ΑΡΧΙΚΗ
Typography

Με τους Δημάρχους Μουζακίου και Αργιθέας κκ Γ. Κωτσό και Λ. Τσιβόλα είχε την ευκαιρία να συναντηθεί κατά την περιοδεία του στο Μουζάκι ο υπουργός ψηφιακής πολιτικής κ. Ν. Παππάς.

Ο κ. Παππάς κατά τις τοποθετήσεις του υπεραμύνθηκε του κυβερνητικού έργου, τονίζοντας ότι το κλίμα βελτιώνεται βελτιώνεται στη χώρα μας. Ο ίδιος πάντως έδειξε έκπληκτος που υπάρχουν ακόμη περιοχές, όπως στην Αργιθέα, όπου δεν φτάνει το τηλεοπτικό σήμα.

mouzaki pappas2
Παράλληλα χαρακτήρισε άδικο να μην απολαμβάνουν όλοι οι πολίτεςίσα δικαιώματα σε ότι αφορά την πρόσβαση στις νέες τεχνολογίες. Από την πλευρά του ο Δήμαρχος Μουζακίου κ. Γιώργος Κωτσός, αφού αναφέρθηκε στα ζητήματα του υπομνήματος που κατέθεσε (διαβάστε εδώ) σημείωσε και το εξής: «Αφού επιλέξατε να συναντηθούμε σε δημόσιο χώρο, οφείλω να σας τονίσω την άδικη αντιμετώπιση του Δημοσίου απέναντι στους Δήμους. Όταν το δημόσιο επιθυμεί εκτάσεις για δικές του ανάγκες, οι Δήμοι αφιλοκερδώς τις παραχωρούν. Όταν όμως το αίτημα είναι από την πλευρά των Δήμων, το δημόσιο ζητά μισθωτήρια συμβόλαια»

e-max.it: your social media marketing partner
!-- Go to www.addthis.com/dashboard to customize your tools -->