ΝΕΑ
Typography

Παρακολουθείς ένα βίντεο ή φωτογραφίες από τη μικροσκοπική οθόνη του κινητού σου και θέλεις να τα δεις άνετα στην τηλεόρασή σου; Ναι μπορείς.


Όλοι έχουμε βρεθεί αρκετές φορές στη σκέψη να παρακολουθούσαμε ένα βίντεο ή μία συλλογή φωτογραφιών από το κινητό μας σε μια μεγαλύτερη οθόνη, αυτή μιας τηλεόρασης. Οι τρόποι για να γίνει αυτό είναι πολλοί και δεν περιορίζονται από καμία εταιρία κινητής τηλεφωνίας, με τις δυνατότητες των συσκευών να έχουν εξελιχθεί τόσο που να μπορούν να συνδέονται αυτομάτως με άλλες.

Ποιοι είναι οι τρόποι που μπορούμε να μεταφέρουμε την εικόνα του κινητού τηλεφώνου σε μια τηλεόραση

Ασύρματα
Εάν έχεις smart tv, είναι πολύ εύκολο να προβάλεις την οθόνη του κινητού σου στην τηλεόρασή σου, γιατί απλά το συνδέεις ασύρματα. Εάν κινητό και τηλεόραση είναι στο ίδιο WiFi μπορείς πολύ απλά να δεις το περιεχόμενο του κινητού στην μεγάλη οθόνη της τηλεόρασης.

Miracast (Screen Mirroring)
Μ’ αυτό τον τρόπο δεν προβάλεις απλά περιεχόμενο στην τηλεόρασή σου, αλλά το “καθρεφτίζεις” ολόκληρο. Ουσιαστικά, με το screen mirroring, το οποίο υποστηρίζεται κι από Android και από iPhone, μεταφέρεται αυτούσια η οθόνη του smartphone στην τηλεόραση. Απ’ το 2012, το συγκεκριμένο χαρακτηριστικό το υποστηρίζουν οι περισσότερες συσκευές, ενώ εάν η τηλεόρασή σου δεν το υποστηρίζει, έχουμε την παρακάτω λύση!

Chromecast
Ακόμα κι αν δεν έχεις smart tv, εξακολουθείς να μπορείς να αναμεταδώσεις περιεχόμενο του κινητού στην τηλεόρασή σου, μέσω του Chromecast, το οποίο συνδέεται με όλες τις τηλεοράσεις μέσω HDMI και τις κάνει… smart! Μόλις εξοπλιστείς τη συγκεκριμένη συσκευή, τη συνδέεις στην τηλεόρασή σου, κάνεις την απαραίτητη εγκατάσταση με την εφαρμογή Google Home και στη συνέχεια είναι αυτόματα συγχρονισμένο το κινητό με την τηλεόρασή σου.

Παράλληλα, υπάρχουν και μερικές άλλες εφαρμογές σε Android και iOS για προβολή συγκεκριμένου περιεχομένου στην τηλεόραση, όπως είναι το iMedia share, τις οποίες μπορείς να χρησιμοποιήσεις εάν θέλεις να προβάλεις για παράδειγμα φωτογραφίες του κινητού στην οθόνη της τηλεόρασής.

e-max.it: your social media marketing partner

synetairistiki baner1

ix7

mbgif2

 

  

!-- Go to www.addthis.com/dashboard to customize your tools -->