ΚΑΡΔΙΤΣΑ
Typography

Το νομό Καρδίτσας επέλεξε ως προορισμό για την πραγματοποίηση διήμερης εκδρομής η τοπική διοίκηση Φωκίδας της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών, με περιήγηση στο μεγαλύτερο κομμάτι της περιοχής μας.  

          Οι πολυάριθμοι εκδρομείς, αφού πέρασαν αρχικά από το Μουζάκι, κατευθύνθηκαν στην Ιερά Μονή Σπηλιάς, όπου τους ανέμενε και καλωσόρισε θερμότατα ο πατέρας Νεκτάριος, επίτιμο μέλος γαρ της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών εδώ και χρόνια. Μετά το προσκύνημα τους οι εκδρομείς από τη Φωκίδα, απολαμβάνοντας τα ειδυλλιακά τοπία της διαδρομής, βρέθηκαν στην περιοχή της Λίμνης Πλαστήρα, όπου και διανυκτέρευσαν. Το ίδιο βράδυ οργανώθηκε ένα μικρό γλέντι με συμμετοχή και μελών της ΙΡΑ Καρδίτσας και υπό τους ήχους της ορχήστρας του δεξιοτέχνη κλαρινίστα Βασίλη Κωσταρέλου.

              Την επόμενη ημέρα, και αφού απόλαυσαν πλήρως το μεγαλείο και τις ομορφιές της Λίμνης, ήρθε η σειρά της πόλης της Καρδίτσας. Εκεί, είχαν την ευκαιρία να επισκεφτούν το υπέροχο Αστυνομικό Μουσείο, όπου τους ξενάγησε ο ιδρυτής του, κ. Δημήτρης Καλλιαντζής, άριστος γνώστης της ιστορίας του Σώματος της Ελληνικής Αστυνομίας. Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτό είναι το μοναδικό ανάλογο Μουσείο που βρίσκεται στην περιφέρεια της χώρας μας. Ακολούθησε φυσικά γνωριμία με την τοπική γαστρονομία και τα τσιπουράδικα της Καρδίτσας, σημεία αναφοράς και γευσιγνωσίας.

Servo per amikeco’ – ‘Υπηρετώ δια της Φιλίας’

fokida2

fokida3

fokida4

e-max.it: your social media marketing partner

 

ix7

mbgif2

 

  

!-- Go to www.addthis.com/dashboard to customize your tools -->