ΔΙΑΦΟΡΑ
Typography

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το Σάββατο 16 Ιουλίου το τρίτο ανδρικό τουρνουά τένις της πόλης μας - 3ο MTP (Men’s Tennis Phaethon) - στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Αθλητικού Πάρκου παρουσία φίλων του αθλήματος.

Τόσο για την ιδέα όσο και για τη διοργάνωση των αγώνων υπέυθυνος ήταν ο Α.Ο. Αντισφαίρισης “Φαέθων” με προπονητή το Βασίλη Παπαχρήστο. Ο όμιλος, πιστός στις υποσχέσεις του, απέδειξε για άλλη μια φορά πως με θέληση και μεράκι το τένις στην Καρδίτσα μπορεί να πάει ένα βήμα παραπέρα.

Στο τουρνουά συμμετείχαν αθλητές όλων των επιπέδων που προπονούνται στον όμιλο αλλά και αθλητές εκτός ομίλου που αγαπάνε το άθλημα και ήθελαν να πάρουν μέρος. Στην πρώτη φάση, οι αθλητές χωρίστηκαν σε δύο ομίλους των 5 και 6 ατόμων και έπαιξαν όλοι μεταξύ τους. Στη συνέχεια, οι δύο πρώτοι κάθε ομίλου κατατάχθηκαν, σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα αξιολόγησης σε ένα 16άρι τάμπλό, βάσει του οποίου ορίστηκαν οι αναμετρήσεις.

Οι αγώνες διήρκησαν περίπου ενάμιση μήνα (1 Ιουνίου - 16 Ιουλίου) και νικητής του τουρνουά αναδείχθηκε ο Κωνσταντίνος Τσολάκος μετά από την αναμέτρηση του στον τελικό με τον Ευριπίδη Κουτσόπουλο.

faethon 1

Στο τουρνουά συμμετείχαν στο σύνολο 20 άνδρες. Συγκεκριμένα, συμμετείχαν οι:

Αθανασούλας Λεωνίδας, Αραμπατζής Παναγιώτης, Βαΐτσης Κώστας, Βενέτης Ηλίας, Διαμαντής Δημήτρης, Καμποσιώρης Δημήτρης, Κόκκινος Βαγγέλης, Κουτσόπουλος Ευριπίδης, Κουτσώνης Βαγγέλης, Λυρίτσης Παναγιώτης, Παπαχρήστος Γιώργος, Πάσχος Ερατοσθένης, Πετράκος Κωστής, Σπυρόπουλος Βαλάντης, Σφέτσιος Παύλος, Τάντος Σπύρος, Τσιαλκούτης Αλέξανδρος, Τσίντζας Κωνσταντίνος, Τσολάκος Κωνσταντίνος, Χατζηδημητρίου Γιώργος.

Το τουρνουά έγινε σε ιδιαίτερα ευχάριστο κλίμα με τα γήπεδα να γεμίζουν με ωραίες φάσεις και δυνατά χτυπήματα, ενώ δεν έλειψαν τα αστεία και τα πειράγματα μεταξύ των αθλητών. Στόχος, άλλωστε, τέτοιων συναντήσεων είναι εκτός από την ανάδειξη του αθλητισμού και του αγωνιστικού πνεύματος των αθλητών, η προαγωγή των διαπροσωπικών σχέσεων και της επικοινωνίας.

Με ανακοίνωσή του το Δ.Σ. του ομίλου συνεχάρη όλους τους αθλητές για την προσπάθεια και τη συμμετοχή και ευχαρίστησε όλους τους φίλους του συλλόγου που παρευρέθησαν στα γήπεδα για να βοηθήσουν και να στηρίξουν τη διοργάνωση.

e-max.it: your social media marketing partner

 

ix7

mbgif2

 

  

!-- Go to www.addthis.com/dashboard to customize your tools -->