Για ξυλοδαρμό του βοηθού διαιτητή Τοροσιάδη, ο οποίος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, γράφει το φύλλο αγώνος της αναμέτρησης της Έδεσσας.

Ο ποδοσφαιριστής του Ατσαλένιου, Μανώλης Φραγκιαδάκης, έκανε πρόταση γάμου στην αγαπημένη του την ώρα του αγώνα με την Προοδευτική.

Η Κομματική Οργάνωση (ΚΟΒ) Σέκλιζας οργάνωσε πολιτική εκδήλωση-αφιέρωμα για τα 100 χρόνια του ΚΚΕ το Σάββατο 13 Οκτώβρη στο Κέντρο πολλαπλών χρήσεων της Σέκλιζας.

Κώστας Αγοραστός: Η συνεργασία με τον Μητροπολίτη κκ. Τιμόθεο αποφέρει έργα χρήσιμα για τον άνθρωπο

Παρελθόν αποτελεί για την ομάδα της Αναγέννησης ο Γιάννης Ποντίκας, ο οποίος υπέβαλε την παραίτησή του, κάτι που έπραξε και ο γυμναστής Γιώργος Κεφαλάς.

Πολλά έχουν γραφεί για τον Κλεισθένη αλλά φυσικά το… μεγαλείο του θα «ξεδιπλωθεί» στην εφαρμογή του.

Η παρέμβαση έχει πιλοτικό χαρακτήρα και στοχεύει στην ασφαλέστερη πρόσβαση των μαθητών στις σχολικές μονάδες

Η ΕΦΑ Καρδίτσας συμμετέχει για δεύτερη συνεχή χρονιά στην ετήσια πανελλήνια δράση «Περιβάλλον και Πολιτισμός», που διοργανώνεται από τη Διεύθυνση Μουσείων του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού.

Ο Σύλλογός μας σας καλεί να παραβρεθείτε στην έναρξη της χορευτικής περιόδου 2018-2019 το ΣΑΒΒΑΤΟ 20 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ και ώρα 6.30μ.μ. στο Δημοτικό Σχολείο.

Έχοντας ολοκληρωθεί η 3η αγωνιστική του 4ου ομίλου της Γ΄Εθνικής η στήλη «Μέσα και έξω από τις τέσσερις γραμμές» θα σας μεταφέρει όλα όσα είδαμε το μεσημέρι της Κυριακής.

Ειδικό πρόγραμμα απασχόλησης για 5.500 άνεργους πτυχιούχους ανώτατων εκπαιδευτικών και τεχνολογικών ιδρυμάτων, ηλικίας 22-29 ετών, σε υπουργεία και εποπτευόμενους δημόσιους φορείς τίθεται σε εφαρμογή, σύμφωνα με δημοσιευμένη σε ΦΕΚ ΚΥΑ.

Ποδαρικό κάνει από σήμερα στην ελληνική αγορά το πετρέλαιο θέρμανσης με τιμή εκκίνησης-«φωτιά», σε σύγκριση με πέρυσι, εξαιτίας της αύξησης των διεθνών τιμών. 

Εκδήλωση παρουσίασης του βιβλίου του Παύλου Καρακιόλη «Φίλιππος Β΄, ο Μέγιστος ηγεμών των Ελλήνων» διοργανώνει η Ένωση Πολιτιστικών Συλλόγων Ν. Καρδίτσας σε συνεργασία με την Ένωση Επιστημόνων Ν. Καρδίτσας.