vasilakos septemvrios2019

  

ΚΑΡΔΙΤΣΑ
Typography

Σε μια αθρόα συγκέντρωση στην Πλατεία Δικαστηρίων ο υποψήφιος Δήμαρχος Καρδίτσας κ.Βασίλης Τσιάκος έστειλε μήνυμα νίκης.

Αναλυτικά η ομιλία του κ. Τσιάκου

tsiakos om1

tsiakos dikastirion2

Είμαι πραγματικά συγκινημένος. Η συμμετοχή σας εδώ απόψε είναι μοναδική. Η ανταπόκριση σας εντυπωσιακή. Πριν πω οτιδήποτε άλλο θέλω να σας ευχαριστήσω. Δίνεται το μήνυμα της νίκης στην αναμέτρηση της Κυριακής. Μιας εκλογικής αναμέτρησης που θα αλλάξει την πορεία του Δήμου μας. Όταν ξεκινήσαμε αυτό το ταξίδι δεν περιμέναμε την τόσο μεγάλη ανταπόκριση σας, την τόσο μεγάλη αγάπη σας.

Συνδημότες και συνδημότισσες

Προηγήθηκε ένας μαραθώνιος αγώνας, τόσο για εμένα όσο και για τα άξια μέλη του συνδυασμού μου. Ήδη ο συνδυασμός «Καρδίτσα ο τόπος μας» είναι νικητής. Είναι νικητής στην κοινωνία αφού πλαισιώνεται από μια σειρά ικανότατων στελεχώναπό όλα τα κοινωνικά στρώματα και από όλες τις περιοχές του Δήμου. Αυτή η σύνθεση είναι αντιπροσωπευτική της συστηματικής δουλειάς που στοχεύουμε να κάνουμε ως νέα δημοτική αρχή. 

Όλα αυτό το διάστημα εγώ και οι συνεργάτες μου υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι, περιοδεύουμε στα χωρία του Δήμου και στις συνοικίες της πόλης. Διαπιστώσαμε ότι υπάρχει εγκατάλειψη. Ο Δήμος Καρδίτσας χρειάζεται ουσιαστικές παρεμβάσεις σε όλα τα επίπεδα. Στην καθημερινότητα, στις υποδομές, στο ανθρώπινο δυναμικό, στα μεγάλα έργα, στον αθλητισμό, στον πολιτισμό. Ως νέα δημοτική αρχή στόχος μας θα είναι να εφαρμόσουμε ένα συνεπές και υλοποιήσιμο σχέδιο για το αύριο το οποίο φάνηκε πως δεν υπήρχε από τη απερχόμενη δημοτική αρχή.

Φίλες και Φίλοι

Στη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου τηρήσαμε χαμηλούς τόνους. Δεν είχαμε καμία διάθεση να συγκρουστούμε. Όχι γιατί δεν μπορούσαμε, αλλά γιατί θέλαμε να μιλήσουμε για το μέλλον και όχι για το παρελθόν. Αν και προκληθήκαμε αρκετές φορές και σε πολλά επίπεδα προσπαθήσαμε να μην μπούμε σε μια άγονη αντιπαράθεση. Ωστόσο κάποια πράγματα θα πρέπει να τα θυμίσουμε καθώς η παρούσα δημοτική αρχή δια αντιπροσώπων της επιμένει μέχρι τέλους. Κάνουν λόγο για κονδύλια αποχιονισμού, αυτοί που άφησαν την πόλη σχεδόν όλους τους χειμώνες να βουλιάζει στο χιόνι και στα προβλήματα και τους καρδιτσιώτες να μην μπορούν να βγουν από τα σπίτια τους για ημέρες. Που όταν οι πολίτες τηλεφωνούσαν να διαμαρτυρηθούν για την κατάσταση που επικρατούσε στους δρόμους και στα πεζοδρόμια, τους γύριζαν την πλάτη λέγοντας ότι είναι υποχρέωση τους να καθαρίζουν. Μάλιστα τους προειδοποιούσαν πως αν συμβεί οτιδήποτε θα ζητηθούν ευθύνες. Σχολιάζουν εμάς αυτοί που μας δυσφήμησαν σε παγκόσμιο επίπεδο με την περιβόητη «χειροκίνητη αλατιέρα». Φαντάζομαι είναι σε όλους γνωστό το βίντεο που βρίσκεται στο YouTube και έχει γίνει σύμβολο της προχειρότητας και της ανοργανωσιάς

