ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Typography

Συνεχίζει τις κινήσεις οργάνωσης και ενίσχυσης η Αναγέννηση, ώστε να παρουσιαστεί όσο το δυνατόν πιο έτοιμη με την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων.

Φυσικά πλέον ο Σύλλογος κινείται σε άκρως επαγγελματικά πλαίσια και οι υποχρεώσεις είναι σαφώς περισσότερες σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια. Δεν είναι υπερβολή να πούμε πως η ΑΣΑ «χτίζεται» από την αρχή σε όλα τα επίπεδα.

Στο αγωνιστικό κομμάτι ο προπονητής, Περικλής Αμανατίδης και ο τεχνικός διευθυντής, Παύλος Μυροφορίδης, προχωρούν στον μεταγραφικό σχεδιασμό ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Όπως είναι απόλυτα φυσιολογικό παίκτες προτείνονται και εξετάζονται αρκετοί, όμως δεν υπάρχει λόγος να προχωρήσουμε σε ονόματα, αφού σύντομα θα υπάρξουν και οι πρώτες επίσημες ανακοινώσεις. Το μόνο σίγουρο είναι πως βασικό μέλημα είναι να γίνουν στενευμένες κινήσεις ουσίας και όχι απλά για να γίνουν, ενώ θα δοθεί έμφαση και στην ενίσχυση του Καρδιτσιώτικου στοιχείου, το οποίο βέβαια είναι ήδη έντονο από την περσινή σεζόν.

Η Αναγέννηση φαίνεται να βαδίζει στο σωστό δρόμο σχετικά με το «χτίσιμο» της επόμενης ημέρας, που θα τη βρει να συμμετέχει στο πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα των τελευταίων ετών και στο οποίο καλείται να ανταπεξέλθει. Άλλωστε και ο ίδιος ο πρόεδρος των «κιτρινόμαυρων», Δημήτρης Παπαδημητρίου, στη συνέντευξη που παραχώρησε τις προηγούμενες ημέρες, τόνισε πως στόχος είναι να δημιουργηθεί μια πολύ καλή ομάδα, χωρίς να γίνουν «υπερβολές». Αυτό είναι το σημαντικότερο όλων, διότι αρκεί να δει κάποιος τι γίνεται με τις υπόλοιπες ομάδες της Superleague 2 και θα καταλάβει πως αν δεν υπάρχει σωστό πλάνο η…διάλυση δεν είναι και τόσο μακρινό σενάριο.

Κομβικό ρόλο στην επόμενη ημέρα και στην οριοθέτηση των στόχων θα παίξει και η ανταπόκριση του κόσμου. Είναι δεδομένο πως για την υπέρβαση απαιτείται και η στήριξη της πόλης, καθώς με τον κόσμο στο πλευρό της η Αναγέννηση αποκτά άλλη δυναμική.

Γ.Ν.

e-max.it: your social media marketing partner

vasilakos sxoleia2

ix7

mbgif2

 

  

!-- Go to www.addthis.com/dashboard to customize your tools -->