ΚΑΡΔΙΤΣΑ
Typography

Συνέχεια στις ενημερωτικές συναντήσεις πολιτικών και πολιτειακών παραγόντων δόθηκε από την κοινή αντιπροσωπεία των Αστυνομικών Ενώσεων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καρδίτσας, το Σάββατο 24/ 09/ 2022 με το βουλευτή του Νομού Καρδίτσας και Υπουργό Δικαιοσύνης κ. ΤΣΙΑΡΑ Κωνσταντίνο.

Η κοινή αντιπροσωπεία αποτελούμενη από τον πρόεδρο της Ε.ΑΣ.Υ. Καρδίτσα ςκ. ΜΑΚΡΗ Ιωάννη, τον αντιπρόεδρο του ΣΩ.ΣΥ.ΑΣ. Καρδίτσας κ. ΦΩΤΟΠΟΥΛΟ Αθανάσιο, τον οργανωτικό γραμματέα της Ε.ΑΣ.Υ. Καρδίτσας κ. ΣΟΥΛΙΩΤΗ Βασίλειο και τον ταμία της Ε.ΑΣ.Υ. Καρδίτσας κ. ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ Χαρίλαο ,επισκέφτηκε τον Υπουργό Δικαιοσύνης κ. ΤΣΙΑΡΑ Κωνσταντίνο και τον ενημέρωσεμεταξύ άλλων για τη μεγάλη ευκαιρία να διεκδικηθεί δυναμικά η επαναλειτουργία του τοπικού Τμήματος Δόκιμων Αστυφυλάκων μετά από δέκα (10) ολόκληρα χρόνια, αναλύοντας διεξοδικά τα οφέλη που θα επιφέρει ένα τέτοιο εγχείρημα συνολικά στην τοπική κοινωνία και στο Σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας.

Ο κ. Υπουργόςανέκαθεν συμπαραστάτης των δίκαιων διεκδικήσεων του Αστυνομικού Συνδικαλιστικού μας κινήματος, μας ενημέρωσε ότι για το δύσκολο εγχείρημα για το οποίο έχει εδώ και καιρό ξεκινήσει να ενημερώνεται και να ασχολείται δυναμικά, θα σταθεί δίπλα μας,όπως ο ίδιος δήλωσε ως αληθινός φίλος, συμπαραστάτης και σύμμαχοςενός ζητήματος που ξεφεύγει από τα στενάπλαίσιατουαστυνομικούαιτήματος,καθώςη θετική έκβαση ενός τόσουδύσκολουεγχειρήματος κατατάσσει ξανά την πόλη της Καρδίτσας στο χάρτη των εκπαιδευτικών σχολών και της αστυνομικής εκπαίδευσης,δίνονταςνέαπνοή σε ολόκληρη την τοπικήκοινωνία.

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Καρδίτσας, ως μεγαλύτερος θεσμικός εκπρόσωπος του Αστυνομικού προσωπικού της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καρδίτσας, συνεχίζει να παρεμβαίνει, να διεκδικεί, νακαταθέτει προτάσεις και λύσεις, γιαζωτικά ζητήματα που βελτιώνουν τις εργασιακές συνθήκες και τις συνθήκες διαβίωσης τωνσυναδέλφων μας και των συμπολιτών μας στηνπόληπου ζούμε και εργαζόμαστε!

 

e-max.it: your social media marketing partner

 

ix7

mbgif2

 

  

cactus1

pilatos katheto

 

  

 

 

 

 

!-- Go to www.addthis.com/dashboard to customize your tools -->