Ο νυν Δήμαρχος παραμένει αμετανόητος. Αντί να αναγνωρίσει ότι ως αντιπεριφέρεια πετύχαμε στο έργο μας , αυτός μιλάει γιατην δική του αποτυχημένη θητεία. Θα του θυμίσουμε ότι η Καρδίτσα επί των ημερών της Νομαρχίας του κάθε φορά που χιόνιζε γινόταν είδηση στα Αθηναϊκά Μέσα Ενημέρωσης. Οι αθηναίοι δημοσιογράφοι μιλούσαν για τα αποκλεισμένα χωριά στον ορεινό όγκο. Αυτό βέβαια προκαλούσε ζημιά στο τουριστικό προϊόν της περιοχής μας και φυσικά στις τουριστικές επιχειρήσεις. 

Επί των δικών μας ημερών στην αντιπεριφέρεια η Καρδίτσα και τα ορεινά της έχουν γίνει πλέον ένας προορισμός που δεν απασχολεί με αποκλεισμούς δρόμων αλλά γίνεται είδηση για την ομορφιά της, για τις καλές υπηρεσίες που προσφέρει και για το γεγονός ότι οι μετακινήσεις των κατοίκων και των επισκεπτών, γίνονται χωρίς κανένα πρόβλημα.

Συνδημότισσες και συνδημότες

tsiakos om14

Είναι γνωστό ότι ο σημερινός Δήμαρχος έχει εμμονές, θα έλεγα, με τα οικονομικά δεδομένα. Διαχειρίστηκε το Δήμο όχι ως καλός δήμαρχος αλλά ως κακός λογιστής. Διαφημίζει δήθεν πλεονάσματα στο Δήμο, τον οποίο «νοικοκύρεψε» όπως λέει σε άρθρα και συνεντεύξεις του. Ωστόσο ας ρίξει μια ματιά στην πόλη και στα χωριά. Παντού σκουπίδια, «βομβαρδισμένοι» δρόμοι, χαλασμένα πεζοδρόμια. Μια πόλη βρώμικη ακόμη και στα κεντρικότερα σημεία της. Είναι λογικό πως όταν μόνο εισπράττεις και δεν επιστρέφεις τίποτα στο δημότη, θα γράψεις λογιστικά πλεονάσματα.
Για την σημερινή δημοτική αρχή οι αριθμοί ευημερούν. Πως όμως να μην ευημερούν όταν μας τάραξε - επιτρέψτε μου τη λέξη - στην δημοτική φορολογία, αυξάνοντας τα δημοτικά τέλη μέχρι και 500%. Τώρα βέβαια τα πρόσωπα της τοπικής ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ, που πριν λίγο καιρό από άλλη τότε θέση, κατηγορούσαν το Δήμαρχο για αυτές τις αυξήσεις, τα ξέχασαν όλα και τον υποστηρίζουν σαν να μην έγινε τίποτα. Το ευτύχημα είναι ότι μόνο η ηγεσία τον στηρίζει η βάση, η κοινωνία είναι μαζί μας.
Πώς να μην ευημερούν οι αριθμοί για την παρούσα δημοτική αρχή, όταν άφησε την πόλη και τα χωριά να ρημάζουν και την ίδια ώρα εξαπέλυσε φοροκυνηγητό κατά των Καρδιτσιωτών, που είχαν μικροχρέη από κλήσεις είτε άλλες μικροοφειλές, δεσμεύοντας τους τραπεζικούς τους λογαριασμούς; Ο σημερινός δήμαρχος γνώριζε καλά ότι δεσμεύοντας τον λογαριασμό ενός συμπολίτη είναι πιθανό αυτός να μην έχει χρήματα ούτε για τις βασικές καθημερινές ανάγκες του. Χιλιάδες δεσμεύσεις λογαριασμών έγιναν επί των ημερών τους. Μάλιστα οι τελευταίες πριν από λίγες εβδομάδες.

