ΜΠΑΣΚΕΤ
Typography

Οι εκτός έδρας δοκιμασίες συνεχίζονται για τον Α.Σ. Καρδίτσας ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΙΟ, με την αναμέτρηση του Σαββάτου απέναντι στο Λαύριο να είναι και η τελευταία μακριά από την Καρδίτσα για το 2022.

Στο κατώφλι της 9ης αγωνιστικής, το πρωτάθλημα της Basket League συνεχίζεται ακάθεκτα και με την ολοκλήρωση του 1/3 της κανονικής του διάρκειας, οι ισορροπίες παραμένουν λεπτές. Προς επίρρωση του χαρακτηρισμού που μόνο ουτοπικός δεν είναι, αρκεί κανείς να δει προσεκτικά τη γενική κατάταξη, με τη βαθμολογία, από την 7η έως και τη 12η θέση, να φέρνει τις ομάδες μια «ανάσα» από τη ζώνη του υποβιβασμού αλλά ταυτόχρονα, «αγκαλιά» με τα πλέι-οφ.

Τόσο ο ανταγωνισμός λοιπόν, όσο και η ίδια η δομή του πρωταθλήματος ανεβάζουν τον «πήχη» της δυσκολίας στη φετινή προσπάθεια του Α.Σ.Κ., ο οποίος όμως δεν εφησυχάζει και καθημερινά προσαρμόζεται στα νέα δεδομένα και τις απαιτήσεις του προγράμματος. Η τωρινή βαθμολογική συγκομιδή της ομάδας, με τη νίκη της 2ης αγωνιστικής επί του Κολοσσού Ρόδου, από τη μία δεν κρίνεται αρκετή, από την άλλη όμως δεν μπορεί με τίποτα να υποβαθμιστεί, ιδίως από τη σειρά των αναμετρήσεων και από τις έδρες στις οποίες κλήθηκαν να αγωνιστούν οι «κυανόλευκοι».

e-max.it: your social media marketing partner

 

ix7

mbgif2

 

  

!-- Go to www.addthis.com/dashboard to customize your tools -->