ΒΙΒΛΙΟ
Typography

Οι Εκδόσεις Οδός Πανός, η Λέσχη Ανάγνωσης και Φιλαγνωσίας του Μορφωτικού Συλλόγου Σοφάδων και το Θέατρο Όψεις, οργανώνουν παρουσίαση των δύο έργων του ποιητή - συγγραφέα Δημήτρη Αγγελή, Αντιστρατήγου (ε.α.) της ΕΛ.ΑΣ.

Την ιστορική μελέτη «Σημαίες Θεσσαλών αγωνιστών - ηρώων» έθεσε υπό την αιγίδα του το Δημοτικό Μουσείο Ιστορίας «Νικόλαος Πλαστήρας», δεδομένου ότι ο κ. Αγγελής είναι μέλος της Δημοτικής Επιτροπής Ιστορίας. Για το συγκεκριμένο βιβλίο θα μιλήσουν ο συγγραφέας Παναγιώτης Νάννος, (δήμαρχος Λίμνης Πλαστήρα) και ο Αντώνης Αντωνίου, διδάκτωρ Οικονομικής Ιστορίας του Πανεπιστημίου της Σορβόννης - οικονομολόγος.

 Για την ποιητική συλλογή «Από τα Άγρφα στις Θεσπιές» θα μιλήσουν οι Γιώργος Χρονιάς, ποιητής - εκδότης των εκδόσεων Οδός Πανός και ο Βαγγέλης Ντελής, ποιητής - συγγραφέας. Ο Παύλος Βησσαρίου, ηθοποιός - σκηνοθέτης θα διαβάζει ποιήματα κατά τη διάρκεια της παρουσίασης. Αποσπάσματα θα διαβάζει η Κατερίνα Σταθοπούλου, φιλόλογος - Πρόεδρος του Μορφωτικού Συλλόγου Σοφάδων, που θα συντονίζει παράλληλα και ολόκληρη την παρουσίαση.

 Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2022 και ώρα 7 μ.μ. στον αίθριο χώρο του Θεάτρου Όψεις (Γαρδικίου 8) στην Καρδίτσα. Σε περίπτωση κακοκαιρίας σημειώνεται πως η εκδήλωση θα μεταφερθεί την ίδια ώρα στο ξενοδοχείο ΚΙΕΡΙΟΝ (αίθουσα Αφροδίτη). Θα ληφθούν όλα τα προβλεπόμενα, από τα υγειονομικά πρωτόκολλα, μέτρα πρόληψης του κορωνοϊου.

e-max.it: your social media marketing partner

 

ix7

mbgif2

 

  

!-- Go to www.addthis.com/dashboard to customize your tools -->