ΔΙΑΦΟΡΑ
Typography

Συνεχίστηκαν και αυτό το Σαββατοκύριακο οι επιτυχίες των αθλητών του ομίλου μας.

Συγκεκριμένα ο όμιλος μας εκπροσωπήθηκε με 4 αθλητές στο Γύρο Χαλκίδας, το Σάββατο 11/09 στην ατομική χρονομέτρηση και την Κυριακή 12/9 σε αντοχή Gran-fondo.

Στο Gran-fondo , ο Αραμπατζής Δημήτρης κατέκτησε για πολλοστή φορά το Χρυσό μετάλλιο και το Ασημένιο στην ατομική χρονομέτρηση στην κατηγορία μάστερς Α και γενικής.

Ο Τζαβέλλας Θανάσης Ασημένιο μετάλλιο στην κατηγορία μαστερς Γ1 στην ατομική χρονομέτρηση και την 4η θέση στην γενική του Gran fondo.

O Βασίλης Κυρίκος την 9η θέση στην κατηγορία Μάστερς Β2 στην ατομική χρονομέτρηση. O Μακρής Γεώργιος δεν κατάφερε να τερματίσει λόγω μηχανικής βλάβης.

Επίσης αθλητές του ομίλου μας συμμετείχαν στην Ανάβαση Ολύμπου 12/9, που διοργάνωσε με απόλυτη επιτυχία ο Π.Α.Σ. Πηνειός.Αποτελέσματα:Πολυχρόνης Κανελλόπουλος Ασημένιο μετάλλιο, μάστερς Γ.Μάριος Αδάλογλου, 7η θέση, ΑνδρώνΧριστόφορος Παπαδημητρίου 7η θέση, μαστερς ΒΖήτρος Λευτέρης 9η θέση, μαστερς ΒΠαπαχρήστος Νίκος 7η θέση μαστερς ΓΑξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους αθλητές μας ,στον προπονητή μας και στους χορηγούς μας!!!!

e-max.it: your social media marketing partner

 

ix7

mbgif2

 

  

!-- Go to www.addthis.com/dashboard to customize your tools -->