Δείτε όλα τα αποτελέσματα της 10ης αγωνιστικής,πως διαμορφώθηκε η βαθμολογία αλλά και την επόμενη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α2.

Μείωση των τιμών ανά GB στα πακέτα δεδομένων ανακοίνωσαν οι εταιρείες κινητής τηλεφωνίας μετά τη συνάντηση των επικεφαλής τους με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη στο Μέγαρο Μαξίμου.

Ανοικτό αφήνει το υπουργείο Οικονομικών το ενδεχόμενο η καταβολή του κοινωνικού μερίσματος να ξεκινήσει ακόμη και πριν τα Χριστούγεννα για ορισμένες κατηγορίες δικαιούχων, όπως είναι οι μακροχρόνια άνεργοι.

Αυξήσεις μεταξύ 42 ευρώ και 232 ευρώ τον μήνα έρχονται στις επικουρικές συντάξεις από την 1/1/2020 με τον νέο νόμο για το ασφαλιστικό που ετοιμάζει το υπουργείο Εργασίας, σύμφωνα με δημοσίευμα του Ελεύθερου Τύπου της Κυριακής.

Ο Σύλλογος Εργαζομένων του Γ.Ν.Καρδίτσας δηλώνει την στήριξη και την αμέριστη συμπαράστασή του, στις κινητοποιήσεις των Αγροτών του Νομού μας, οι οποίοι αγωνίζονται, για την επίλυση των προβλημάτων τους, προβάλλοντας τα δίκαια αιτήματά τους.

Σε μια αγωνιστική που κυριάρχησε η αναμέτρηση του Απόλλωνα με την Αναγέννηση, ο Αστέρας επέστρεψε στις νίκες, η Κρανιά πήρε βαθμός στους Σοφάδες, ενώ ο Αστέρας Δασοχώριου πήρε τους πρώτους του βαθμούς στο πρωτάθλημα.

Επισκέφτηκαν τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας και δήλωσαν ότι βρίσκονται στο πλευρό της Περιφέρειας σε όλες τις διεκδικήσεις της

Στο Παυσίλυπο - Μαγεμένο Δάσος θα περιμένουμε τους μικρούς μας φίλους, για δυο συνεχόμενες Κυριακές 8/12 & 15/12, από το πρωί μέχρι τη δύση του ηλίου.