ΚΑΡΔΙΤΣΑ
Typography

Οι Εργαζόμενοι στο Νοσοκομείο Καρδίτσας ,εμβολιασμένοι και μη , συγκεντρωθήκαμε σήμερα, για ακόμη μια φορά, στην πύλη του Νοσοκομείου από τις 7πμ, διαμαρτυρόμενοι για την απόφαση να τεθούν σε αναστολή οι συνάδελφοί μας ,που δεν έχουν εμβολιαστεί.


Είναι άδικο μετά από 19 μήνες, συνάδελφοι της πρώτης γραμμής .να οδηγούνται σε αναστολή καθηκόντων με ότι σημαίνει αυτό...Μέχρι 31 Αυγούστου ,ήταν ασφαλείς για το σύστημα και συνέχιζαν να εργάζονται στην πρώτη γραμμή και από σήμερα είναι επικίνδυνοι?

kinitopoiisi nosoko1

kinitopoiisi nosoko1
Το 90% των υγειονομικών έχει εμβολιαστεί(συνυπολογίζοντας και τους συναδέλφους που έχουν νοσήσει).Τηρούμε τα μέτρα προστασίας ,και οι εμβολιασμένοι και οι μη εμβολιασμένοι, και δεν υπάρχουν τους τελευταίους μήνες ,εστίες διασποράς του ιού στα Νοσοκομεία , που να ευθύνεται το υγειονομικό προσωπικό.
Είναι άδικο λοιπόν ,να τεθούν σε αναστολή συνάδελφοί μας ,που έχουν δώσει την ζωή τους ,προσφέροντας τις υπηρεσίες τους στους συνανθρώπους μας, πολλές φορές κάτω από αντίξοες συνθήκες, για 30 ή 35 χρόνια( μια ολόκληρη ζωή....)
Οφείλουμε να σεβόμαστε την διαφορετικότητα της άποψης ή τους φόβους ,όλων εκείνων που δεν έχουν εμβολιαστεί μέχρι σήμερα και όχι να τους στέλνουμε στο σπίτι τους ,στερώντας τους την εργασία τους, χάνοντας έτσι κάθε πηγή εισοδήματος για την οικογένειά τους.
Μπορούν να βρεθούν άλλες λύσεις ,όπως rapid test....για όσους δεν εμβολιάστηκαν και όχι να τεθούν σε αναστολή ....
Ζητάμε να αποσυρθούν οι διατάξεις της υποχρεωτικότητας, σεβόμενοι τους ανθρώπους που μέχρι σήμερα έχουν υπερβάλλει εαυτόν , με κίνδυνο της ζωής τους, για να προστατεύσουν την Δημόσια Υγεία.
ΛΕΜΕ ΝΑΙ ΣΤΟΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΤΗΤΑ

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.
Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ                Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΤΕΤΣΙΟΥ ΜΑΡΙΝΑ         ΧΑΤΖΗ ΙΩΑΝΝΑ

e-max.it: your social media marketing partner

 

ix7

mbgif2

 

  

!-- Go to www.addthis.com/dashboard to customize your tools -->