ΜΟΥΣΙΚΗ
Typography

Ρυθμίστηκαν και οι τελευταίες λεπτομέρειες για την πραγματοποίηση της μεγάλης επετειακής συναυλίας την Τετάρτη 29/6/2022, στις 9 το βράδυ, σε διαμορφωμένο χώρο, κοντά στη σπηλιά όπου γεννήθηκε ο Αρχιστράτηγος του 1821 Γ. Καραϊσκάκης, πάνω από την Τοπική Κοινότητα Μαυρομματίου.

Συμμετέχουν, η διάσημη Συμφωνική Ορχήστρα του Δήμου Θεσσαλονίκης με 150 εκτελεστές, 95μελή Χορωδία από Ελλάδα και εξωτερικό, η θαυμάσια Σχολική Χορωδία του 5ου Δημοτικού Σχολείου Μεγάρων Αττικής και διακεκριμένοι σολίστ όπως η Αγγλίδα υψίφωνος SophieGallagher, ο Πολωνός τενόρος  ΤomaszTracz και ο Γερμανός βαρύτονος LeonardGeiger. Επίσης, θα ερμηνευτεί υπό τη διεύθυνση του αρχιμουσικού Χάρη Ηλιάδη, το κορυφαίο Ορατόριο του μεγάλου Αυστριακού  κλασσικού συνθέτη Ιωσήφ  Χάϋδν, «Δημιουργία».

Η μαζική παρουσία του κοινού στην ξεχωριστή συναυλία, θα ενισχύσει τα μέγιστα την κοινή προσπάθεια αξιοποίησης και διάδοσης της σπηλιάς του Καραϊσκάκη, ενός σπάνιου ιστορικού μνημείου του Νομού Καρδίτσας, το οποίο έχει τεράστια πολιτιστική αξία για την περιοχή και τη χώρα μας.

Την παρουσίαση της εκδήλωσης θα κάνει ο κορυφαίος Έλληνας στο είδος του Αλέξης Κωστάλας.

Προκρατήσεις θέσεων γίνονται στα τηλέφωνα:

  • 24453 – 50108 Γραφείο Τύπου Δήμου Μουζακίου.
  • 24410 – 75440 Γραμματεία Διεθνούς Φεστιβάλ Καρδίτσας.

 

e-max.it: your social media marketing partner

 

ix7

mbgif2

 

  

!-- Go to www.addthis.com/dashboard to customize your tools -->