ΔΙΑΦΟΡΑ
Typography

Την ένταξη της Λίμνης Πλαστήρα στο Διεθνές  TampleRally που οργανώνει η Λέσχη Ιστορικού Αυτοκινήτου του Ηνωμένου Βασιλείου, συζήτησαν ο δήμαρχος Λίμνης Πλαστήρα κ. Παναγιώτης Νάνος και ο διευθυντής διοργάνωσης κ. Guy Woodcock.

Παρόντες στη συνέντηση ήταν συνεργάτης της Hero–ERAεκ μέρους του Δήμου παρόντες ήταν ο Γραμματέας κ. Β. Μπράντζος και ο Γ. Βασιλείου. Οι εκπρόσωποι της Αγγλικής διοργάνωσης επισκέφθηκαν τα σημεία διέλευσης και ζήτησαν από τον δήμαρχο να εξασφαλίσει προϋποθέσεις ασφάλειας και ομαλής διέλευσης των ιστορικών αυτοκινήτων. 

Πρόκειται για την υλοποίηση εκδήλωσης η οποία είχε σχεδιαστεί να γίνει το 2020, αλλά ματαιώθηκε λόγω Covid 19. Το Ράλι ξεκινά την 1/9/2022 από την Ακρόπολη των Αθηνών και ολοκληρώνεται στις 13/9/ 2022 στην Ρώμη. Η διαδρομή στην Ελλάδα περιλαμβάνει Ναύπλιο, Καλαμάτα, Ολυμπία, Δελφοί, Λίμνη Πλαστήρα, Μετέωρα, Ηγουμενίτσα, στη συνέχεια θα επισκεφθούν διάφορα μέρη της Ιταλίας.

Στη λίμνη Πλαστήρα τα ιστορικά αυτοκίνητα θα ακολουθήσουν την διαδρομή Καρδίτσα – Μονή Πέτρας Καταφυγίου, Άγιος Αθανάσιος Λαμπερού. Ως ειδική διαδρομή έχει οριστεί το παλαιό τμήμα της επαρχιακής οδού από πλαζ Λαμπερού, Ι.Μ. Κορώνας, Μεσενικόλας, με κατάληξη την πλατεία Μορφοβουνίου. Εκεί θα σταθμεύσουν τα αυτοκίνητα με διάταξη έκθεσης αυτοκινήτων, ενώ ο Δήμος θα προσφέρει αναμνηστικά δώρα και φιλοξενία στα πληρώματα.  Στην εκδήλωση αναμένεται να συμμετάσχουν περίπου 40 ιστορικά αυτοκίνητα εποχής του Μεσοπολέμου, μέχρι το 1970, μεταξύ των οποίων ορισμένα είναι σπάνια. Η ένταξη της λίμνης είναι απόρροια της ιδιαίτερα θερμής φιλοξενίας του 48ου Διεθνούς Ράλλυ Ιστορικού Αυτοκινήτου του 2019 και εντάσσεται στην πολιτική προσέλκυσης διεθνών εκδηλώσεων στη Λίμνη Πλαστήρα και την ανάλογη προβολή στο Εξωτερικό.

e-max.it: your social media marketing partner

 

ix7

mbgif2

 

  

!-- Go to www.addthis.com/dashboard to customize your tools -->