ΚΑΡΔΙΤΣΑ
Typography

Ξεκινά άμεσα από την Περιφέρεια Θεσσαλίας η μελέτη για την αντιπλημμυρική προστασία κατά μήκος του ποταμού Λείψιμου από τον οικισμό Καρποχωρίου έως τον Ιταλικό ποταμό.

Μετά από εντολή του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστού, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Κώστας Νούσιος, στελέχη της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Π.Ε. Καρδίτσας και ειδικοί μελετητές πραγματοποίησαν σήμερα αυτοψία στην περιοχή προκειμένου να ξεκινήσει άμεσα η εκπόνηση των απαραίτητων μελετών (Υδραυλικά, Τοπογραφικά κ.ο.κ.) ώστε να ακολουθήσουν τα απαραίτητα έργα για την αντιπλημμυρική προστασία των οικισμών κατά μήκος του Λείψιμου ποταμού.

«Η πρόσφατη κακοκαιρία που έπληξε τη Θεσσαλία με υψηλά ποσοστά βροχής ανέδειξε προβλήματα σε διάφορες περιοχές. Ανάμεσα σε αυτές είναι και η περιοχή που διασχίζει ο Λείψιμος ποταμός από το Καρποχώρι έως τον Ιταλικό ποταμό» δηλώνει ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός. «Για το λόγο ξεκινούμε άμεσα τις διαδικασίες για την εκπόνηση της μελέτης που θα μας οδηγήσει στην εκτέλεση των απαραίτητων αντιπλημμυρικών έργων στην περιοχή. Παράλληλα, τις επόμενες μέρες ξεκινούν απαραίτητες εργασίες καθαρισμού του Λείψιμου ποταμού από τον οικισμό των Αγίων Θεοδώρων έως τον Ιταλικό ποταμό» προσθέτει ο Περιφερειάρχης.

leipsimos potami1

e-max.it: your social media marketing partner

 

ix7

mbgif2

 

  

!-- Go to www.addthis.com/dashboard to customize your tools -->