Το πλήρες πρόγραμμα της 9ης αγωνιστικής ανακοίνωσε η Football League, η οποία θα πραγματοποιηθεί σε 2 δόσεις με τέσσερα ματς το Σάββατο (15/12) και τέσσερα την Κυριακή (16/12).

Κάτοικος Άμφισσας θα γίνει ο Νίκος Μαρωνίτης, ενώ ο μέχρι τωρα προπονητής της ομάδας, Νικος Κόκκινος, παραμένει στο τεχνικό τιμ και θα είναι ο άμεσος συνεργάτης του νέου προπονητή.

Πραγματοποιήθηκαν χθες Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2018 στους Δήμους του Ν.Καρδίτσας οι εκλογές για την ανάδειξη των αιρετών εκπροσώπων στο Υπηρεσιακό Συμβούλιο των Ο.Τ.Α. για το μόνιμο προσωπικό και για το προσωπικό Ιδιωτικού Δικαίου Αορίστου Χρόνου.

Μεγάλο Χριστουγεννιάτικο σκακιστικό τουρνουά 7 γύρων διοργανώνει η Σκακιστική Ένωση Βόλου στο Βόλο και καλεί τους σκακιστές και τις σκακίστριες, της Θεσσαλίας και της Ελλάδας ευρύτερα σε μια συνάντηση με χριστουγεννιάτικη διάθεση.

Τον βιασμό του 19χρονου, που κατηγορείται για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη στη Ρόδο, επιβεβαιώνουν οι ιατροδικαστές οι οποίοι τον εξέτασαν.

Της Επιτροπής Πρωτοβουλίας για τα Υδατικά Θεσσαλίας και τα έργα Άνω Αχελώου για συνάντηση με Περιφερειάρχη κ Αγοραστό

Η ΠΑΕ ΑΕΛ δημοσιοποίησε επιστολή που έλαβε για τους απλήρωτους από την Ερασιτεχνική ΑΕΛ μπασκετμπολίστες και εξέδωσε άλλη ανακοίνωση, όπου αναφέρει ότι θα διώξει από το γήπεδο τη «συμμορία των λιγότερων από 50 κουκουλοφόρων».

Μάθημα ζωής και συμπεριφοράς από τον σκηνοθέτη Θοδωρή Παπαδουλάκη στο βίντεο για τα άτομα με αναπηρία, που έχει τίτλο «My Brother» και κεντρικό μήνυμα «σεβάσου τη ζωή».

Γράφει ο Γεώργιος Μακρυνίκας, Μαθηματικός - Πρ. Νομάρχης

Κ. Αγοραστός, Πρόεδρος ΕΝΠΕ: «Για να κερδίσουμε το μέλλον πρέπει να είμαστε εφευρετικοί και κυρίως να υλοποιούμε και να είμαστε αποτελεσματικοί»

Του Φώτη Αλεξάκου, Δημάρχου Καρδίτσας