lux1   karditsapress 4 vasilakos 01 

 ix6 pilatos orizontia .png

 

 

 

ΑΡΘΡΑ
Typography

Αποχαιρετιστήρια επιστολή του τ. προέδρου του συλλόγου Τριτέκων Καρδίτσας Θεόδωρου Θεοδωρόπουλου

Πριν λίγες μέρες (6/4/2021) έπεσε η αυλαία της 15χρονης πορείας μου ως πρόεδρος στο σύλλογο Τριτέκνων Ν. Καρδίτσας.
Όλα αυτά τα χρόνια οι εικόνες είναι αμέτρητες και μπερδεύονται σε ένα χείμαρρο ανάμεικτων συναισθημάτων.
Από όλα μπορείς να απαλλαγείς και να σωθείς, εκτός από ότι αγάπησες πολύ, γιατί είναι αυτό που δίνει ρυθμό στη ζωή, ζωντάνια στο πνεύμα και αιχμαλωτίζει την ύπαρξη μέχρι το τέλος της. Για μένα ο χρόνος άλλαξε κοίτη το 2006. Η δυνατή αγάπη μου και η θέληση για προσφορά με έφερε στον υπό ίδρυση σύλλογο Τριτέκνων Ν. Καρδίτσας. Η προτροπή και η στήριξη των μελών του Συλλόγου με οδήγησαν στο τιμόνι του ως πρόεδρο.
Αγαπητοί Τρίτεκνοι , 15 χρόνια Πρόεδρος, ακούραστος συνοδοιπόρος δικός σας, φορτωμένος με ευθύνη βαριά, όνειρα και σχέδια πολλά για το σύλλογό μας. Αυτό το σύλλογο που ζωγράφισε το χέρι του θεού με μοναδική, ξεχωριστή ομορφιά και χάρη και όλοι αισθανόμαστε περήφανοι για την καταξιωμένη πορεία του. Θα πρέπει και εσείς να στηρίζετε το σύλλογο και να θεωρείτε τις κάρτες για να μπορεί να ανταπεξέλθει στα έξοδα ο σύλλογος.
Για 15 χρόνια είμαι στην οικογένειά σας, στην μεγάλη οικογένεια των Τριτέκνων, να ακούω τα προβλήματα, αιτήματα, διαμαρτυρίες, να αφουγκράζομαι τις ανησυχίες, να αγωνίζομαι για τα δικαιώματά μας.
Δεκαπέντε χρόνια κάναμε μαζί αυτό το δύσκολο και μακρύ ταξίδι. Σε εσάς έλεγα την πρώτη καλημέρα και την τελευταία καληνύχτα. Πρώτο μου σπίτι ήταν και είναι ο σύλλογος, γιατί σπίτι θεωρείται εκείνο για το οποίο ξοδεύεις την έννοια σου, χαρίζεις το χρόνο σου, δίνεις την ψυχή σου και νιώθεις την αγάπη να δυναμώνει, να γεννιέται αδιάκοπα για αυτό…
Δεκαπέντε χρόνια αγώνων, αγωνίας, διεκδικήσεων, πιέσεων, εντάσεων, κόπων, ταλαιπωριών, επιτυχιών μέσα από συμπληγάδες, για να κερδίσουμε τα αυτονόητα, αυτά που δικαιούμαστε.
Με μεγάλη υπομονή, επιμονή και συνεχή άοκνο αγώνα κατάφερα και καταφέραμε να πετύχουμε παροχές τόσο σε τοπικό επίπεδο όσο και σε κεντρικό, ίσως τα περισσότερα από κάθε άλλο σύλλογο της χώρας.
Θεωρώ απαραίτητο να σταθώ σε ορισμένες σημαντικές παροχές κυρίως για ενημέρωση.
• Πετύχαμε μείωση στα δημοτικά τέλη όλων των Δήμων του Νομού.
• Έχουμε μείωση στα τέλη ύδρευσης και αποχέτευσης.
• Μείωση στα εισιτήρια του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Α.Ε. Καρδίτσας.
• Έχουμε μείωση στα δίδακτρα του Δημοτικού Ωδείου Καρδίτσας και στα τροφεία των βρεφονηπιακών σταθμών.
• Μείωση της τιμής του εισιτηρίου στον Κινηματογράφο.
• Μοιράσαμε μέχρι σήμερα 5.000.000 κιλά τρόφιμα και φρούτα.

