ΚΑΡΔΙΤΣΑ
Typography

Διαδοχικές συναντήσεις με εκπροσώπους Στρατιωτικών Ενώσεων, είχε τις προηγούμενες ημέρες η Βουλευτής του Νομού μας κα Ασημίνα Σκόνδρα.

Ειδικότερα, στις 4/1, την επισκέφθηκαν στο γραφείο της εκπρόσωποι της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Στρατιωτικών(Π.ΟΜ.ΕΝ.Σ), καθώς και της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Καρδίτσας (Ε.Σ.ΠΕ.Ε.ΚΑ.), ο  Λγος (ΠΒ)  Δημήτριος Γκούγκλιας, ο Λγος (ΜΧ-ΕΥ) Νικόλαος Μητσάκος, ο Υπλγός (ΑΤΘ) Σπυρίδωνας Κωστόπουλος, ο ΕΠΟΠ Επχίας (ΠΒ) Απόστολος Χαλανούλης και ο ΕΠΟΠ Εσμίας (ΟΤΕΤΗ)  Απόστολος Θέος.

Αρχικά την ευχαρίστησαν, για τη διαχρονική συνεργασία και τη στήριξη που τους παρέχει πάντα, σε δίκαια αιτήματά τους. Ειδικότερα, την ευχαρίστησαν για τις τακτές συναντήσεις στην Αθήνα, καθ’ όλο το προηγούμενο διάστημα και τις πρωτοβουλίες, που ανέπτυξε για την συμπερίληψη στο άρθρο 53, του κατατεθέντος Σχεδίου Νόμου του ΥΠΕΘΑ, την αποκατάσταση της βαθμολογικής εξέλιξης των Αξιωματικών αποφοίτων ΑΣΣΥ που αφορά τους καταταγέντες ΑΣΣΥ 1991, 1992, και 1993 (τάξεων 1993, 1994 και 1995).

Ακολούθησε διεξοδική συζήτηση, επί του συνόλου του Νομοσχεδίου, που βρίσκεται προς επεξεργασία και ανέπτυξαν προτάσεις, που αφορούσαν στην καλύτερη μέριμνα του Προσωπικού των Ενόπλων Δυνάμεων.

skondra stratiotikoi1

Τέλος, ζήτησαν την συνέχιση της καλής συνεργασίας και των θεσμικών παρεμβάσεων της Βουλευτή, η οποία,  διαβεβαίωσε τα στελέχη, πως θα είναι πάντα στο πλευρό τους, αναγνωρίζοντας τις ιδιαιτερότητες του κλάδου τους, αλλά κυρίως τις σοβαρές υπηρεσίες των Ενόπλων Δυνάμεων στην πατρίδα μας.

Στις 29/12 πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τον Πρόεδρο της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφέρειας Θεσσαλίας (ΕΣΠΕΘ), Ανθστη (ΤΧ) Χρήστο Καρανάσιο, τον  Αντιπρόεδρο, Ανθστη (ΥΠ) Λεωνίδα Κολονιώτη, και τον Γενικό Γραμματέα  Ανθστη (ΤΧ) Κωνσταντίνο Γώγο.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, με τα στελέχη των οποίων υπάρχει καλή συνεργασία όλα αυτά τα χρόνια, συζήτησαν αναλυτικά για το υπό επεξεργασία Νομοσχέδιο του ΥΠΕΘΑ, επεσήμαναν στη Βουλευτή σημεία, τα οποία κατά την άποψη τους χρήζουν βελτίωσης, όπως και σημεία για τα οποία που εξέφρασαν την ικανοποίησή τους. Τέθηκαν επίσης και άλλα ζητήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος και που θα πρέπει και αυτά άμεσα να τύχουν επίλυσης.

Οι εκπρόσωποι των στρατιωτικών ευχαρίστησαν την Βουλευτή,  για την σχέση αμοιβαίας συνεργασίας που έχει αναπτυχθεί και την καθοριστική συμβολή της, σε ζητήματα που τους απασχολούσαν .

Από την πλευρά της η κ Σκόνδρα, άκουσε με προσοχή τα όποια ζητήματα της τέθηκαν και   διαβεβαίωσε τα στελέχη, πως η καλή συνεργασία θα έχει συνέχεια, θα είναι πάντα δίπλα τους, παρεμβαίνοντας θεσμικά για την επίλυση των ζητημάτων τους, δεδομένου ότι αντιλαμβάνεται τις ανησυχίες τους και ότι οι Ένοπλες Δυνάμεις, αποτελούν τους διαχρονικούς προστάτες της χώρας μας.

Οι συναντήσεις ολοκληρώθηκαν με ευχές που αντάλλαξαν αμφότεροι για ένα υγιή, ειρηνικό και ευτυχισμένο Νέο Έτος.

e-max.it: your social media marketing partner

 

ix7

mbgif2

 

  

!-- Go to www.addthis.com/dashboard to customize your tools -->