τις τοπικές επιχειρήσεις της περιοχής.

Ευχόμαστε υγεία και καλή χρονιά σε όλους

Με εκτίμηση
ΤΟ Δ.Σ.

pasialis kopi pitas 9

pasialis kopi pitas 10

pasialis kopi pitas 12

pasialis kopi pitas 14

pasialis kopi pitas 22

pasialis kopi pitas 24

pasialis kopi pitas 28

pasialis kopi pitas 30

pasialis kopi pitas 31

pasialis kopi pitas 33

pasialis kopi pitas 36

pasialis kopi pitas 37

pasialis kopi pitas 41

pasialis kopi pitas 43

e-max.it: your social media marketing partner

 vasilakosianouarios3.png

 

  

  karla teliko

giovani teliki

kafes2