vasilakos sept2020karditsapress400x300 Αντίγραφο

    bronx delivey2xiroskarpos2

 

 

ΝΕΑ
Typography

Δείτε τι πρέπει να κάνετε για να διαγράψετε μέσα σε λίγα λεπτά τις παλιές σας αναρτήσεις.

Σίγουρα θα έχει συμβεί σε όλους να θέλουν να «ξεχάσουν» αναρτήσεις που έχουν κάνει στο Facebook, διαγράφοντας τες μια και καλή. Δεν είναι λίγες οι φορές που αναζητάμε με τις ώρες παλαιότερα ποστ για να τα σβήσουμε, σπαταλώντας πολύτιμο χρόνο.

Ωστόσο σε αυτό το σημείο πρέπει να σου πούμε ότι σου έχουμε καλά νέα, διότι μπορείς να διαγράψεις όσες αναρτήσεις επιθυμείς μόλις μέσα σε λίγα λεπτά, αρκεί να ακολουθήσεις κάποιες βασικές συμβουλές. Πλέον να εντοπίσεις όποια δημοσίευση θες με βάση την ημερομηνία και γενικότερα οτιδήποτε άλλο επιθυμείς και ταυτόχρονα να κάνεις μαζική διαγραφή πολλών δημοσιεύσεων.

Δες τι πρέπει να κάνεις για να διαγράψεις τις παλιές σου δημοσιεύσεις:

Άνοιξε την εφαρμογή του Facebook στο κινητό (iOS ή Android
Πάτησε στην φωτογραφία προφίλ που βρίσκεται πάνω αριστερά
Πάτησε τις τρεις τελίτσες και έπειτα την καρτέλα “Διαχείριση δημοσιεύσεων
Από εκεί μπορείς να επιλέξεις όλες τις δημοσιεύσεις που θες να διαγράψεις
Πάτησε επόμενο και από εκεί σου δίνεται η δυνατότητα να αποκρύψεις, να διαγράψεις ή να αφαιρέσεις τις ετικέτες.
Έτσι, το Facebook με αυτό τον τρόπο θα διαγράψει όλες τις δημοσιεύσεις που επέλεξες προσωρινά και αυτές θα διαγραφούν οριστικά μετά από 30 ημέρες.

Πως να μην βλέπουν οι φίλοι σου πριν πόση ώρα ήσουν συνδεδεμένος στο Facebook

Το Facebook είναι γνωστό για την άμεση επικοινωνία που μπορούμε να έχουμε με φίλους και γνωστούς μας, τόσο μέσω μηνυμάτων, όσο και βιντεοκλήσης. Ωστόσο, δεν είναι λίγες οι φορές που θέλουμε να μπούμε στο Facebook αλλά δεν επιθυμούμε να βλέπουν οι υπόλοιποι φίλοι μας ότι μας ότι είμαστε συνδεδεμένοι. Για το λόγο αυτό, υπάρχουν κάποια μικρά μυστικά για να «κρύψετε» πόση ώρα ήσασταν συνδεδεμένος στο Facebook, κάτι που σίγουρα θα είναι χρήσιμο για όλους.

Πώς λοιπόν γίνεται αυτό;

Αρκεί να συνδεθείτε στο Facebook και έπειτα να πατήσετε την επιλογή «Ρυθμίσεις λογαριασμού» (Αccount Settings) που βρίσκεται στο μενού πάνω δεξιά. Υστερα πάτησε την επιλογή «Εφαρμογές» (Apps) που βρίσκεται αριστερά. Στη συνέχεια πάτησε εκεί που γράφει «Εφαρμογές που χρησιμοποιούν οι άλλοι» (Apps others use). Αμέσως μετά «ξετικάρετε» την επιλογή «Η δραστηριότητά μου σε εφαρμογές» (My app activity) και πλέον δεν φαίνεστε πια, ενεργοί στους διαδικτυακούς σας φίλους στο Facebook!

e-max.it: your social media marketing partner

mbgif2

 joinbanner2

bronx delivey1

 

 

 

!-- Go to www.addthis.com/dashboard to customize your tools -->