ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
Typography

Περιβαλλοντική και Οικολογική Παρέμβαση Μουζακίου- Παμίσου- Ιθώμης Ν. Καρδίτσας

Αγαπητοί Πολίτες
Παρά τις προσπάθειες που πιστεύουμε ότι, κάνει ο Δήμος Μουζακίου και παρά τον αγώνα της Οργάνωσής μας για έναν «καθαρό Πάμισο», εν τούτοις όπως θα δείτε στις ΦΩΤΟ η ρύπανση πλέον στο Μουζάκι και στη θέση «Μέγα Ρέμα» έχει αποκτήσει «καινούργιο πρόσωπο δια των απεικονίσεων!!! οι οποίες και μας παραπέμπουν σε παράξενα τελετουργικά!!!».
Έκπληκτοι, ταραγμένοι, ανήσυχοι αλλά και αγανακτισμένοι με αυτή την κατάσταση οικάτοικοι του Μουζακίου καταγγέλλουν ότι, παρόχθια και στο πλεύσιμο νερό «υπάρχουν παντού κρυφά και φανεράαπορρίμματα, απόβλητα, αμίαντος,τελευταία δε έκαναν την εμφάνισή τους και κάτι περίεργοικαναπέδες με αγαλματίδιαένθεν και ένθεν…!!!»ΦΩΤΟ.
Είμαστε υποχρεωμένοι, έχουμε χρέος και καθήκον να δημοσιοποιήσουμε αυτές τις «μυστήριες» εικόνες που βλέπετε και να καλέσουμε την ΠΑΔΥΘ και τις υπηρεσίες περιβάλλοντοςσε οφειλόμενες ενέργειες για πράσινα σημεία και ρύπανση , αλλά και τους άλλους αρμόδιους φορείς να διερευνήσουν και να ελέγξουν αυτή την περίεργη(και όχι μόνον)υπόθεση, λαμβάνοντας τα απαραίτητα μέτρα φύλαξης και προστασίας παρόχθια του Παμίσου. Αυτά τα Χριστούγεννα, δεν πρέπει το Μουζάκι να γίνει,
«Η κωμόπολη με το…..μαγικό Ποτάμι…».

pamisos1

pamisos1

pamisos1

pamisos1

pamisos1

 


Για το Δ.Σ της Περιβαλλοντικής και Οικολογικής Παρέμβασης
Αστέριος Βασιλάκος, Λάμπρος Γιώτης

 

e-max.it: your social media marketing partner

mbgif2

 joinbanner2

bronx delivey1

 

 

 

!-- Go to www.addthis.com/dashboard to customize your tools -->