ΘΕΑΤΡΟ ΣΙΝΕΜΑ
Typography

Με τεράστια επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 16 Ιουλίου, στην Κεντρική Πλατεία Παλαμά η θεατρική παράσταση της πειραματικής σκηνής του Θεάτρου Όψεις, με την Κωμωδία «Λα Μοσκέτα» του Ρουτζάντε, σε σκηνοθεσία της Βασιλικής Μακρή.

Πλήθος κοινού που παραβρέθηκε παρακολούθησε μια δροσερή και απολαυστική κωμωδία, με στοιχεία Κομέντια Ντελ Άρτε, σκηνικά-κοστούμια εποχής, που μετέφεραν επί σκηνής τις καθημερινές σχέσεις απλών ανθρώπων. Ένα πλέγμα σχέσεων αντιζηλίας ανάμεσα στους ήρωες, εξαπάτησης, συμμαχίας, έριδας και συναλλαγής γύρω από τα χρήματα. Οι χαρακτήρες, βγαλμένοι από την ύπαιθρο και εγκατεστημένοι στην πόλη Μπέργκαμο, επιδίωξαν να υιοθετήσουν μια αστική συμπεριφορά και γύρω από αυτή την προσπάθειά τους εκτυλίχθηκαν κωμικοτραγικές καταστάσεις. Το κοινό δεν σταμάτησε να χειροκροτεί τις μοναδικές ερμηνείες των ταλαντούχων ηθοποιών.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε σε συν διοργάνωση του Δ.Ο.Π.Α.Π.Α.Π. (Δημοτικός Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού, Προσχολικής Αγωγής Παλαμά) και του Συλλόγου Γυναικών Παλαμά.

Κατά την διάρκεια της παράστασης τηρήθηκαν όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα για την προστασία από τον Covid-19 που ισχύουν για τους εξωτερικούς χώρους (αποστάσεις - χρήση μάσκας-χρήση αντισηπτικών).

 theatro1

theatro1

theatro1

e-max.it: your social media marketing partner

vasilakos sxoleia2

ix7

mbgif2

 

  

!-- Go to www.addthis.com/dashboard to customize your tools -->