lux1   karditsapress 4 vasilakos 01

ix6 pilatos orizontia .png 

 

 

ΟΜΟΡΦΙΑ
Typography

Τα τελευταία 15 χρόνια, η δημοτικότητα των τατουάζ έχει αυξηθεί δραματικά.

tatouaz1Εκτιμάται ότι σήμερα, ένα μεγάλο ποσοστό του πληθυσμού έχουν τουλάχιστον ένα τατουάζ ή περισσότερα. Πολλοί  από αυτούς πίστευαν ότι ένα τατουάζ θα ήταν κάτι που θα αγαπούσαν για πάντα, ωστόσο με το πέρασμα του χρόνου και με τις αλλαγές στην ζωή ορισμένων ανθρώπων, είτε για λόγους μόδας δεν είναι πλέον το ίδιο ενθουσιασμένοι με το τατουάζ τους. Η ωριμότητα, ο γάμος, η επαγγελματική σταδιοδρομία και οι αναπτυσσόμενες οικογένειες συμβάλλουν όλοι σε αυτή την μείωση του ενθουσιασμού για αυτό που κάποτε θεωρούνταν όμορφο. Αυτοί οι άνθρωποι δεν είναι μια μικρή ομάδα, καθώς εκτιμάται ότι το 50% των ανθρώπων που κάνουν τατουάζ αργότερα το μετανιώνουν. Ως εκ τούτου, η αφαίρεση τατουάζ με λέιζερ έχει γίνει μια από τις πιο δημοφιλείς διαδικασίες αισθητικών  λέιζερ που είναι διαθέσιμες σήμερα. Αυτή η ταχεία ανάπτυξη μπορεί επίσης να αποδοθεί στον αυξανόμενο αριθμό ιατρών και κλινικών λέιζερ που προσθέτουν την αφαίρεση τατουάζ στη λίστα των υπηρεσιών τους.

Ποια είναι τα οφέλη;
Ο εξοπλισμός λέιζερ μπορεί τώρα να αφαιρέσει μόνιμα το μελάνι τατουάζ από πολλά μέρη του σώματος. Πριν από την αφαίρεση τατουάζ με λέιζερ έγιναν εμπορικά διαθέσιμες στις αρχές της δεκαετίας του 1990, μέθοδοι αφαίρεσης όπως, Sal-Abrasion ή τρίψιμο του δέρματος με αλάτι, Cryosurgery, Dermabrasion, ακόμη και εκτομή και μοσχεύματα δέρματος. Σήμερα, τα λέιζερ χρησιμοποιούν σύντομους παλμούς υψηλής ενέργειας για να απομακρύνουν αποτελεσματικά την ανεπιθύμητη μελάνη και έχουν σχεδιαστεί ειδικά για μόνιμη αφαίρεση από το σώμα.

Πώς λειτουργεί; 
Τα λέιζερ αφαίρεσης τατουάζ λειτουργούν στοχεύοντας τη χρωστική ουσία του τατουάζ στο δέρμα. Ένας έντονος παλμός φωτός περνά από τα ανώτερα στρώματα του δέρματος όπου στη συνέχεια απορροφάται επιλεκτικά από το πιο σκούρο χρωστικό ή μελάνι. Αυτός ο παλμός συγκεντρωμένης ενέργειας θρυμματίζει το τατουάζ σε μικρά σωματίδια τα οποία φυσικά αφαιρούνται από το ανοσοποιητικό σύστημα. Γενικά, αυτή η διαδικασία καλλυντικών λέιζερ μπορεί να γίνει χωρίς να προκληθεί καθόλου βλάβη στους γύρω ιστούς. Σημείωση: Λόγω του γεγονότος ότι τα σκούρα χρώματα απορροφούν όλα τα μήκη κύματος λέιζερ, είναι πιο εύκολο να αφαιρεθούν. Τα ανοιχτά  χρώματα απορροφούν επιλεκτικά το φως λέιζερ και συνεπώς είναι πιο δύσκολο να αφαιρεθούν. Ωστόσο, υπάρχουν συγκεκριμένα λέιζερ που έχουν σχεδιαστεί για να στοχεύουν ελαφρύτερο έγχρωμο μελάνι, οπότε βεβαιωθείτε ότι το ιατρείο που επιλέγετε διαθέτει λέιζερ που μπορούν να στοχεύουν αποτελεσματικά τα συγκεκριμένα χρώματα του μελανιού τατουάζ σας.

Πονάει; 
Η έννοια του πόνου είναι υποκειμενική, ωστόσο πολλοί άνθρωποι ανέφεραν ότι αν μπορούσατε να υπομείνετε την ενόχλησηόταν κάνατε το τατουάζ, σίγουρα θα είστε σε θέση να ανεχτείτε οποιαδήποτε δυσφορία κατά τη διαδικασία της αφαίρεσης. Ανάλογα με την ευαισθησία της περιοχής που αντιμετωπίζεται, τα επίπεδα της δυσφορίας μπορεί να διαφέρουν. Μπορεί να εφαρμοστεί αναισθητική κρέμα πριν από τη θεραπεία για να γίνει η διαδικασία πιο άνετη. Μερικοί ασθενείς επιλέγουν μια αναισθητική ένεση στο σημείο της θεραπείας πριν από τη διαδικασία. Ρωτήστε το γιατρό σας ποιες επιλογές είναι διαθέσιμες πριν από τη θεραπεία, ώστε να μπορείτε επιλέξετε.
Η φροντίδα μετά την θεραπεία αφαίρεσης περιλαμβάνει γενικά την εφαρμογή αντιβακτηριδιακών αλοιφών & επίδεση της περιοχής. Είναι σημαντικό η περιοχή που έχει υποστεί αγωγή να παραμείνει καθαρή και επικαλυμμένη με ελεύθερες ποσότητες αντιβακτηριδιακής αλοιφής για την καταπολέμηση της λοίμωξης.

Πόσο καιρό χρειάζεται για να θεραπευτεί;
Το δέρμα σας μπορεί να είναι ευαίσθητο για αρκετές ημέρες μετά τη θεραπεία και μπορεί να παραμείνει κόκκινο έως και 20 ημέρες. Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας επούλωσης, το τατουάζ θα αρχίσει αργά να εξασθενίζει καθώς το μελάνι απορροφάται από το ανοσοποιητικό σύστημα του σώματος. Ο γιατρός σας θα σας συμβουλεύσει για τους καλύτερους τρόπους για τη διαχείριση της ταλαιπωρίας, την πρόληψη της λοίμωξης, των ουλών και της ταχύτητας επούλωσης.

Σε γενικές γραμμές, οι ασθενείς που τηρούν όλες τις οδηγίες μετά τη φροντίδα και τις προγραμματισμένες επισκέψεις παρακολούθησης βιώνουν τα καλύτερα αποτελέσματα.

e-max.it: your social media marketing partner

ix7

mbgif2

  joinbanner2

pilatos plagia.png

bronx delivey1

 

 

 

!-- Go to www.addthis.com/dashboard to customize your tools -->