tsiakos om2
Φίλες και Φίλοι

Ο κ. Αλεξάκος είναι ο μόνος δήμαρχος στην Ελλάδα που μόνος του, χωρίς να του το ζητήσει κανείς, εφάρμοσε μνημόνιο.
Η σημερινή δημοτική αρχή κυνήγησε ανελέητα τους μικροεπαγγελματίες, οι οποίοι πασχίζουν να βγάλουν μεροκάματο. Τους τσάκισε στους φόρους και στα πρόστιμα. Τώρα βέβαια κάνοντας αλχημείες με τους αριθμούς, προσπαθεί να τους κοροϊδέψει και να πει ότι δεν τους φορολόγησε υπερβολικά. Όμως δεν τον πιστεύει κανείς.
Ωστόσο ο σημερινός δήμαρχος, αντιλαμβανόμενος το μέγεθος της ήττας του το τελευταίο χρονικό διάστημα άλλαξε τακτική. Ασφαλτοστρώσεις της τελευταίας στιγμής, μικροπαρεμβάσεις στην κεντρική πλατεία και ανέξοδες υποσχέσεις. Και όχι μόνο αυτά. Περιφέρει ανά χείρας, στον τοπικό τύπο και σε φυλλάδια ένα «μεγαλεπήβολο» υποτίθεται σχέδιο. Κάνει λόγο για τα μεγάλα έργα που ΘΑ κάνει. Προσπαθεί έτσι να καλύψει την μέχρι σήμερα ολοκληρωτική απουσία του. Ποιόν νομίζει ότι κοροϊδεύει; Σε ποιους απευθύνεται; Δεν αντιλαμβάνεται ότι οι συμπολίτες του έχουν νου και κρίση.
Μιλάει ο Δήμαρχος για το μεγάλο χρέος που παρέλαβε και το οποίο αφήνει να εννοηθεί ότι ήταν το μόνο υπεύθυνο για τη ανυπαρξία έργου. Ωστόσο θα του θυμίσουμε γιατί φαίνεται πως του διαφεύγει ότι γειτονικές μας πόλεις, όπως για παράδειγμα τα Τρίκαλα, είχαν μεγαλύτερο χρέος από το δικό μας. Ας κάνει μια βόλτα στην πόλη των Τρικάλων και στα βήματα που έχει κάνει η εκεί δημοτική αρχή για να διαπιστώσει την δική του ανυπαρξία.

Φίλες και φίλοι

Ο Συνδυασμός μας δεν πρόκειται να δώσει ανέξοδες υποσχέσεις όπως σπεύδουν να κάνουν ορισμένοι. Δεν το έκανε όλο αυτό το διάστημα δεν πρόκειται να το κάνει ούτε τώρα που φτάνουμε στο τέλος. Το μόνο που μπορούμε να πούμε είναι ότι το παρελθόν μας αποτελεί εγγύηση για το μέλλον. Παραλάβαμε το θεσμό της Περιφερειακής Αυτοδιοίκησης νεοσύστατο και τον καταξιώσαμε στα μάτια των πολιτών. Με επικεφαλής τον Κώστα Αγοραστό ο οποίος θα είναι και πάλι Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κάναμε τεράστιο έργο ύψους 600 εκ. ευρώ σε όλο το μήκος και το πλάτος του Νομού σε εποχές ισχνών αγελάδων. Το έργο μας το κρίνει καθημερινά ο πολίτης. Μεγάλα οδικά έργα, σειρά αντιπλημμυρικών, αρδευτικά, έργα υποδομής που θα λύσουν χρόνια προβλήματα όπως το Διοικητήριο και το κλειστό γυμναστήριο, παρεμβάσεις στον πολιτισμό, στον αθλητισμό, στην κοινωνία. Αυτό είναι με δύο λέξεις το έργο μας στην περιφέρεια. Όπως επίσης περηφανευόμαστε ότι βρεθήκαμε όλα αυτά τα χρόνια δίπλα στον συμπολίτη μας και στα προβλήματα του. Η πόρτα του γραφείου μας το ξέρετε όλοι ήταν πάντα ανοικτή για τον πολίτη. Έτσι θα είναι ανοικτή και στο συνδημότη μας. Δεν θα διοικήσουμε από το παρασκήνιο όπως συνέβη στο παρελθόν, δεν θα διοικήσουμε με τους λίγους, για τους λίγους αλλά με τους πολλούς για τους πολλούς.

