ΚΑΡΔΙΤΣΑ
Typography

Η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης – Παράρτημα Καρδίτσας, ο Κυνηγετικός Σύλλογος Καρδίτσας, η Λέσχη 4Χ4 Καρδίτσας και η Ραδιολέσχη Καρδίτσας, τέσσερες από τις Εθελοντικές Οργανώσεις που είναι εγγεγραμμένες στο Μητρώο της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας, μετά την πρόσφατη σεισμική δραστηριότητα που έπληξε τις όμορες περιοχές, ευαισθητοποιήθηκαν άμεσα και συγκέντρωσαν τρόφιμα και βασικά είδη πρώτης ανάγκης, ως απαραίτητη ανθρωπιστική βοήθεια για τους πληγέντες κατοίκους των Δήμων Ελλασόνας και Τυρνάβου του νομού Λάρισας.

Έτσι, μετά από τις σχετικές διαδικασίες και με σεβασμό στους κανόνες αποφυγής μετάδοσης του κορωνοϊού, το πρωί της Τετάρτης 10 Μαρτίου, εννέα (9) αυτοκίνητα μαζί με εθελοντές - μέλη των τεσσάρων Συλλόγων, αναχώρησαν για τις πληγείσες περιοχές, με τα συγκεντρωθέντα είδη πρώτης ανάγκης για την ανακούφιση των συνανθρώπων μας, που μέσα σε λίγες ώρες βρέθηκαν στο δρόμο, χτυπημένοι από την μανία του εγκέλαδου.

Ο πρώτος σταθμός των εθελοντών και της αυτοκινητοπομπής ήταν ο καταυλισμός που έχει στηθεί στο Δαμάσι του Δήμου Τυρνάβου. Εκεί μας περίμεναν ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Θεσσαλίας κ. Βασίλειος Πινακάς, ο Προϊστάμενος της Διεύθυνσης Πολιτικής Προστασίας κ. Βασίλειος Καραλής, ο Περιφερειακός Συντονιστής Πολιτικής Προστασίας κ. Νικόλαος Μιχαλάκης και συνάδελφοι εθελοντές, ραδιοερασιτέχνες μέλη της Ένωσης Ραδιοερασιτεχνών Θεσσαλίας με επικεφαλής τον Πρόεδρό τους Αθανάσιο Κακαδιάρη.

Μετά τις συστάσεις και αφού μας ευχαρίστησαν θερμά για την πρωτοβουλία αποφασίσαμε η βοήθεια να διανεμηθεί και στους δύο πληγέντες Δήμους.

Έτσι η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης – Παράρτημα Καρδίτσας και η Λέσχη Αυτοκινήτων 4Χ4 Καρδίτσας παρέδωσαν την βοήθεια, στο χώρο συγκέντρωσης του Δήμου Τυρνάβου και τα παιχνίδια στο παράρτημα του Χαμόγελου του Παιδιού στο Δαμάσι, ενώ η βοήθεια του Κυνηγετικού Συλλόγου Καρδίτσας και της Ραδιολέσχης Καρδίτσας κατευθύνθηκε προς τον Δήμο Ελασσόνας.

Στο χώρο του ΚΕΠ Ελασσόνας, μας υποδέχτηκε ο Δήμαρχος της Ελασσόνας κ. Νίκος Γάτσας και η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Κοινωνικής Πρόνοιας και Διοικητικών Θεμάτων κ. Καρκαβανίδου – Σκρέτα Ευφροσύνη. Μαζί με τα μέλη του δραστήριου και φιλόξενου Κυνηγετικού Συλλόγου της Ελασσόνας μας ευχαρίστησαν θερμά για την αλληλεγγύη και την παροχή της ανθρωπιστικής βοήθειας.

ethelodikes karditsa2

ethelodikes karditsa2

ethelodikes karditsa2

ethelodikes karditsa2

ethelodikes karditsa2

ethelodikes karditsa2

ethelodikes karditsa2

ethelodikes karditsa2

ethelodikes karditsa2

ethelodikes karditsa2

ethelodikes karditsa2

e-max.it: your social media marketing partner

 

ix7

mbgif2

 

  

!-- Go to www.addthis.com/dashboard to customize your tools -->