ΚΑΡΔΙΤΣΑ
Typography

Ανήμερα των Αγίων Θεοφανείων την Παρασκευή 06 Ιανουαρίου 2023 πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Υπ. Βουλευτή Καρδίτσας με το ΠΑΣΟΚ, Σωτήρη Παπαγεωργίου, με τους εκπροσώπους της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Στρατιωτικών (Π.ΟΜ.ΕΝ.Σ.) και της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Καρδίτσας (Ε.Σ.ΠΕ.Ε.ΚΑ.) Λγό (ΠΒ) Γκούγκλια Δημήτριο, Λγό (ΜΧ-ΕΥ) Μητσάκο Νικόλαο, ΕΠΟΠ Επχία (ΠΒ) Χαλανούλη Απόστολο και ΕΠΟΠ Εσμία (ΟΤΕΤΗ) Θέο Απόστολο και Επχία (ΠΖ) Γεώργιο Μπουτζώνα.


Η συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του Υποψήφιου Βουλευτή, διεξήχθη με σκοπό την ενημέρωση του κ. Παπαγεωργίου για τα προβλήματα που απασχολούν τους στρατιωτικούς καθώς και για το κατατεθέν Σχέδιο Νόμου του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας.
Οι εκπρόσωποι των στρατιωτικών υπέβαλαν έγγραφα αιτήματα και ζήτησαν την παρέμβαση του υποψήφιου ώστε να συμπεριληφθούν στο υπόψη Σχέδιο Νόμου και τα υπόλοιπα θέματα που αφορούν την Μέριμνα υπέρ του Προσωπικού των Ενόπλων Δυνάμεων.
Από την πλευρά του ο κ. Παπαγεωργίου δεσμεύτηκε να στηρίξει τις προσπάθειες για την επίλυση των χρονιζόντων ζητημάτων, ώστε να εξαλειφθούν οι συσσωρευμένες αδικίες και να διατηρηθεί το αξιόμαχο και το ηθικό των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων σε υψηλά επίπεδα και διαβεβαίωσε ότι τα αιτήματά τους θα υποβληθούν αρμοδίως προκειμένου να εξεταστούν και να επιλυθούν.

e-max.it: your social media marketing partner

 

ix7

mbgif2

 

  

cactus1

pilatos katheto

 

  

 

 

 

 

!-- Go to www.addthis.com/dashboard to customize your tools -->