tsiakos om3

Φίλες και φίλοι

Αλλάξαμε τον Νομό Καρδίτσας βάζοντας τον πλέον στο χάρτη των εξελίξεων. Τώρα με τη δύναμη που θα μας δώσετε εσείς ήρθε η ώρα να αλλάξουμε και τον Δήμο μας. Με μίζερες λογικές ένας δήμος όπως ο δικός μας δεν μπορεί να διοικηθεί. Χρειάζεται τολμηρές και ρηξικέλευθες προτάσεις που θα μας βγάλουν από την κρίση.
Δεν πρόκειται να ανακαλύψουμε εκ νέου την Αμερική. Υπάρχουν φωτεινά παραδείγματα που μπορούμε να ακολουθήσουμε. Και άποψη και ιδέες έχουμε. Εκείνο που όμως ξεκάθαρα θα κάνουμε είναι να εγκαινιάσουμε μια νέα σχέση με τους δημότες μας. Η δημοτική αρχή, η εκάστοτε δημοτική αρχή, δεν μπορεί και δεν πρέπει να έχει απέναντι τον δημότη. Δεν μπορεί να λειτουργεί εχθρικά ή τιμωρητικά. Ο δήμαρχος και η δημοτική αρχή είναι φίλοι και συμπαραστάτες του Δημότη. Είναι υποχρεωμένοι να ακούσουν το παράπονό του να κάνουν ότι είναι δυνατό για να το ικανοποιήσουν. Η δική μου λογική αλλά και των συνεργατών μου είναι ότι μαζί με τους συνδημότες θα κάνουμε τον Δήμο μας να πρωτοπορεί. Δεν μας ταιριάζει η μιζέρια και η απλή διαχείριση των πραγμάτων. Με συμπαραστάτη τον επιστήμονα, τον υπάλληλο, τον εργάτη, τον αγρότη, την νοικοκυρά, τον άνεργο, τον νέο που αγωνιά για το μέλλον, θα φροντίσουμε να φτιάξουμε ένα Δήμο που θα διαχειρίζεται αποτελεσματικά τα προβλήματα της καθημερινότητας. Θα φτιάξουμε ένα Δήμου που θα έχει επιτελικό ρόλο και λόγο στην ανάπτυξη του νομού. Ας μην ξεχνάμε ότι ο Δήμος Καρδίτσας είναι σχεδόν ο μισός νομός και φυσικά ο Δήμος που δίνει τον τόνο για ότι γίνεται συνολικά.

Συνδημότισσες και συνδημότες

Η απόφαση να ασχοληθούμε με τα κοινά του Δήμου ήρθε απλά και αβίαστα. Χωρίς διάθεση αντιπαράθεσης με κανέναν, χωρίς να «βλέπουμε» αντιπάλους. Η Καρδίτσα είναι ο τόπος μας. Εδώ γεννηθήκαμε, μεγαλώσαμε, μεγάλωσαν τα παιδιά μας, εδώ ζούμε και αναπνέουμε καθημερινά. Αγαπάμε αυτόν τον τόπο, πονάμε όταν αντιμετωπίζει προβλήματα, χαιρόμαστε όταν καταγράφει επιτυχίες.

