ΚΑΡΔΙΤΣΑ
Typography

Με τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Τάκη Θεοδωρικάκο συναντήθηκε ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας του Νομού Καρδίτσας κ. Γιώργος Κωτσός

Ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας του Νομού Καρδίτσας κ. Γιώργος Κωτσός πραγματοποίησε συνάντηση με τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Τάκη Θεοδωρικάκο. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ο κ. Κωτσός αναφέρθηκε στην ανάγκη να βρισκόμαστε σε αδιάληπτη επαγρύπνηση και σε απόλυτη ετοιμότητα όσον αφορά την ενίσχυση των συνόρων της χώρας μας προκειμένου να αποφευχθούν οι παράτυπες μεταναστευτικές ροές.
Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη αναφέρθηκε στην περαιτέρω ενίσχυση του Σώματος της Ελληνικής Αστυνομίας με 250 νέους συνοριοφύλακεςοι οποίοι θα συμβάλουν σημαντικά στην ενίσχυση των συνόρων της χώρας.
Ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας έθεσε επίσης ένα πολύ σημαντικό θέμα στο νέο Υπουργό το οποίο πρέπει άμεσα να αντιμετωπιστεί, αυτό των διαδικτυακών εξαπατήσεων μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή τηλεφωνικών μηνυμάτων αποσπώντας από πολίτες τραπεζικές καταθέσεις.
Ο κ. Θεοδωρικάκος αναγνώρισε πως το κλέψιμο στοιχείων ηλεκτρονικών καρτών και η αφαίρεση χρημάτων αποτελεί ένα έντονο πρόβλημα το οποίο έχει εξαπλωθεί σε αρκετά μεγάλο βαθμό το τελευταίο χρονικό διάστημα. Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη ενημέρωσε τον κ. Κωτσό πως είναι στα σχέδια του Υπουργείου να πραγματοποιηθεί μία ενημερωτική εκστρατεία των πολιτών, ώστε να σταματήσει η περαιτέρω εξάπλωση του φαινομένου και οι ίδιοι οι πολίτες να γνωρίζουν τι πρέπει να κάνουν για να προστατεύσουν τους τραπεζικούς λογαριασμούς. Επιπλέον, θα δημιουργηθεί ένα συντονιστικό κέντρο, ώστε να υπάρξει συνεργασία των διωκτικών Αρχών της Ελληνικής Αστυνομίας με άλλες συναρμόδιες υπηρεσίες με στόχο μία συντονισμένη δράση ακόμα πιο αποτελεσματική.
Μετά το πέρας της συνάντησης ο κ. Κωτσός ευχαρίστησε τον κ. Θεοδωρικάκο και του ευχήθηκε καλή αρχή και καλή δύναμη για την ανάληψη των νέων καθηκόντων του στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.

e-max.it: your social media marketing partner

 

ix7

mbgif2

 

  

!-- Go to www.addthis.com/dashboard to customize your tools -->