Με μεγάλη χαρά και υπερηφάνεια ο Φοιτητικός Σύλλογος «Δασολογίας, Επιστημών Ξύλου & Σχεδιασμού» ανακοινώνει την συμμετοχή του στο φοιτητικό, φιλανθρωπικού χαρακτήρα, τουρνουά βόλεϊ! 

Πλήθος κόσμου και κυρίως μαθητές των σχολείων παρακολούθησαν τους τελικούς Σχολικού Πρωταθλήματος Βόλεϊ, που ολοκληρώθηκαν με επιτυχία στο Κλειστό Γυμναστήριο Μουζακίου, την Τρίτη (27/02).

Ο Γυμναστικός Σύλλογος Μουζακίου & Περιχώρων «Γ. ΠΑΣΙΑΛΗΣ» ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με την Λίλια Ρακοβίτη για την νέα σεζόν, που θα αναλάβει εκ νέου τα αναπτυξιακά τμήματα βόλει του Συλλόγου αλλά και το τμήμα ενηλίκων γυναικών «ΑΜΑΖΟΝΕΣ».

Στην επόμενη φάση του τοπικού Πρωταθλήματος Γυναικών της ΕΣΠΕΚΕΛ προκρίθηκε η Γυναικεία ομάδα του Γυμναστικού Συλλόγου Μουζακίου & Περιχώρων «Γ. ΠΑΣΙΑΛΗΣ» μετά την κατάκτηση της δεύτερης θέσης στον όμιλο, κατά την Α' φάση του πρωταθλήματος.

Με νίκη και εντελώς νεανικό ρόστερ ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της η Γυναικεία Ομάδα Βόλει του Γυμναστικού Συλλόγου Μουζακίου & Περιχώρων «Γ. ΠΑΣΙΑΛΗΣ», το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου 2023 στην πρώτη αγωνιστική του Τοπικού Πρωταθλήματος Γυναικών της ΕΣΠΕΚΕΛ.

Συνεχίζει για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά στο Μουζάκι η Σοφία Παναγιάρη μετά τη συνάντηση της προπονήτριας βόλεϊ με τον πρόεδρο του Γ.Σ. Μουζακίου και Περιχώρων «Γ.ΠΑΣΙΑΛΗΣ» κ. Σύλα και μέλη του Δ.Σ.

Περισσότερα Άρθρα...

 

vasilakos katheto

cactus1

pilatos katheto

 

 

  

 

 

 

 

!-- Go to www.addthis.com/dashboard to customize your tools -->