ΚΑΡΔΙΤΣΑ
Typography

Στο πλαίσιο της 9ης Πανελλήνιας Ημέρας Σχολικού Αθλητισμού και της Ευρωπαϊκή Ημέρας Σχολικού Αθλητισμού με βασικό σύνθημα «ΑΘΛΗΣΗ κάθε μέρα, ΥΓΕΙΑ μια ζωή»  σήμερα, Παρασκευή 30-09-2022, υλοποιήθηκαν ποικίλες αθλητικές δραστηριότητες.

Οι μαθητές και μαθήτριες με τους/τις Εκπαιδευτικούς του σχολείου έκαναν πεζοπορία στη φύση, διανύοντας τη συμβολική  απόσταση 2022 μ., και συμμετείχαν σε  πράσινες αθλητικές δραστηριότητες, όπως σχοινάκι και διελκυστίνδα. Στη συνέχεια μαθητές, μαθήτριες και Εκπαιδευτικοί χόρεψαν παραδοσιακούς χορούς στον αύλειο χώρο του σχολείου.

Ευχάριστη έκπληξη των παιδιών αποτέλεσε η επίσκεψη του προπονητή του ΑΣΚ Καρδίτσας, Βαγγέλη Αγγέλου, και των παικτών της ομάδας.                                                                       

Ο κος Αγγέλου και οι αθλητές αναφέρθηκαν στη σημασία του Σχολικού Αθλητισμού και απάντησαν στις πολλές ερωτήσεις των παιδιών σχετικά με το άθλημα της καλαθοσφαίρισης, την τεχνική και τις δυσκολίες του αλλά και τις απαιτήσεις του πρωταθλητισμού.

Ήταν μια εξαιρετική κίνηση της Διοίκησης της Ομάδας να επισκεφτεί ένα μικρό περιφερειακό σχολείο και αυτό καταδεικνύει την πολύπλευρη προσφορά του συγκεκριμένου σωματείου και του αθλητισμού γενικότερα στη νεολαία και στην τοπική κοινωνία.

Στη συνέχεια, οι μαθητές και μαθήτριες, οι Εκπαιδευτικοί και ο Διευθυντής του σχολείου τούς ευχαρίστησαν για την επίσκεψή τους στο σχολείο, ευχήθηκαν καλή αγωνιστική επιτυχία, υποσχόμενοι ότι θα είναι δίπλα  τους με κάθε δυνατή βοήθεια.

ask mitropoli1

ask mitropoli1

e-max.it: your social media marketing partner

 

ix7

mbgif2

 

  

!-- Go to www.addthis.com/dashboard to customize your tools -->