Όχι πολλές ομάδες αλλά, υγιείς Κύριε Υπουργέ ….

ΣΧΟΛΙΑ
Typography

ΠΑΙΞΤΕ ΜΠΑΛΑ με το Δημήτρη Στάθη


1. Αναδιάρθρωση …
Δεν είναι δυνατόν το κράτος να ενισχύει οικονομικά μια ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ. Στις Επαγγελματικές κατηγορίες δεν χρειάζονται πολλές ομάδες αλλά υγιείς. Με φερέγγυα ότι μπορούν να βγάλουν μία χρονιά. Το Ερασιτεχνικό Ποδόσφαιρο πρέπει να ενισχύσετε Κύριε Υπουργέ, αυτό μπορεί να αναδείξει παίκτες, αυτό εκπέμπει υγεία[ εκτός ορισμένων περιπτώσεων]. Από το 2004 που «κόπηκαν» οι Επιχορηγήσεις οι ομάδες δυσκολεύονται να πληρώσουν ακόμη και την ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ. Και με την απόλυτη ελευθερία που υπάρχει στις Ενώσεις [ πρόστιμα, κάρτες, ενστάσεις] ακόμη και η συμμετοχή πλέον είναι εξαιρετικά δύσκολη.
2. «Φιλοσοφία»…
Σιγά την «είδηση». Ήταν σχεδόν σίγουρο ότι μετά το τέλος του Πρωταθλήματος δεν θα συνέχιζε ο ΧΡ. ΜΠΑΝΤΖΙΑΣ στον ΑΟΚ. Απλά, δεν είχε κανένας το θάρρος να του το πει. Τον άφηναν να περιμένει χωρίς λόγο. Υπήρχε βέβαια μία δικαιολογία ότι δεν εξελέγη η νέα διοίκηση. Που ήταν περίπου η …παλιά. Αυτή η «διαφορά φιλοσοφίας» μάλιστα όταν αναφέρεται πάντα προξενεί πολύ …γέλιο.
3. Ενίσχυση …
Η γυναικεία ομάδα Ποδοσφαίρου ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΕΛΠΙΔΕΣ που συμμετέχει στο φετινό ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ μπορεί να κάνει μεταγραφές ξένων αθλητριών για ένα μήνα όσο δηλαδή μπορεί να βρίσκεται στην διοργάνωση. Ο «ΣΕΡ ΤΑΚΗΣ» μάλιστα έχει ξεκινήσει ήδη τις επαφές κυρίως από την Ισπανική αγορά όπως μας αποκάλυψε. Αλλά μπορεί να επιλεγούν και από άλλα κράτη. Ανάλογα με τις δυνατότητες της ομάδας.
4. Επέμβαση..
Δεν κάνουν μόνο οι παίκτες επεμβάσεις αλλά και οι προπονητές. Ή μάλλον οι προπονήτριες. Σε πρόσφατη επέμβαση υποβλήθηκε η κόουτς του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΠΑΛΑΙΟΚΚΛΗΣΙΟΥ για να βγάλει τις λάμες από τον πόδι της οι οποίες είχαν τοποθετηθεί σε παλιότερο τραυματισμό. Όταν έπαιζε Ποδόσφαιρο και μάλιστα με μεγάλη επιτυχία.
5. «Όνομα»…
Το πιο γνωστό από τα «ονόματα» που ενδιαφέρουν τον ΑΟΚ για να αναλάβει την ομάδα ως προπονητής, είναι αυτό του ..ΜΑΚΗ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΥ. Δεν είναι ο γνωστός δημοσιογράφος αλλά ένας τεχνικός με θετικά δείγματα γραφής στα γειτονικά Φάρσαλα. Τα οποία στα τόσα χρόνια που θυμάμαι δύο προπονητές ανέδειξαν. Αυτόν και τον ΜΙΛΤΟ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟ.
6. Πρόεδροι …
Αρχίζει πλέον να γίνεται συνήθεια και να το εφαρμόζουν όλο και περισσότερες Τοπικές Ομάδες. Για τις «μεταγραφές» Προέδρων μιλάω. Πέρυσι η ΔΟΞΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗΣ είχε Πρόεδρο με καταγωγή από τον ΑΓΙΟ ΘΕΟΔΩΡΟ, φέτος ο ΑΣΤΕΡΑΣ έχει Πρόεδρο με καταγωγή από την ΜΥΡΙΝΗ. Δεν είναι υποχρεωτικό δηλαδή ο Πρόεδρος να είναι και συγχωριανός.
7. Κυανόλευκος …
Την επιθυμία του να συνεχίσει στον ΑΟΚ εξέφρασε ο νεαρός Χαντζιάρας και πολύ καλά κάνει. Είναι ένας εξελίξιμος παίκτης που μπορεί να βοηθήσει τους κυανόλευκους αλλά και ο ίδιος να βοηθηθεί σε μία ομάδα που τη νέα περίοδο θα είναι σαφώς πιο ανταγωνιστική και χρειάζεται νεαρούς παίκτες ως «κορμό» και ορισμένους έμπειρους ως «στηρίγματα». Έτσι δημιουργείται ένα καλό σύνολο.
8. «Σενάρια»…
Πολύ ωραία και νεανική η διοίκηση του ΤΑΥΡΩΠΟΥ. Άλλωστε οι «Πορτοκαλί» έχουν παράδοση στην δημιουργία αξιόλογων ΔΣ. Η επόμενη κίνηση είναι να δοθεί ένα τέλος στο θέμα του Προπονητή. Αλλά και στα «σενάρια» που θέλουν τον ΤΑΚΗ ΔΡΟΣΟ να μην συνεχίζει. Είναι ότι χειρότερο να κυκλοφορούν διάφορα και ο ίδιος ο ενδιαφερόμενος να μην ξέρει τίποτα.
9. Αποχή …
Ούτε και φέτος αναμένεται να λάβει μέρος στο Πρωτάθλημα η ΑΕ ΡΟΥΣΣΟΥ. Κάνω αναφορά σε αυτή την ομάδα η οποία έχει αρκετούς παίκτες «διασκορπισμένους» σε άλλες. Αν αυτοί γινόταν ένα σύνολο μέχρι και την Α1 ΕΠΣΚ είχαν. Άλλωστε δεν υπάρχουν και παράγοντες. Αυτός που την οργάνωνε τα τελευταία χρόνια πριν την διάλυση, κάπου κουράστηκε.

 

e-max.it: your social media marketing partner

 oikologiki1 

 oikologiki1