ΔΡΑΣΕΙΣ
Typography

Τη δράση για το ποδήλατο οργάνωσε ο Δήμος Καρδίτσας σε συνεργασία με την ΚΕΔΕ


Ο Δήμος Καρδίτσας σε συνεργασία με την ΚΕΔΕ, υλοποίησαν το πρωί της Τρίτης 8 Ιουνίου τη δράση «Πόλη με ποδήλατο, Όμορφη πόλη». Πρόκειται για μια δράση η οποία ενισχύει ακόμη το προφίλ της Καρδίτσας ως πόλης του ποδηλάτου. Η όλη διοργάνωση έγινε και με αφορμή την παγκόσμια ημέρα ποδηλάτου που τιμήθηκε την προηγούμενη εβδομάδα.

drasi podilato 2

Μέσω αυτής:
-Οι συμμετέχοντες ενημερώθηκαν για τα πλεονεκτήματα χρήσης του ποδηλάτου
-Προσφέρθηκε δωρεάν έλεγχο ποδηλάτου και συμβουλές για ασφαλή μετακίνηση
-Υλοποίησαν τη δράση «Δίπλωμα Ποδηλάτου», δίνοντας την ευκαιρία στα παιδιά (ηλικίας 8 έως 12 ετών) να κατανοήσουν, με απλό τρόπο, την έννοια της ασφαλούς οδήγησης.
Παράλληλα οι πολίτες είδαν και δοκίμασαν τους εναλλακτικούς τύπους ποδηλάτων για αστική με-τακίνηση: Ηλεκτρικό πόλης, ηλεκτρικό trekking, Διπλωτό αλλά και Gravel.
Την ενέργεια υλοποίησαν συνεργάτες του οργανισμού «Πόλεις για Ποδήλατο», μέλους της Euro-pean Cyclists Federation.
Η δράση που υλοποίησε ο Δήμος Καρδίτσας τελούσε υπό την Αιγίδα της ΚΕΔΕ, με την υποστήριξη του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών και τη συνεργασία της European Cyclists Federation και τη στήριξη των My Market.

drasi podilato3

Στις εκδηλώσεις στην Πλατεία Πλαστήρα πήραν μέρος τα παιδιά του 5ου Δημ. Σχολείου Καρδίτσας με δυο τμήματα της 3ης τάξης όπως επίσης και το 1ο Εργαστηριακό Κέντρο Καρδίτσας και μαθητές του 1ου ΕΠΑΛ. Από την πλευρά της Δημοτικής Αρχής στην έναρξη της εκδήλωσης παραβρέθηκαν οι αντιδήμαρχοι κ. Αριστ. Σπάνιας, Σωτ. Αντωνίου και Ηλίας Σχορετσανίτης (ο Δήμαρχος κ. Β. Τσιάκος βρισκόταν στην Αθήνα) ενώ σημαντική ήταν η συμβολή του στελέχους του Δήμου κ. Ν. Τζέλλου στη επιτυχία της όλης διοργάνωσης. «Είμαστε η πόλη του ποδηλάτου και αυτό το αποδεικνύουμε καθημερινά. Προωθούμε τη βιώσιμη κινητικότητα, κατασκευάζουμε νέους ποδηλατοδρόμους, ενισχύουμε ακόμη περισσότερο την ποδηλατική κουλτούρα. Η Καρδίτσα έχει δυνατότητες να γίνει η πιο πράσινη πόλη της Θεσσαλίας και με τη συνεχή προσπάθεια που κάνουμε και πάνω από όλα με τη βοήθεια των πολιτών, θα το καταφέρουμε» δήλωσε σχετικά με τις εκδηλώσεις για το ποδήλατο ο Δήμαρχος κ. Β. Τσιάκος

e-max.it: your social media marketing partner

 

ix7

mbgif2

pilatos mesa

ThessalyExpo 300x250

cactus1

vivliopoleio v

  bronx delivey1

 

 

 

!-- Go to www.addthis.com/dashboard to customize your tools -->