ΜΠΑΣΚΕΤ
Typography

Η σεζόν για τον Γυμναστικό Σύλλογο  Σοφάδων στο πρωτάθλημα της Γ εθνικής ξεκινά την Κυριακή στον γειτονικό Παλαμά.

Μια χρονιά γεμάτη στόχους και όνειρα για το αντρικό τμήμα της ομάδας μας. Οι τρεις διαδοχικές προκρίσεις στο Κύπελλο Ελλάδας και η κατάκτηση του Κυπέλλου ΕΣΚΑΘ δίνουν μια πρόγευση για το μέλλον.

Σε αυτή την προσπάθεια των διοικούντων τον Σύλλογο , που έπειτα από πολλά χρόνια αποτελούνται από ένα κράμα νέων και παλιών ανθρώπων με όρεξη για δουλειά σημαντική είναι η συμβολή κάποιων χορηγών και φίλων της ομάδας που βοηθούν ώστε να έρθει σε πέρας η δύσκολη αυτή αποστολή.

Το   Δ.Σ. αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τους χορηγούς των εμφανίσεων  κ. Αχιλλέα Πούλιο αντιπρόσωπο των εταιριών ILLY και DIMELLO, τα καφέ της πόλης μας FLOU και HERMANOS την εταιρία ΞΥΛΕΙΑ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ, την εταιρία ΘΕΟΝΗ, την εταιρία AGROATLAS και το ΚΔΑΠ «Μετά το κουδούνι». Τον εμπορικό Σύλλογο Σοφάδων και   τον φίλο και υποστηρικτή του συλλόγου κ. Θέμη Σμυρνάκη καθώς  και όλες τις επιχειρήσεις και τα καταστήματα που βρίσκονται κοντά στην ομάδα , η προβολή των οποίων θα γίνεται συνεχώς και μέσα από τα social media του Γυμναστικού.

Όλη  η παραπάνω προσπάθεια ,  δεν θα μπορούσε να γίνει χωρίς την υποστήριξη του Δήμου Σοφάδων, του Δημάρχου κ. Σκάρλου προσωπικά , αλλά και όλων των δημοτικών συμβούλων απ’ όλες τις δημοτικές παρατάξεις.

Τέλος πολύτιμος αρωγός για μια ακόμη χρονιά η περιφέρεια Θεσσαλίας , μέσω του αντιπεριφεριάρχη   κ. Νούσιου , ο οποίος δίνει λύσεις άμεσα σε ζητήματα που μας αφορούν.

Το Δ.Σ. θέλει να ευχηθεί στον εκπρόσωπο του νομού και μοναδικό στη Θεσσαλία στην basketleague ΑΣ Καρδίτσας μια επιτυχημένη χρονιά στα σαλόνια της Α1.

Έτσι το σαββατοκύριακο μια νέα σεζόν ξεκινά , μια σεζόν που αναμένεται έντονη και συναρπαστική για το μπάσκετ του Δήμου Σοφάδων.  Μια σεζόν που δεν πρέπει να λείψει κανείς από το κλειστό γυμναστήριο.

Με τιμή,

Το Δ.Σ.

e-max.it: your social media marketing partner

 

ix7

mbgif2

 

  

!-- Go to www.addthis.com/dashboard to customize your tools -->