ΚΑΡΔΙΤΣΑ
Typography

Υπό ισχυρά αστυνομικά μέτρα ολοκληρώθηκε η δημοπρασία για την εκμίσθωση 38 στρεμμάτων που αφορούν την τοποθέτηση  πυλώνων μεταφοράς ηλεκτρικής ενέργειας στα Αγραφα.

agrafa1

agrafa1

agrafa1

agrafa1

Με την παρουσία ΜΑΤ να περιφρουρούν το Δημαρχείο Καρδίτσας και αρκετή ένταση πραγματοποιήθηκε το πρωί της Δευτέρας η δημοπρασία για την εκμίσθωση 10 δημοτικών δασικών τεμαχίων για την εγκατάσταση τμήματος αδειοδοτημένης Γραμμής Μεταφοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας στην περιοχή των Αγράφων.
Από νωρίς το πρωί δεκάδες αστυνομικοί και μια διμοιρία ΜΑΤ πήραν θέσεις ενώ δεκάδες ήταν και οι διαδηλωτές που αντιδρούν στην εγκατάσταση.
Μάλιστα κάποια στιγμή τα πράγματα έδειξαν να ξεφεύγουν όταν διαδηλωτές επιχείρησαν να εισέλθουν στο δημαρχείο, με την αστυνομία να «απαντά» με χρήση χημικών αλλά και με μια οβίδα κρότου-λάμψης.
Στο χώρο της δημοπρασίας τελικά εισήλθε αντιπροσωπεία φορέων, συλλόγων και κινήσεων πολιτών που δεν μπόρεσαν πάντως με τα επιχειρήματά τους να αποτρέψουν την ολοκλήρωση της διαδικασίας. Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι κατατέθηκε μία προσφορά από ιδιωτική εταιρεία.
Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας οι φορείς πραγματοποίησαν πορεία στο κέντρο της πόλης, ενώ ήδη αναλύονται τα επόμενα βήματα που θα ακολουθηθούν προκειμένου να αποτραπεί η τοποθέτηση των ανεμογεννητριών.

agrafa5

agrafa8

agrafa8

agrafa8

 

 

 

e-max.it: your social media marketing partner

 

ix7

mbgif2

 

  

cactus1

pilatos katheto

 

  

 

 

 

 

!-- Go to www.addthis.com/dashboard to customize your tools -->