Συνάντηση με το Διοικητή της 5ης ΥΠΕ Φώτη Σερέτη, πραγματοποίησε σήμερα στο Μουζάκι, ο Δήμαρχος Μουζακίου Φάνης Στάθης, παρουσία των Υποδιοικητών της 5ης ΥΠΕ Ηλία Τσιαούση και Σταύρο Παπαγεωργίου, τον διοικητικό υπάλληλο του Κέντρου Υγείας Μουζακίου Κώστα Σκρέτα και τον Αντιδήμαρχο Οικονομικών Νίκο Πούπη.

Με τη συμμετοχή εκπροσώπων των Σωμάτων Ασφαλείας και των συναρμόδιων φορέων, αλλά και την παρουσία της Δημοτικής Αρχής, συνεδρίασε για δεύτερη φορά την Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2020 το Συντονιστικό Τοπικό Όργανο Πολιτικής Προστασίας στο Δημαρχείο Αργιθέας στο Ανθηρό.

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την Ομόνοια στην άδεια Τούμπα, με τις δύο ομάδες να έχουν… προηγούμενα από το 1976-77, στον 1ο γύρο του Πρωταθλητριών, εποχή της πρώτης μεγάλης ομάδας του «δικεφάλου του Βορρά», Γιώργου Κούδα προεξάρχοντος.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Συνεταιριστικής Τράπεζας Θεσσαλίας στη συνεδρίαση του υπ’ αριθ. 1024/20.10.2020 και σύμφωνα με την υπ’ αριθ. 371/20.10.2020 απόφαση της ΕΠΑΘ (Επιτροπή Πιστωτικών και Ασφαλιστικών Θεμάτων) της Τράπεζας της Ελλάδος, κατάρτησε τον κατάλογο των υποψήφιων Εκτελεστικών και Μη Εκτελεστικών Μελών για τις εκλογές της 8ης Νοεμβρίου 2020 ως ακολούθως:

Με τις αστυνομικές δυνάμεις να παρατάσσονται γύρω από το εδώλιο, για πρώτη φορά κατά τη διάρκεια της δίκης της Χρυσής Αυγής, οι δικαστές δεν δέχτηκαν τα ανασταλτικά για την ηγετική ομάδα της Χρυσής Αυγής.

Η ΕΔ/ΕΣΚΑΘ ανακοίνωσε τους ορισμούς διαιτητών για την αγωνιστική δράση σε Α1, Α2, Β' ΕΣΚΑΘ που θα διεξαχθεί το διάστημα 22-27 Οκτωβρίου 2020.

Συνεχίζονται εντατικά οι επαφές και οι συνεργασίες της Βουλευτή του Νομού μας, κ. Ασημίνας Σκόνδρα, με αρμόδιους Υπουργούς.

Τι σχεδιάζει να ανακοινώσει ο πρωθυπουργός στο μήνυμά του στις 7 το απόγευμα - «Θα εξηγήσω στους πολίτες την κατάσταση και τα μέτρα που θα λάβουμε» είπε στην Πρόεδρο της Δημοκρατίας, πριν από την τηλεδιάσκεψη με τους περιφερειάρχες - Ανησυχία από τον υπερδιπλασιασμό των κρουσμάτων μέσα σε επτά ημέρες

Ξεκινά από τα 80 ευρώ, με κλιμακωτή αύξηση που μπορεί να φτάσει τα 600 ευρώ. Προβλέπεται κονδύλι για φυσικό αέριο, υγραέριο, καυσόξυλα και τα πέλλετ

Την 26η Οκτωβρίου 2020, ημέρα Δευτέρα (ώρα έναρξης 11:30΄και ώρα λήξης 13:30΄) συνεδριάζει  Διά Περιφοράς το Δημοτικό Συμβούλιο Σοφάδων με θέματα της ημερήσιας διάταξης τα παρακάτω:

Η Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Θεσσαλίας διοργάνωσε τηλεημερίδα στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού θεσμού Erasmus Days την Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2020, με σκοπό την παρουσίαση και διάχυση των αποτελεσμάτων των σχεδίων Erasmus+που υλοποιούν οι Διευθύνσεις Εκπαίδευσης των τεσσάρων νομών της Θεσσαλίας.

!-- Go to www.addthis.com/dashboard to customize your tools -->