Δράσεις και παροχές που είχαμε και είναι σε αναστολή λόγω πανδημίας
• Παροχή βοήθειας (Δωροεπιταγή) στα παιδιά της πρώτης τάξης του Δημοτικού σχολείου.
• Παροχή βοήθειας (Δωροεπιταγή) στους γονείς με τη γέννηση του τρίτου παιδιού.
• Βράβευση των παιδιών για την εισαγωγή στην τριτοβάθμια εκπαίδευση (Δωροεπιταγή).
• Δωρεάν γεύματα στην ταβέρνα «Φουστανάς» στο Ξυνονέρι προσφορά του καταστήματος.
• Δημιουργία τμημάτων πληροφορικής, ρομποτικής και σκάκι.
• Τράπεζα αίματος.
Ξεχωριστό ενδιαφέρον είχαν οι εκδηλώσεις του συλλόγου όπως:
Η Αδελφοποίηση του συλλόγου Τριτέκνων Λεμεσού (Κύπρου) με το Σύλλογό μας.
Η φιλανθρωπική εκδήλωση «Δείπνο στο σκοτάδι», οι επιτυχημένες χοροεσπερίδες, οι εκδρομές, οι γενικές συνελεύσεις, κ. α.
Επίσης σημαντική ήταν και είναι η παρουσία του Συλλόγου μας στην Ομοσπονδία Τριτέκνων Ελλάδος, της οποίας ο θεμέλιος λίθος τέθηκε στο συνέδριο που έγινε στην Λίμνη Πλαστήρα.
Ο αγώνας ήταν και είναι συνεχής και άοκνος για την προβολή, ανάδειξη και υλοποίηση των πολλών και διαφόρων σοβαρών προβλημάτων – αιτημάτων, όπως ο θεσμός της οικογένειας, η επίλυση του Δημογραφικού προβλήματος και της Υπογεννητικότητας στη χώρα μας.
Κύριος στόχος είναι να πετύχουμε την πλήρη εξομοίωση της Τρίτεκνης οικογένειας με αυτή των πολυτέκνων.
Κλείνοντας, νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω από τα βάθη της ψυχή μου την μεγάλη οικογένεια των Τριτέκνων, τους ανθρώπους που με πίστεψαν, με ακολούθησαν, μου συμπαραστάθηκαν και με στήριξαν σε όλη την πορεία μου, διότι όπως γνωρίζετε, ο πρόεδρος δεν εκλέγεται μόνος του.
Eυχαριστώ, όλους τους Βουλευτές, τους Νομάρχες, τους Αντιπεριφεριάρχες, τους Δημάρχους, τους Προέδρους του ΚΤΕΛ.α.ε. τους συλλόγους Τριτέκνων Ελλάδος, τους Επιχειρηματίες, τους Γιατρούς, τους Δικηγόρους που συνεργάζονται με το σύλλογο.
Επίσης να ευχηθώ στο νέο πρόεδρο του συλλόγου Τριτέκνων Ν. Κ αρδίτσας κ. Καπράνα Γεώργιο καλή δύναμη και επιτυχίες, τις οποίες θεωρώ ότι θα έχει διότι είναι δραστήριος, έμπειρος και μαχητής. Με αυτές τις ικανότητες είμαι βέβαιος ότι θα ανεβάσει το Σύλλογο πιο ψηλά.

e-max.it: your social media marketing partner

ix7

mbgif2

  joinbanner2

pilatos plagia.png

bronx delivey1

 

 

 

!-- Go to www.addthis.com/dashboard to customize your tools -->