ΣΧΟΛΙΑ
Typography

Με τον κύκλο της εσωτερικής ανασυγκρότησης να έχει ολοκληρωθεί, το επόμενο μεγάλο κεφάλαιο που έχει ανοίξει για το ΠΑΣΟΚ δεν είναι άλλο από τα ψηφοδέλτια, μια διαδικασία που θα κορυφωθεί τις προσεχείς εβδομάδες, καθώς ο εκλογικός συναγερμός ενόψει φθινοπώρου επιβάλλει να έχει ολοκληρωθεί το μεγαλύτερο μέρος της έως τα τέλη Ιουλίου.


Στο πλαίσιο αυτό, η Επιτροπή ψηφοδελτίων έχει ήδη ξεκινήσει να σκανάρει τον χάρτη, να ξεσκαρτάρει τις προτάσεις και τις αυτοπροτάσεις και να «χτίζει» τα ψηφοδέλτια
Στη ΠΕ Καρδίτσας πάντως ακλόνητη μοιάζει η συμμετοχή της Σωτηρίας Μπακαλάκου η οποία από το στίβο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης θα επιδιώξει να βρεθεί στην κεντρική πολιτική σκηνή, καθώς η απλή αναλογική «μοιράζει» αλλιώς την τράπουλα των εδρών.
Η ίδια δεν έχει κρύψει τις προθέσεις της, «ζύγισε» τα δεδομένα και ήδη κινείται δυναμικά προς αυτή την κατεύθυνση λαμβάνοντας πάμπολλα θετικά μηνύματα ίσως και πέρα των αρχικών προσδοκιών της.
Η πρώην αντιδήμαρχος έχει πολύ ισχυρούς δεσμούς με την αυτοδιοίκηση και αυτό θα μπορούσε να μεταφραστεί σε μια επιπλέον δυναμική. Δραστήρια, γνωρίζει άριστα τα προβλήματα της τοπικής κοινωνίας με πλεονέκτημα τη δυνατότητα προσέλκυσης ψηφοφόρων και από άλλους χώρους και ειδικά «γειτονικών».
Αναμφίβολα θα πρόκειται για μια ισχυρή –γυναικεία- παρουσία στο ψηφοδέλτιο καθώς αποτελεί ένα σοβαρό πρόσωπο, με γνώσεις, άρτιο και φρέσκο πολιτικό λόγο.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας για την υποψηφιότητά της απομένει μόνο η τυπική ανακοίνωση.

e-max.it: your social media marketing partner

 

ix7

mbgif2

 

  

!-- Go to www.addthis.com/dashboard to customize your tools -->