Η Τοπική αυτοδιοίκηση διαδραματίζει κομβικό ρόλο στη διασφάλιση της κοινωνικής συνοχής και στη δημιουργία συνθηκών βιώσιμης ανάπτυξης σε τοπικό επίπεδο, με τις πολιτικές και τις παρεμβάσεις που σχεδιάζει και υλοποιεί. .
Για αυτό κάθε φορά, χρειάζεται να αναπροσαρμόζει τους στόχους της ώστε να βρίσκεται, δίπλα στους πολίτες και στα ζητήματα που αντιμετωπίζουν. Σχεδιάζοντας και υλοποιώντας πολιτικές που θα συμβάλλουν στην καλύτερη εξυπηρέτηση και στην αναβάθμιση της ποιότητας ζωής, δημιουργούνται προϋποθέσεις οικονομικής, κοινωνικής και χωροταξικής ανάπτυξης και θα στηρίζουν την απασχόληση με νέες θέσεις εργασίας.
Η διοίκηση ενός Δήμου όπως η Καρδίτσα, που για τα ελληνικά δεδομένα είναι ένας μεσαίου μεγέθους περιφερειακός Δήμος, απαιτεί σημαντικά προσόντα από όλους όσους συμμετέχουν σε αυτή. Προς αυτή την κατεύθυνση η ομάδα μας περιλαμβάνει πρόσωπα ικανά με εμπειρία αλλά και δυναμισμό. Με όρεξη για δουλειά και αποφασιστικότητα.

Συνδημότες και συνδημότισσες

Αν είστε ικανοποιημένοι από την εικόνα που παρουσιάζει η πόλη και τα χωριά μας, αν θεωρείτε ότι σημερινή δημοτική αρχή τα πήγε καλά τότε ξαναψηφίστε την. Ωστόσο είμαι σίγουρος ότι ούτε ικανοποιημένοι είστε από το έργο τους, ούτε θα τους ξαναψηφίσετε.
Εμείς δεσμευόμαστε ότι θα ενεργοποιήσουμε όλες τις δημιουργικές δυνάμεις της Καρδίτσας. Όλο αυτό το διάστημα συζητήσαμε μαζί σας, επισκεφτήκαμε τα χωριά , τις γειτονιές της πόλης. Ο μεγάλος στόχος θα είναι ο Δήμος μας, να κάνει άλματα προόδου και ανάπτυξης. Έτσι θα έχουμε μέλλον και εμείς και τα παιδιά μας στο τόπο μας. Σε αυτή την προσπάθεια χωράνε όλοι, σας χρειαζόμαστε όλες και όλους για μια Καρδίτσα που θα ηγείται και δεν θα παρακολουθεί τις εξελίξεις. Για μια Καρδίτσα που δεν θα κοιτάζει τα τρένα να περνούν. Για μια Καρδίτσα της ανάπτυξης, των ευκαιριών, της δημιουργίας και της ευημερίας.

tsiakos om4

Φίλες και Φίλοι

Ο προεκλογικός μας αγώνας ολοκληρώνεται τις επόμενες ώρες. Ήταν ένας αγώνας αξιοπρεπής, ειλικρινής και χωρίς άγονες αντιπαραθέσεις τουλάχιστον από την πλευρά μας. Τα μηνύματα νίκης φτάνουν από παντού. Μάλιστα ο στόχος να πιάσουμε το όριο της αυτοδυναμίας από την πρώτη Κυριακή είναι απολύτως εφικτός. Το κλίμα νίκης το συναντήσαμε παντού στις επισκέψεις μας, το καταγράφουν οι δημοσκοπήσεις, το δείχνετε εσείς απόψε με την μεγαλειώδη παρουσία σας. Για μια ακόμη φορά σας ευχαριστώ που είστε εδώ μαζί μας απόψε. Είναι βέβαιο πως η νίκη είναι δική μας. Η νίκη το βράδυ της Κυριακής θα είναι όλων των Καρδιτσιωτών.

Θα μου επιτρέψετε πριν κλείσουμε αυτή την μεγάλη και ωραία συγκέντρωση να σας παρουσιάσω τους συνοδοιπόρους μου σε αυτή την πορεία όπως καταγράφονται στο ψηφοδέλτιο νίκης του συνδυασμού μας.

ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ Επιχειρηματίας
ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΣΩΤΗΡΙΟΣ Συνταξιούχος Δάσκαλος
ΑΡΑΜΠΑΤΖΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Ιδιωτικός Υπάλληλος
ΒΑΣΙΑΚΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ Ψυχολόγος
ΓΕΡΑΣΗ ΑΘΗΝΑ Εικαστικός
ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Αγρότης
ΓΙΑΝΝΟΥΣΑΣ ΣΠΥΡΟΣ Ελεύθερος Επαγγελματίας
ΓΚΑΒΑΛΕΚΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ Πολιτικός μηχανικός Τ.Ε.
ΓΚΙΟΥΡΗΣ ΗΛΙΑΣ Ελεύθερος Επαγγελματίας
ΓΩΓΟΣ Αν. ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Ασφαλιστικός Πράκτορας
ΕΚΙΖΟΓΛΟΥ ΣΑΡΑΝΤΗΣ Επιχειρηματίας
ΖΕΥΓΑΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Αγρότης
ΖΗΣΗ -ΛΙΑΠΗ ΓΕΩΡΓΙΑ Ταχυδρομικός Υπάλληλος
ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ Μ. ΘΕΟΔΩΡΟΣ Συνταξιούχος
ΘΕΟΛΟΓΗΣ Δημ. ΣΤΕΦΑΝΟΣ Δάσκαλος
ΚΑΡΑΛΗ ΜΑΡΙΑ Νοσηλεύτρια
ΚΑΡΥΔΑ – ΚΟΤΡΩΤΣΙΟΥ ΕΥΓΕΝΙΑ (Εύα) Διαιτολόγος
ΚΟΓΙΑ Ιωαν. ΣΟΦΙΑ Κοινωνική Λειτουργός
ΚΟΝΤΑΞΗΣ Ν. ΓΕΩΡΓΙΟΣ Απόστρατος Στρατιωτικός
ΚΌΝΤΟΣ ΘΩΜΑΣ (ΜΑΚΗΣ) Ιατρός, Καρδιολόγος
ΚΟΥΡΤΕΣΙΩΤΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ Αστυνομικός
ΚΩΣΤΟΥΛΑ Χρ. ΓΛΥΚΕΡΙΑ Νοσηλεύτρια, Μουσικός
ΛΙΟΥΤΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ Πολιτικός Μηχανικός M.Sc
ΜΑΓΓΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ – ΕΥΘΥΜΙΑ Καθηγήτρια Φυσ. Αγωγής
ΜΑΚΡΗ ΟΛΓΑ Νοσηλεύτρια
ΜΑΤΤΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ Καθηγητής Φυσ. Αγωγής
ΜΠΑΛΑΚΤΣΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ Ελεύθερος Επαγγελματίας
ΜΠΑΤΖΙΑΚΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ Οδοντίατρος
ΜΠΙΡΟΥ ΙΩΑΝΝΑ Ελεύθερος Επαγγελματίας
ΜΠΟΛΤΣΗ ΡΑΝΙΑ Ελεύθερος Επαγγελματίας
ΜΠΟΥΤΑΣ ΒΑΣΙΛΗΣ Επιχειρηματίας
ΜΠΡΙΑΝΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΜΠΑΖΑΝΗ Υπάλληλος ΟΑΕΔ
ΝΤΑΛΝΤΑΝΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ Δικηγόρος
ΝΤΗΛΙΑ – ΤΣΟΥΠΟΥ ΒΑΡΒΑΡΑ Καθηγήτρια Φυσ. Αγωγής
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Ελεύθερος Επαγγελματίας
ΠΑΠΠΑΣ Χρ. ΣΩΚΡΑΤΗΣ Καθηγητής
ΠΡΙΤΣΑΣ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ Ανθοπαραγωγός
ΡΟΒΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Επιχειρηματίας
ΣΒΑΝΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ Καθηγητής Φυσ. Αγωγής
ΣΒΕΡΩΝΗΣ Ταξ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Αστυνομικός
ΣΙΟΥΡΤΟΣ ΒΗΣΣΑΡΗΣ Υδραυλικός
ΣΟΥΦΛΑ ΟΥΡΑΝΙΑ Συνταξιούχος
ΣΠΑΝΙΑΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ Γενικός Ιατρός
ΣΦΗΚΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Ελεύθερος Επαγγελματίας
ΤΑΣΙΟΠΟΥΛΟΥ ΑΦΡΟΔΙΤΗ (ΦΡΙΝΤΑ) Πολιτικός Μηχανικός Τ.Ε.
ΤΖΕΛΛΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ Βιοτέχνης
ΤΙΚΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ Συνταξ. Εκπαιδευτικός
ΤΣΙΓΓΕΝΟΠΟΥΛΟΣ ΔΙΟΝΥΣΗΣ Αγρότης
ΦΕΡΕΝΤΙΝΟΥ Δ. ΕΙΡΗΝΗ Παιδίατρος
ΧΑΤΖΗΓΟΥΛΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΟΤΡΩΤΣΙΟΥ Εκπαιδευτικός

