ΔΙΑΦΟΡΑ
Typography

 Λαϊκό αγώνα δρόμου 10 χιλιομέτρων διοργανώνουν από κοινού το σωματείο «Ultra Trail Run Agrafa» με το Ναυταθλητικό Σύλλογο Λαμπερού το Σάββατο 30 Ιουλίου 2022.

Στη μαγευτική λίμνη Πλαστήρα, με τα υπέροχα τοπία και σε μία πολύ ιδιαίτερη και ξεχωριστή διαδρομή, αθλητές και αθλούμενοι θα έχουν την ευκαιρία να αποδράσουν στην καρδιά του καλοκαιρίου, συμμετέχοντας σε έναν αγώνα δρόμου για όλους.

Δείτε αναλυτικά την προκήρυξη και τον τρόπο συμμετοχής:

23ος ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΟΣ ΔΙΑΠΛΟΥΣ ΛΙΜΝΗΣ ΠΛΑΣΤΗΡΑ

&

ΠΑΡΑΛΛΗΛΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

-

ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ 10 ΧΛΜ

 

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

 

            Το σωματείο «Ultra Trail Run Agrafa» από κοινού με το Ναυταθλητικό Σύλλογο Λαμπερού, προκηρύσσει λαϊκό αγώνα δρόμου 10 χλμ.

Ημερομηνία διεξαγωγής30 Ιουλίου 2022

            Ώρα διεξαγωγής: 17:00

ΤΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ

            Ο αγώνας θα διεξαχθεί σε διαδρομή που ξεκινάει από την Πλάζ Λαμπερού στη πανέμορφη Λίμνη Πλαστήρα Καρδίτσας.

ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΔΡΟΜΕΙΣ

            Στον αγώνα μπορούν να συμμετάσχουν όλοι και όλες, εφόσον έχουν περάσει από ιατρικές εξετάσεις και δεν αντιμετωπίζουν κάποιο πρόβλημα.

            Οι συμμετέχοντες γνωρίζουν και αντιλαμβάνονται πλήρως τους κινδύνους που εμπεριέχει η συμμετοχή τους στη διοργάνωση, όσον αφορά σε πιθανές ζημιές ή φθορά στην υγεία τους. Κάθε δρομέας συμμετέχει στη διοργάνωση οικειοθελώς και µε δική του ευθύνη. Έχει την πλήρη ευθύνη της συμμετοχής του όσον αφορά σε θέματα υγείας, φυσικής του κατάστασης και της ικανότητάς του να πάρει μέρος στον αγώνα.

            Το σωματείο «Ultra Trail Run Agrafa» δεν φέρει καμιά ευθύνη σε περίπτωση τραυματισμού, ζημιάς, κλοπής ή άλλου είδους φθοράς που μπορεί να υποστεί συμμετέχοντας στη διοργάνωση ή θεατής αυτής.

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΓΩΝΑ

            Κατά μήκος της διαδρομής η Αστυνομία θα φροντίσει για την ασφάλεια των δρόμων και των αθλητών. Επίσης, εθελοντές του Ερυθρού Σταυρού, εθελοντές ποδηλάτες – μοτοσικλετιστές, εθελοντές δρομείς με οχήματα θα στηρίζουν τους δρομείς και θα είναι έτοιμοι να προσφέρουν τη βοήθειά τους σε ότι τυχόν παρουσιαστεί.

            Κατά μήκος της διαδρομής θα ακολουθεί ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

ΕΠΑΘΛΑ- ΔΩΡΑ

            Σε όλους τους συμμετέχοντες θα δοθούν μετάλλια, στον τερματισμό. Κύπελλα θα δοθούν στους 3 πρώτους άνδρες και στις 3 πρώτες γυναίκες.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

            Για δηλώσεις συμμετοχής στο

https://docs.google.com/forms/d/1IUEgHj72S2Qt3vZbXHH_65yuFz74gPOI1iqu4Wdo7PE/edit

Για οποιαδήποτε πληροφορία στον Υπεύθυνο της διοργάνωσης κ. Σακελλαρίου Ευάγγελο (τηλ: 6978140699)

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΑ

  • 17:00 π.μ. Έναρξη αγώνα 10 χλμ

ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

            Η συμμετοχή στον αγώνα για τα 10 χλμ κοστίζει 5 ευρώ για όλους.

            Η πληρωμή θα γίνει αποκλειστικά στο λογαριασμό του Συλλόγου.


ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ

Αρ. Λογαριασμού: 36801164835

Δικαιούχος: ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΣΩΜ ΟΡ ΤΡΕΞ ΑΓΡΑΦΩΝ

            Κατά την κατάθεση να αναφέρεται στην αιτιολογία το όνομα του συμμετέχοντα.

            Μετά την κατάθεση αποστείλατε απόδειξη πληρωμής στο μέιλ του συλλόγου.

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΗΣΗ

            Η χρονομέτρηση ΔΕΝ θα είναι ηλεκτρονική. Η τελική κατάταξη θα ανακοινωθεί μέσα σε δέκα (10) ημέρες από την πραγματοποίηση του αγώνα στο διαδίκτυο.

            Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί την ημέρα που έχει οριστεί ανεξάρτητα από τις καιρικές συνθήκες. Μόνο σε περίπτωση εξαιρετικών συνθηκών έχει το δικαίωμα το σωματείο «Ultra Trail Run Agrafa» να αποφασίσει την αναβολή ή την ακύρωση του αγώνα.

            Οι δρομείς που θα πάρουν μέρος στη διοργάνωση συναινούν στη χρήση της εικόνας τους κατά τη διάρκεια του αγώνα από τους διοργανωτές, χορηγούς ή άλλους συνεργάτες της διοργάνωσης για σκοπούς προβολής αυτής, χωρίς κανένα δικαίωμα σε ολική ή μερική αποζημίωση για το λόγο αυτό.

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

            Οι δρομείς οφείλουν να ακολουθούν πιστά τις οδηγίες των διοργανωτών και του προσωπικού της διοργάνωσης.

            Ο αριθμός συμμετοχής είναι προσωπικός και δεν μεταφέρεται ούτε δίνεται σε άλλο δρομέα σε καμιά περίπτωση.

            Οι συμμετέχοντες οφείλουν να έχουν διαβάσει και να σέβονται τις οδηγίες που έχουν λάβει από τους διοργανωτές του αγώνα κατά την παραλαβή του αριθμού και οι οποίες έχουν αναρτηθεί και στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης.

            Η πρόσβαση στη διαδρομή του αγώνα, την περιοχή εκκίνησης και τερματισμού δεν επιτρέπεται σε καμιά περίπτωση σε µη εγκύρως εγγεγραμμένους δρομείς (άτομα χωρίς εμφανή έγκυρο αριθμό συμμετοχής).

            Το όριο ολοκλήρωσης του δρόμου 10χλµ. έχει οριστεί στις μία ώρα και σαράντα πέντε λεπτά (1:45) από την εκκίνηση του αγώνα (17:00).

            Όσοι δρομείς δεν καταφέρουν να τερματίσουν μέσα στα ανωτέρω όρια, οφείλουν να ελευθερώσουν τις διαδρομές του αγώνα και σε περίπτωση που επιθυμούν να συνεχίσουν, να αγωνίζονται µε δική τους ευθύνη. Η συμμετοχή στον αγώνα σημαίνει αποδοχή των παραπάνω όρων.

2022 07 19 limni

e-max.it: your social media marketing partner

 

ix7

mbgif2

 

  

!-- Go to www.addthis.com/dashboard to customize your tools -->