Δρομολογείται οριστικά τη χρηματοδότηση των 7.000.000€ για τη «Μελέτη Αρδευτικών Δικτύων Σμοκόβου» και την εν συνεχεία εκτέλεση του έργου σύμφωνα με απόφαση του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών που αναρτήθηκε ήδη στο Διάυγεια.

Κ. Αγοραστός: «Με έργα ουσίας βελτιώνουμε την καθημερινότητα των ανθρώπων της παραγωγής»

Φιλανθρωπικός αγώνας με διεθνείς ποδοσφαιριστές: «Ας στηρίξουμε τον 10χρονο Δημήτρη στη μεγαλύτερη μάχη της ζωής του»

Ξεκίνημα με το «δεξί» στη νέα μας στοιχηματική στήλη «To know us BET-ter», αφού σας…πήγαμε ταμείο με το «καλημέρα». Συνεχίζουμε με το κουπόνι του Σαββάτου, όπου έχουμε ξεχωρίσει δύο σημεία.

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα ανά τμήμα έκοψε ο Γυμναστικός Σύλλογος Μουζακίου και Περιχώρων "Γ. Πασιαλής" για όλους τους αθλητές και τις αθλήτριες σε όλα τα τμήματα.

Η στήλη «Η μπάλα στη σέντρα» θα σας βάλει σε αγωνιστικό κλίμα με όλα τα τελευταία νέα των εκπροσώπων της Καρδίτσας στη Γ΄Εθνική, καθώς και των αντιπάλων τους στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής.

Ομόφωνα εγκρίθηκαν ο Διοικητικός και ο Οικονομικός Απολογισμός της Ένωσης Πολιτιστικών Συλλόγων Ν. Καρδίτσας κατά τη διάρκεια της ετήσιας Τακτικής Γενικής Συνέλευσής της για το έτος 2018 που πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής 10 Φεβρουαρίου 2019 στα γραφεία της.

Σε ευχάριστη ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τρίτης 12 Ιανουαρίου η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης Καρδίτσας.

Αποχωρούν από το μπλόκο της Νίκαιας οι αγρότες μετά από απόφαση που έλαβαν στη σημερινή τους συνέλευση, δηλώνοντας ωστόσο πως η κυβέρνηση έδειξε πως είναι απέναντι τους στη χθεσινή συνάντηση στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης.

Η εταιρεία ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΑΤΕΒΕ με έδρα στο 4ο χλμ. Φαρσάλων-Βόλου στα Φάρσαλα συμμετέχει στην έκθεση Τεχνολογιών Περιβάλλοντος Verde.tec που πραγματοποιείται αυτό το Σαββατοκύριακο από 15 έως 17 Φεβρουαρίου 2019 στον εκθεσιακό χώρο M.E.C.-Παιανία.

Η κ. Μαρία Αργυροπούλου Τσαλίκη πρόσφερε σημαντική ποσότητα ελαιολάδου στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Καρδίτσας στη μνήμη του Δημήτριου Ευαγγελόπουλου.

Ο κ.Γεώργιος Κρανής και ο κ.Αλέξανδρος Σφήκας ορίσθηκαν παρατηρητές στο μεγάλο ντέρμπι του 4ου ομίλου της Γ΄Εθνικής ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τη Νίκη Βόλου,ενώ ο κ.Σωτήρης Ζαρχανής ορίσθηκε στην αναμέτρηση των Τρικάλων με τον Απόλλωνα Πόντου στο πλαίσιο της Football League.