 

Και να πάμε στο τοπικό μας ψηφοδέλτιο για τη Δημοτική Κοινότητα της πόλης της Καρδίτσας

ΒΑΣΙΑΚΟΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ
ΓΙΑΒΑΖΗ - ΧΑΛΙΑΜΑΛΙΑ ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΩ (ΒΑΝΑ)
ΓΙΑΝΝΟΥΣΑ ΑΘΗΝΑ
ΚΟΡΔΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ
ΚΟΥΚΟΥΜΤΖΗ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ
ΚΟΥΚΟΥΜΤΖΗΣ ΘΩΜΑΣ
ΛΑΠΠΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΜΟΥΖΙΟΥΡΑ - ΚΛΑΨΑ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ (ΛΙΝΑ)
ΜΠΑΡΜΠΑΡΟΥΣΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΝΗΜΑ - ΚΡΙΠΟΥΡΗ ΔΗΜΗΤΡΑ
ΝΙΚΟΛΑΙΔΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
ΠΟΛΥΖΟΥ – ΚΑΠΕΛΟΥ ΣΟΦΙΑ
ΠΥΡΓΙΩΤΗ - ΧΑΡΚΟΠΛΙΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ
ΣΔΡΟΛΙΑΣ - ΜΠΙΛΙΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΤΣΙΑΝΑΚΑ - ΧΑΡΙΤΟΥ ΜΕΛΙΝΑ
ΧΥΤΑ - ΚΑΡΑΓΙΩΤΑ ΕΥΣΤΑΘΙΑ

 tsiakos om5

Παρακαλώ θερμό χειροκρότημα για τους συνυποψηφίους μου. Είναι όλες και όλοι τους άνθρωποι καταξιωμένοι ο καθένας στο χώρο του. Επιστήμονες, επαγγελματίες, εργάτες, αγρότες. Άνθρωποι που το μόνο που ζητούν είναι να προσφέρουν στον τόπο μας. Αξίζει να τους τιμήσετε με την ψήφο σας και αυτοί την τιμή που θα τους κάνετε θα σας την ανταποδώσουν πολλαπλάσια πίσω αφιερώνοντας χρόνο και κόπο για να προσφέρουν στον τόπο μας.

Ακόμη σας καλώ για τα τοπικά συμβούλια να στηρίξετε τους άξιους και ικανούς ανθρώπους του συνδυασμού μας που θα τους βρείτε στα αντίστοιχα ψηφοδέλτια.

Συνδημότισσες και Συνδημότες

Σας ευχαριστώ για την εδώ παρουσία σας. Δίνουμε νέο ραντεβού την Κυριακή στην κάλπη! Από αυτό το βήμα σας καλώ να δώσετε αγώνα πόρτα – πόρτα μέχρι τη στιγμή που θα κλείσουν οι κάλπες το απόγευμα της Κυριακής. Σας καλώ να μεταφέρετε το θετικό μήνυμα του συνδυασμού μας σε κάθε συνδημότη μας, σε κάθε συνδημότισσα.

Γεια σας και με τη νίκη!

tsiakos om6

tsiakos om7

tsiakos om8

tsiakos om9

tsiakos om10

tsiakos om12

tsiakos om13

tsiakos om15

e-max.it: your social media marketing partner

  

 

 

 giovannis final orizontio 1

  

 

 karla teliko

giovani teliki

kafes2