zorbas neo enallagi levelgif

 vasilakosspitineo  menoume397

 

 

  

ΚΑΡΔΙΤΣΑ
Typography

Πέπλο μυστηρίου εξακολουθεί να καλύπτει την υπόθεση του σοβαρότατου τραυματισμού 19χρονου Καρδιτσιώτη στην Αντίπαρο με καίρια ερωτήματα να παραμένουν αναπάντητα.

Κανείς τότε δεν μπορούσε να φανταστεί ότι οι διακοπές μιας Καρδιτσιώτικης παρέας θα κατέληγαν σε εφιάλτη για μια οικογένεια. Παρότι πέρασαν 20 μέρες από το τραγικό συμβάν, τα ερωτήματα είναι σαφώς περισσότερα από τις πενιχρές απαντήσεις που «έρχονται» από το κυκλαδίτικο νησί. Και τείνει να μετατραπεί από «περίεργη» υπόθεση σε «σκοτεινή».

Εν τω μεταξύ, αποκαλύφθηκε και ο ξυλοδαρμός 22χρονου Καρδιτσιωτη, που ήταν στην ίδια παρέα με τον 19χρονο και περιέπλεξε την κατάσταση ακόμη περισσότερο. Πάμε να δούμε όμως κάποια πράγματα αφού σημειώσουμε ότι μίλησε επωνύμως στην τηλεόραση του Αlpha οικείο πρόσωπο της οικογενείας που αναφέρεται σε κάποιες λεπτομέρειες της υπόθεσης.

Συνδέονται τα συμβάντα;

Ο ξυλοδαρμός του 22χρονου με τον εντοπισμό του 19χρονου έχουν λίγες ώρες διαφορά και περίπου χίλια μέτρα απόσταση. Σύμφωνα με πληροφορίες το συμβάν με τον αστυνομικό έγινε πριν τα μεσάνυχτα της 22 Ιουλίου, ενώ ο 19χρονος εντοπίστηκε πίσω από τουριστικό κατάλυμα κοντά στις 6.00 ξημερώματα της 23ης Ιουλίου. Τον 19χρονο εντόπισε τουρίστρια που έβαλε τα ουρλιαχτά από την εικόνα που αντίκρυσε και ειδοποίησε την Αστυνομία. Οπωσδήποτε, μετά το πρώτο συμβάν η παρέα ήταν μαζί κάποιες ώρες. Μετά χώρισε, οπότε η ακριβής ώρα αλλά και ο τρόπος του τραυματισμού παραμένουν αδιευκρίνιστα.

antiparos reportaz1

(το σημείο όπου σύμφωνα με πληροφορίες βρέθηκε ο 19χρονος)

Η φίλη της οικογενείας ανέφερε: «Με τους φίλους του υπάρχει καθημερινή επαφή γιατί επισκέπτονται το παιδί. Δεν έχουμε κάποια σαφή πληροφορία. Μετά το επεισόδιο με τον αστυνομικό, οι φίλοι του υποστηρίζουν ότι κάποια στιγμή τον έχασαν στη διαδρομή, ενώ οι ίδιοι επέστρεψαν εκεί που έμεναν.»

Οι ενδείξεις δείχνουν ότι τα δυο περιστατικά δεν σχετίζονται αλλά αυτό είναι κάτι που οφείλουν να εξετάσουν οι τοπικές αρχές. Το ερώτημα που δεν έχει απαντηθεί και δεν αποκλείεται να ξετυλίξει το μπερδεμένο κουβάρι αν απαντηθεί, είναι για ποιο λόγο το παιδί έμεινε πίσω. Γιατί ξέκοψε από την παρέα του; Πού πήγε και ποιον ή ποιους βρήκε;

Πώς έγινε ο τραυματισμός;

Είναι το ερώτημα για το οποίο αγωνιωδώς οι γονείς του 19χρονου ζητούν απάντηση. Εχουν ακουστεί διάφορα. Για ξυλοδαρμό, για πτώση, αλλά και τροχαίο. Η φίλη της οικογένειας αναφέρει το εξής:

«Οι πληροφορίες για το πώς κατέληξε το παιδί σε αυτή την κατάσταση είναι μηδενικές. Βρέθηκε μερικές εκατοντάδες μέτρα από το σημείο του περιστατικού (σσ ξυλοδαρμός από τον αστυνομικό). Κάποια έκθεση αναφέρει πτώση από 4-5 μέτρα, όμως από όσα γνωρίζουμε δεν υπάρχει τέτοιο ύψωμα στο σημείο που βρέθηκε το παιδί.»

Πράγματι, κοντά στο σημείο όπου βρέθηκε δεν υπάρχει ύψωμα. Επίσης τα τραύματά του δεν δείχνουν ξυλοδαρμό. Όπως αναφέρει δημοσιογράφος της εκπομπής που επικαλείται συνομιλία με τη μητέρα του 19χρονου «έχει σπάσει τον 6ο σπόνδυλο του αυχένα του και βρέθηκε και με σπασμένο γόνατο.»

Τα πρώτα στοιχεία είναι πάντα κρίσιμα. Η εικόνα των αστυνομικών που μετέβησαν στο σημείο ίσως μπορεί να δώσει περισσότερες πληροφορίες. Όπως επίσης και ο πρώτος γιατρός που είδε το παιδί στο ιατρείο της Αντιπάρου.

Το ίδιο το παιδί έχει μιλήσει; Σύμφωνα με την φίλη της οικογενείας, δυστυχώς ο νεαρός –προς το παρόν τουλάχιστον- δεν μπορεί να διευκολύνει. Χαρακτηριστικά αναφέρει: «Το ίδιο το παιδί δεν θυμάται τίποτα. Και δεν ξέρουμε αν θα θυμηθεί. Επειδή έχει συνείδηση της κατάστασής του μπορεί να απωθεί οποιαδήποτε μνήμη και σκέψη. Δεν θυμάται τίποτε για το πώς βρέθηκε σε αυτή την κατάσταση.»

«Η οικογένεια ζητά απαντήσεις»

Η φίλη της οικογένειας Μαρία Δ. μετέφερε και την έκκληση της οικογένειας:

«Οι γονείς βρίσκονται σε σοκ και δεν μπορούν να ασχοληθούν με τίποτα άλλο. Είναι επικεντρωμένοι στο παιδί τους. Η ζωή τους έχει αλλάξει ριζικά. Δεν έχουν καμιά σαφή πληροφορία. Η οικογένεια ζητάει κάποια πληροφορία, από οποιοδήποτε άνθρωπο που να μπορούσε να οδηγήσει τους γονείς στο πώς συνέβη.

Ο σκοπός της δημοσιοποίησης είναι να βρεθεί κάποιος. Είναι ένα τουριστικό νησί. Δεν είναι δυνατόν κάποιος να μην είδε ή να μην άκουσε κάτι.»

Δείτε παρακάτω το απόσπασμα της εκπομπής:

e-max.it: your social media marketing partner

mbgif2

 giovannis final orizontio 1

  

!-- Go to www.addthis.com/dashboard to customize your tools -->