Το Σάββατο 8/6/2019 στα γραφεία της Ε.Σ.ΠΕ.Κ.ΕΛ. πραγματοποιήθηκε η Γενική Συνέλευση όλων των Σωματείων, όπου ομόφωνα εγκρίθηκε ο διοικητικός και οικονομικός απολογισμός.

Με την ολοκλήρωση των πρωταθλημάτων της Α2 Ανδρών και Γυναικών και των τουρνουά ανόδου, η Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης παρουσιάζει τις ομάδες και τους ομίλους για την αγωνιστική περίοδο 2019-20.

Ο Γυμναστικός Σύλλογος Μουζακίου και η Ομάδα Φίλων Βόλεϊ Μουζακίου σε συνεργασία με την Τοπική Διοίκηση Καρδίτσας της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών (IPA Καρδίτσας) και την Πυροσβεστική Υπηρεσία Μουζακίου, με την στήριξη του Νομικού Προσώπου Πολιτισμός Αθλητισμός Νεότητα του Δήμου Μουζακίου, συνδιοργανώνουν για 3η συνεχόμενη χρονιά το Πασχαλινό Κύπελλο Αγάπης, με σκοπό την ενίσχυση των ευάλωτων οικογενειών της περιοχής μας.

Στο κατάμεστο κλειστό της Καρδίτσας οι άντρες του Σ.Π.Α.Κ. κατάφεραν με μια μεγάλη νίκη απέναντι στον Απόλλωνα Καλαμαριάς να σφραγίσουν την παραμονή τους στην Α2 κατηγορία συγκεντρώνοντας συνολικά 33 βαθμούς στο πρωτάθλημα.

Περισσότερα Άρθρα...

  karla teliko

giovani teliki

kafes2