Την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου 2023 ολοκληρώθηκαν οι εργασίες του 9ου Πανθεσσαλικού Φαρμακευτικού Συνεδρίου που πραγματοποιήθηκε στο VALISHOTEL, στον Βόλο, με κεντρικό θέμα «Θεσσαλία: Τα φαρμακεία στο πλευρό του πολίτη».

Με τον νέο περιφερειάρχη Θεσσαλίας Δημήτρη Κουρέτα συναντήθηκε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Λευτέρης Αυγενάκης κατά την επίσκεψη του στην Λάρισα.

Να περιμένουν μέχρι την 1η Ιανουαρίου 2024 οι καταναλωτές πριν αποφασίσουν ποιο τιμολόγιο θα επιλέξουν. Αυτό συνέστησε ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Θεόδωρος Σκυλακάκης, ο οποίος μιλώντας στον Σκάι, υπογράμμισε πως τότε μόνο θα μπορούν να ξέρουν ποιες θα είναι οι τελικές τιμές των τιμολογίων που προσφέρουν οι πάροχοι.

Στους λογαριασμούς των δικαιούχων αγροτών πιστώνεται από χτες 6 Δεκεμβρίου αργά το απόγευμα η επιστροφή του Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης για το πετρέλαιο εσωτερικής καύσης κινητήρων που χρησιμοποιήθηκε αποκλειστικά στη γεωργία (αγροτικό πετρέλαιο).

Tα οξυμμένα προβλήματα που δημιούργησαν οι καταστροφικές πλημμύρες στην Θεσσαλία και τα «ελάχιστα πράγματα» που «έχουν γίνει και τηρηθεί από τις υποσχέσεις της κυβέρνησης» κινητοποιούν τους πλημμυροπαθής αγρότες που ετοιμάζουν κινητοποιήσεις.

Περισσότερα Άρθρα...

GENIKO WEB BANNER half page 300x600

kokkinoskoyfitsa2 vert

vasilakos katheto

cactus1

pilatos katheto

 

 

  

 

 

 

 

!-- Go to www.addthis.com/dashboard to customize your tools -->