ΔΡΑΣΕΙΣ
Typography

Με την ευκαιρία εορτασμού της ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΗΜΕΡΑΣ ΦΥΣΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΩΝ   την ερχόμενη  ΠΕΜΠΤΗ 13 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ, αντιπροσωπεία μελών της ΕΔΥΘΕ θα πραγματοποιήσει συμβολική επίσκεψη σε περιοχές της ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ και ειδικότερα στον Δήμο Μουζακίου και τον ΤΟΕΒ Ταυρωπού.

Σκοποί της επίσκεψης είναι :

  1. Η ανάδειξη της σημασίας αυτής της Παγκόσμιας Ημέρας,   η υπενθύμιση της αξίας  της αντιπλημμυρικής προστασίας και των σχετικών έργων, καθώς και του αναγκαίου σχεδιασμού  πολιτικής υδάτων για αντιμετώπιση παρόμοιων φαινομένων.
  1. Ο αναστοχασμός των δραματικών επιπτώσεων πριν τρία χρόνια στην περιοχή από τον Ιανό. 
  1. Η προβολή των στόχων της ΕΔΥΘΕ, για την ανάγκη δημιουργίας περιφερειακών έργων ταμίευσης στο ΥΔ Θεσσαλίας, ολοκλήρωσης και λειτουργίας των ημιτελών έργων Αχελώου που βρίσκονται  στην περιοχή (Συκιά, σήραγγα μεταφοράς προς Μουζάκι - Δρακότρυπα) και τέλος την υποχρέωση των πολιτικών να λάβουν ΟΡΙΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ για το υδατικό της Θεσσαλίας στην Ελληνική ΒΟΥΛΗ.

Η συνάντηση με τον Δήμαρχο Μουζακίου κ. Στάθη  θα γίνει στις 11.00 π.μ. στο Δημαρχείο της πόλης.

Θα ακολουθήσει συνάντηση με τον πρόεδρο και μέλος της ΕΔΥΘΕ κ. Θανάση Μαρκινό και σύντομη επίσκεψη στο δίκτυο του ΤΟΕΒ Ταυρωπού, που επίσης υπέστη σοβαρές καταστροφές πριν 3 χρόνια από τον Ιανό.

Για  την Ε.Δ.Υ.ΘΕ

Γέμτος Φάνης, ομότιμος καθηγητής Πανεπιστημίου Θεσσαλίας,

Γιαννακός Κώστας, Πρόεδρος Γεωπονικού Συλλόγου Λάρισας,

Κοτσιμπογεώργος Ηλίας, Αντιπρόεδρος Οικονομικού Επιμελητηρίου Θεσσαλίας,

Ντογκούλης Δημήτρης, Πρόεδρος ΓΕΩΤΕΕ/ΚΕ

e-max.it: your social media marketing partner

 

ix7

mbgif2

cactus1

  bronx delivey1

 

 

 

 

!-- Go to www.addthis.com/dashboard to customize your tools -->