ΒΟΛΕΥ
Typography

Τρεις αθλήτριες, τις οποίες δύσκολα θα μπορούσε κανείς να φανταστεί τον ΣΠΑΚ χωρίς την παρουσία τους, ανανέωσαν και παραμένουν στον Σύλλογο.

Ο λόγος για τις Κατερίνα Παπασακελλαρίου, Ιωάννα Νικολάου και Βάσια Κωνσταντίνου, με τις τρεις Καρδιτσιώτισσες παίκτριες να αποτελούν ουσιαστικά κομμάτι της σύγχρονης ιστορίας στο γυναικείο τμήμα του Συλλόγου.

Και οι τρεις αθλήτριες αποτελούν προϊόν των ακαδημιών του ΣΠΑΚ και παραμένουν στην ομάδα έχοντας αγωνιστεί τόσο στην τοπική κατηγορία, όσο και στη Β' Εθνική, ενώ έχουν συλλέξει όλα αυτά τα χρόνια πολύτιμες αγωνιστικές εμπειρίες.

Παρά το νεαρό της ηλικίας τους, αποτελούν τη ραχοκοκαλιά της ομάδας και ο Σάκης Αλεξίου τις εμπιστεύεται ως μάλιστα μέλη που είναι άρρηκτα συνδεδεμένα με το κοινό της πόλης.

Η Κατερίνα Παπασακελλαρίου είναι 24 ετών και αγωνίζεται ως λίμπερο, ενώ ανήκει στο δυναμικό της ομάδας για περισσότερο από μία δεκαετία, έχοντας ξεκινήσει το βόλεϊ στον ΣΠΑΚ.

Η Ιωάννα Νικολάου είναι 22 ετών και αγωνίζεται ως κεντρικός. Η αγωνιστική της εξέλιξη τα τελευταία χρόνια την έχει καθιερώσει  στη θέση της κοντά στο φιλέ με αξιόλογη παρουσία και απόδοση, στην προσπάθεια του ΣΠΑΚ για να αλλάξει επίπεδο.

Η Βάσια Κωνσταντίνου είναι επίσης 22 ετών και αγωνίζεται ως κεντρικός. Η πορεία της τα τελευταία χρόνια είναι ανοδική και μέσα από την αδιάκοπη παρουσία της στην ομάδα κατάφερε να έχει ενεργό και καθοριστικό ρόλο, ως μία από τις πιο ψηλές αθλήτριες του ρόστερ.

Οι τρεις αθλήτριες είναι πλέον οι αρχαιότερες του ρόστερ και σίγουρα η παρουσία τους, εκτός του αγωνιστικού, έχει και συμβολικό χαρακτήρα, συνεχίζοντας την ιστορία του γυναικείου τμήματος.

e-max.it: your social media marketing partner

 

ix7

mbgif2

 

  

!-- Go to www.addthis.com/dashboard to customize your tools -->