ΑΡΘΡΑ
Typography

Αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε θερμά και δημοσίως τους εθελοντές αιμοδότες του Δ.Δ. Ορφανών του Δήμου Παλαμά για την πρωτοβουλία τους να βραβεύσουν το Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Παλαμά για την προσφορά και το κοινωνικό του έργο!.

Η εξαιρετικά τιμητική εκδήλωση που έγινε το Σάββατο 26 Νοεμβρίου στην πλατεία του χωριού αποτελεί τη μεγαλύτερη ηθική ικανοποίηση για όλους τους αιμοδότες-μέλη του Σ.Ε.Α. Παλαμά, που απλόχερα δίνουν το αίμα τους για τον άγνωστο σε αυτούς ασθενή χωρίς να περιμένουν κανένα αντάλλαγμα.

Θα ήταν παράλειψή μας να μη συγχαρούμε τους αιμοδότες Ορφανών και κυρίως το μέλος του Δ.Σ. του Σ.Ε.Α. Παλαμά κ. Σπύρο Τζιβένη, για την πραγματικά άψογη οργάνωση της εκδήλωσης.

Καλούμε στην 55η (έκτακτη) αιμοδοσία όλους όσους δεν αιμοδότησαν σε προηγούμενες αιμοδοσίες, τους φοιτητές, τους συμπολίτες μας που μένουν εκτός Παλαμά αλλά και όποιον άλλο αισθάνεται την ανάγκη να κάνει ένα δώρο ζωής τις Άγιες μέρες που έρχονται. Τρίτη 27 Δεκεμβρίου το πρωί στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων Παλαμά.

Δίνουμε ΑΙΜΑ - Χαρίζουμε ΖΩΗ.

Για το Δ.Σ.

orfana 1

orfana 1

orfana 1

orfana 1

orfana 1

orfana 1  

-Ο-                                                  -Ο-                      

  Πρόεδρος                                     Γεν. Γραμματέας

Αλέξανδρος Γκαζούνης                  Κων/νος Μπούτας

e-max.it: your social media marketing partner

 

ix7

mbgif2

 

  

!-- Go to www.addthis.com/dashboard to customize your tools -->