vasilakos sept2020 anakoinosi apozimioseis3

    bronx delivey2xiroskarpos2

 

 

ΜΟΥΣΙΚΗ
Typography

Στο Ωδείο Καρδίτσας – Κωνσταντίνος Ευθυμιάδης από 3 έως 21 Αυγούστου 2020

Αρχίζουν την ερχόμενη Δευτέρα 3 Αυγούστου 2020 οι ακροάσεις για εγγραφές στη Μικτή Χορωδία Καρδίτσας του Ωδείου Καρδίτσας – Κωνσταντίνος Ευθυμιάδης, που θα διαρκέσουν έως Παρασκευή 21 Αυγούστου 2020.
Η Μικτή Χορωδία της πόλης της Καρδίτσας μετά τις ιστορικές και σημαντικές εμφανίσεις της στην Εθνική Λυρική Σκηνή πρόσφατα, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών παλαιότερα, στο ‘Παλλάς’ Αθηνών (Βουκουρεστίου), στο Κολλέγιο Αθηνών αλλά και σε πολύ σημαντικές αίθουσες της Ευρώπης και της Αμερικής, συνεχίζει μεθοδικά και δυναμικά την δραστηριότητά της στην Ελλάδα και το εξωτερικό (τους καλοκαιρινούς μήνες).

 

xorodia euthimiadis
Είναι γνωστό ότι η διδασκαλία του τραγουδιού είναι μία επίπονη και δύσκολη εκπαιδευτική διαδικασία γιατί απαιτείται η συνέργεια του δάσκαλου, του παιδαγωγού και του καλλιτέχνη. Επειδή δε η καλλιέργεια της ανθρώπινης φωνής είναι μια σύνθετη, επιστημονική διαδικασία απαιτείται εξειδικευμένη γνώση και ως προς την παραγωγή του ήχου και της φωνής.
Τα μαθήματα στους χορωδούς περιλαμβάνουν την εξής ύλη: ορθοφωνία(εκφορά φωνηέντων και συμφώνων), φωνητική εκγύμναση, διαφραγματική αναπνοή, ασκήσεις τονικής σταθερότητας, διόρθωση φάλτσων κλπ.
Στη Μικτή Χορωδία Καρδίτσας μπορούν να λάβουν μέρος ενήλικες από 16 χρονών και πάνω, που ενδιαφέρονται για την καλλιέργεια της φωνής τους, να τραγουδούν χορωδιακά-ομαδικά, την ερμηνεία αξιόλογων έργων Ελληνικής και ξένης μουσικής και να πραγματοποιούν συναυλίες εντός και εκτός Ελλάδας.
Η δραστηριοποίηση στη Χορωδία των Ενηλίκων αποτελεί μια κατάκτηση σημαντική των πολιτισμένων κοινωνιών και ο Νίκος Ευθυμιάδης έχει κατακτήσει υψηλά επίπεδα επαγγελματικής καταξίωσης τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.
Η φωνή μας είναι ο καθρέπτης της προσωπικότητας μας και ο τρόπος με τον οποίο μιλούμε φανερώνει τον εσωτερικό μας κόσμο, έλκει ή απωθεί το ακροατήριο μας, μπορεί να κάνει την παρουσία μας ευχάριστη, κουραστική ή αδιάφορη.
Μεγάλη είναι η Χορωδιακή παράδοση του Ωδείου Καρδίτσας – Κωνσταντίνος Ευθυμιάδης που είναι συνδεδεμένη με Χορωδιακά Φεστιβάλ, Μουσικά Σύνολα (παιδικά, σχολικά, μανδριγαλιστικά, μικτά) σε Καρδίτσα, Αθήνα και σε άλλα μέρη της Ελλάδας.
Με τη φροντίδα και την επιμέλεια του Νίκου Ευθυμιάδη (Master of Arts στη Διεύθυνση, επισκέπτη καθηγητή στη Μουσική Σχολή του Νίς της Σερβίας), καθώς και ενός εκλεκτού και εξειδικευμένου επιτελείου καθηγητών σε ένα περιβάλλον όμορφο, ασφαλές και ειδικά σχεδιασμένο μπορούν οι χορωδοί να δείξουν τις ικανότητές τους και να εξελιχθούν.
Τα μαθήματα της Μικτής Χορωδίας γίνονται κάθε Δευτέρα και Πέμπτη στις 20:30.
Οι ακροάσεις και οι εγγραφές γίνονται καθημερινά στο Ωδείο ύστερα από ραντεβού, ενώ για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται καθημερινά στη Γραμματεία του Ωδείου, Κολοκοτρώνη 38 και Ύδρας Τ.Κ. 43100 Καρδίτσα, Τηλ: 24410-75440 και στο Εmail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

e-max.it: your social media marketing partner

mbgif2

 joinbanner2

bronx delivey1

 

 

 

!-- Go to www.addthis.com/dashboard to customize your tools -->