lux7 KATSIKIS OE Karta

 Katsikis Giorgos KARTA  ix6

  karditsapress 4 thebronx cactus stathero plagio

 pilatospano1pilatospano new

 

 

 

ΚΑΡΔΙΤΣΑ
Typography

Αγωνιστική αυτοκινητοπομπή πραγματοποίησαν την Τετάρτη  επαγγελματίες και έμποροι του νομού, διεκδικώντας γενναία μέτρα στήριξης για τους κλάδους που έχουν πληγεί λόγω των μέτρων της πανδημίας.

Το ραντεβού των φορέων δόθηκε στις 11.00 το πρωί στο χώρο της εμποροπανήγυρης και ακολούθησε πορεία στους κεντρικούς δρόμους της πόλης. Οπως ανέφεραν θα επιδιωχθεί να καταθέσουν τα αιτήματά τους στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη κατά την επίσκεψή του το Σάββατο στην Καρδίτσα και αν είναι δυνατό να επιτευχθεί και συνάντηση. 

Ο πρόεδρος της Ένωση Καταστηματαρχών Εστίασης Ν. Καρδίτσας κ. Νίκος Γκέκας

 

 Χ. Κατσιφός(Επιτροπής Τουριστικών Λεωφορείων Καρδίτσας) : "Η κατάσταση δεν πάει άλλο"

 

Δηλώσεις του μέλους της Αγωνιστικής Συσπείρωσης Εμπόρων Καρδίτσας κ. Παν Τζόκα

poreia1

poreia1

poreia1

poreia1

poreia1

poreia1

poreia1

poreia1

poreia1

poreia1

poreia1

poreia1

ΑΙΤΗΜΑΤΑ

Να δοθεί σε όλους τους επαγγελματίες και τις πληττόμενες επιχειρήσεις επίδομα ειδικού σκοπού ύψους 1.000 ευρώ για κάθε μήνα εφαρμογής περιοριστικών μέτρων.
Να διαγραφεί τμήμα των χρεών προς την εφορία και τις τράπεζες. Να διαγραφούν τόκοι, πρόστιμα και το 30% του κεφαλαίου για τους εν ενεργεία εργαζομένους και αυτοαπασχολούμενους και 50% για όσους είναι άνεργοι.
Ο τρέχον κύκλος της “επιστρεπτέας προκαταβολής” να μετατραπεί σε μη επιστρεπτέος για όσους έχουν ετήσιο εισόδημα κάτω από 12.000 ευρώ. Άρση των περιορισμών στα κριτήρια, ώστε να ενταχθούν όλοι όσοι έχουν πραγματικά ανάγκη στήριξης.
Επιστροφή στο αφορολόγητο όριο των 12.000 ευρώ, από το οικονομικό έτος 2019. Την κατάργηση ΕΝΦΙΑ και τέλους επιτηδεύματος. Τη μείωση των έμμεσων φόρων
Επιδότηση των εισφορών ατομικής ασφάλισης α/α για όσο διάστημα κρατούν τα μέτρα περιορισμού, χωρίς απώλεια συνταξιοδοτικών δικαιωμάτων.
Αναστολή των ρυθμίσεων σε τράπεζες, ΔΕΗ για όσο διάστημα κρατούν τα μέτρα περιορισμού. Φθηνότερο τιμολόγιο σε φως, νερό, τηλέφωνο, χωρίς χαράτσια που δεν αφορούν τη κατανάλωση.
Την αναστολή κατασχέσεων και την απαγόρευση πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας. Καθιέρωση ακατάσχετου επιχειρηματικού λογαριασμού για τους α/α.
Απαλλαγή από δημοτικά τέλη για 6 μήνες για τις πληττόμενες επιχειρήσεις και γενναία μείωση των δημοτικών τελών για το υπόλοιπο διάστημα για όλες τις μικρές και πολύ μικρές επιχειρήσεις. Απαλλαγή από τα ενοίκια όσων μισθώνουν δημοτικές ή κρατικές εγκαταστάσεις και παραμένουν κλειστοί με κρατική απόφαση.
Την χορήγηση επιδόματος ανεργίας σε όσους έκλεισαν την επιχείρησή τους χωρίς άλλους όρους και προϋποθέσεις.
Άμεσα υλοποίηση αντιπλημμυρικών έργων για την προστασία των ζωών και των περιουσιών μας για την αποφυγή παρόμοιων καταστροφών με τις καταστροφές της 18ης Σεπτέμβρης του 20’
Για την Αντιμετώπιση Πανδημίας:

Άμεσα μέτρα θωράκισης του δημόσιου συστήματος Υγείας, με προσλήψεις του αναγκαίου, μόνιμου ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού, πλήρη εξοπλισμό νοσοκομείων και ΠΦΥ, διεύρυνση του αριθμού ΜΕΘ .
Δωρεάν μαζικά τεστ για όλο τον πληθυσμό και έλεγχοι όπου χρειάζεται.
Άμεση επίταξη των ιδιωτικών δομών υγείας χωρίς αποζημίωση για να καλυφθούν οι άμεσες ανάγκες.
Αποσυμφόρηση των ΜΜΜ με προσλήψεις προσωπικού και επίταξη ιδιωτικών λεωφορείων που σήμερα βρίσκονται σε απραξία. Ουσιαστικά μέτρα για την ασφαλή λειτουργία των σχολείων.


Αποφάσεις για συμμετοχή στην αυτοκινητοπομπή έλαβαν οι παρακάτω φορείς:

Εμπορικός Σύλλογος Καρδίτσας
Ομοσπονδία ΕΒΕ Καρδίτσας
Σωματείο Οπωροπαντοπωλείων Ν. Καρδίτσας
Ένωση Συνταξιούχων ΤΕΒΕ-ΟΑΕΕ Νομού Καρδίτσας
Επιτροπή Τουριστικών Λεωφορείων Καρδίτσας
Ένωση Καταστηματαρχών Εστίασης και Αναψυχής Νομού Καρδίτσας
Σωματείο Συνεργείων Αυτοκινήτων Ν. Καρδίτσας
Σωματείο Φωτογράφων Ν. Καρδίτσας

 

e-max.it: your social media marketing partner

 

ix7

mbgif2

 

  

pilatos mesa

cactus1

  bronx delivey1

 

 

 

!-- Go to www.addthis.com/dashboard to customize your tools -->