ΑΡΘΡΑ
Typography

Νέα Υπουργική απόφαση «Συλλογικός προγραμματισμός, εσωτερική και εξωτερική αξιολόγηση των σχολικών μονάδων ως προς το εκπαιδευτικό τους έργο».

Η αυταρχική πολιτική ηγεσία του Υ.ΠΑΙ.Θ. με απειλές και τρομοκράτηση των εκπαιδευτικών επιχειρεί να αλλοιώσει τη φυσιογνωμία και τον χαρακτήρα του δημόσιου σχολείου
ΑΠΑΝΤΑΜΕ ΜΕ ΚΗΡΥΞΗ ΑΠΕΡΓΙΑΣ-ΑΠΟΧΗΣ
Συναδέλφισσες/οι δεν υπάρχει άλλος δρόμος από αυτόν του αγώνα για την αποτροπή της υλοποίησης των αντιεκπαιδευτικών σχεδίων της κυβέρνησης.
Σε αυτή τη βάση, καλούμε:
Τους Συλλόγους Διδασκόντων και τα στελέχη εκπαίδευσης να συμμετέχουν στην απεργία – αποχή της Δ.Ο.Ε. και με βάση αυτή την απόφαση, να μην προχωρήσουν σε καμία διαδικασία που σχετίζεται με την εφαρμογή της Υ.Α. (ειδική συνεδρίαση του Συλλόγου Διδασκόντων, συγκρότηση ομάδων δράσης, συνεδρίαση για τη σύνταξη έκθεσης «Εσωτερικής και Εξωτερικής Αξιολόγησης») μέχρι να υπάρξει πλήρης ενημέρωση.
Την Παρασκευή 24/9/2021 και ώρα 8 και 30μμ. Θα πραγματοποιηθεί τηλεδιάσκεψη με θέμα την αυτοαξιολόγηση. Καλούμε τα στελέχη εκπ/σης (Δ/ντες, Προϊστάμενοι σχολικών μονάδων Δημοτικών και Νηπιαγωγείων να πάρουν μέρος στην τηλεδιάσκεψη για ενημέρωση).
Στην τηλεδιάσκεψη θα συμμετέχουν μέλη του Δ.Σ του συλλόγου μας και μέλη της ΔΟΕ.
Μέχρι τότε να μην πραγματοποιηθεί καμία συνεδρίαση του συλλόγου διδασκόντων.
Σύντομα θα λάβετε τον σύνδεσμο συμμετοχής στην τηλεδιάσκεψη.

 

  Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος

            

Ο Γ. Γραμματέας

            Κουτής  Βάιος

       Ταξιάρχης Δημήτριος

e-max.it: your social media marketing partner

vasilakos sxoleia2

ix7

mbgif2

 

  

!-- Go to www.addthis.com/dashboard to customize your tools -->