Με τους Δημάρχους Μουζακίου και Αργιθέας κκ Γ. Κωτσό και Λ. Τσιβόλα είχε την ευκαιρία να συναντηθεί κατά την περιοδεία του στο Μουζάκι ο υπουργός ψηφιακής πολιτικής κ. Ν. Παππάς.
Ο κ. Παππάς κατά τις τοποθετήσεις του υπεραμύνθηκε του κυβερνητικού έργου, τονίζοντας ότι το κλίμα βελτιώνεται βελτιώνεται στη χώρα μας. Ο ίδιος πάντως έδειξε έκπληκτος που υπάρχουν ακόμη περιοχές, όπως στην Αργιθέα, όπου δεν φτάνει το τηλεοπτικό σήμα.
Παράλληλα χαρακτήρισε άδικο να μην απολαμβάνουν όλοι οι πολίτεςίσα δικαιώματα σε ότι αφορά την πρόσβαση στις νέες τεχνολογίες. Από την πλευρά του ο Δήμαρχος Μουζακίου κ. Γιώργος Κωτσός, αφού αναφέρθηκε στα ζητήματα του υπομνήματος που κατέθεσε (διαβάστε εδώ) σημείωσε και το εξής: «Αφού επιλέξατε να συναντηθούμε σε δημόσιο χώρο, οφείλω να σας τονίσω την άδικη αντιμετώπιση του Δημοσίου απέναντι στους Δήμους. Όταν το δημόσιο επιθυμεί εκτάσεις για δικές του ανάγκες, οι Δήμοι αφιλοκερδώς τις παραχωρούν. Όταν όμως το αίτημα είναι από την πλευρά των Δήμων, το δημόσιο ζητά μισθωτήρια συμβόλαια»