Ο Γιάννης Γεννάδιος, όπως σας είχε αποκαλύψει πρώτο εδώ και καιρό το karditsapress θα είναι υποψήφιος δήμαρχος στο Δήμο Καρδίτσας.

Με αξιόλογη επιτυχία στέφθηκε η συμμετοχή δύο συμπολιτών μας στο παγκόσμιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου διαχρονικών (ηλικίας άνω των 35 ετών) αθλητών.

Για τον Πειραιά αναχωρεί ο Α.Σ. Καρδίτσας ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΙΟ, εκεί όπου την Κυριακή στις 7:15 μ.μ. θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό, στην τελευταία φετινή του εκτός έδρας αναμέτρηση.

Επικοινωνία του Βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας του του νομού Καρδίτσας κυρίου Γιώργου Κώτσου με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Γιώργο Γεωργαντά

Σήμερα 30/4/2023 έφυγε πρόωρα από κοντά μας ένας εκλεκτός συνάδελφος, ο Στέλιος Κουτής. Ο Στέλιος τα τελευταία χρόνια ήταν συνταξιούχος.

Δημοπρατείται από την Περιφέρεια Θεσσαλίας η κατασκευή του νέου γηπέδου ποδοσφαίρου στο Προπονητικό Κέντρο Καρδίτσας.

Εντυπωσιακή και άρτια ήταν η άσκηση της Πυροσβεστικής για την αντιμετώπιση μερικής κατάρρευσης και εγκλωβισμού μαθητών, ύστερα από ισχυρή σεισμική δόνηση και ταυτόχρονη εκδήλωση πυρκαγιάς, που πραγματοποιήθηκε στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Σοφάδων.

Ο Δήμος Παλαμά σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ, θα πραγματοποιήσει δωρεάν Rapidtest για ανίχνευση του κορωνοϊού σε όσους δημότες του το επιθυμούν,στον Παλαμά καθημερινά από Δευτέρα 03 Απριλίου έως Παρασκευή 07 Απριλίου,στην κεντρική πλατεία από τις 01:00 έως τις 03:00 το μεσημέρι.

Καθηγήτριες του Πανεπιστημίου της Αθήνας παρουσιάζουν τη διεθνή επιστημονική εμπειρία για ένα θέμα που απασχολεί την ανθρωπότητα.

Μια ενδιαφέρουσα εκδήλωση – ημερίδα πρόκειται να πραγματοποιηθεί από το 1ο Πειραματικό Γενικό Λύκειο Καρδίτσας και τους μαθητές και μαθήτριες του Ομίλου “Κλιματική Αλλαγή – Κλιματική Κρίση”στο πλαίσιο της ενημέρωσης και διάχυσης των δράσεων του Ομίλου, την Κυριακή 2-4-2023 στις 12:00 το μεσημέρι, στον ημιώροφο του ξενοδοχείου ΚΙΕΡΙΟΝ.

Ο Δήμαρχος Καρδίτσας κ. Β. Τσιάκος υπέγραψε τη σύμβαση κατασκευής του έργου με τον ανάδοχο

Από την Κυριακή αρχίζει να αλλάζει σταδιακά το σκηνικό του καιρού με κύρια χαρακτηριστικά τις βροχές και τις καταιγίδες στις περισσότερες περιοχές της χώρας

Ανακοινώνεται ότι για το χρονικό διάστημα από 3 έως 9 Απριλίου 2023, τα δρομολόγια των Κινητών Αστυνομικών Μονάδων της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλίας θα είναι τα ακόλουθα:

Οι Πανελλήνιοι Σχολικοί Αγώνες Λυκείων Ελλάδας και Κύπρου είναι μία αθλητική διοργάνωση που διεξάγεται κάθε χρόνο από την Οργανωτική Επιτροπή Σχολικών και Αθλητικών δραστηριοτήτων, με την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας και περιλαμβάνει αγωνίσματα κλασικού αλλά και μοντέρνου αθλητισμού, καλλιεργώντας κατά αυτόν τον τρόπο, μέσω της συμμετοχής, την πειθαρχία, την προσπάθεια, τον αλληλοσεβασμό και προσφέροντας φυσικά, νέες εμπειρίες στους συμμετέχοντες.

Με τεκμηριωμένες προτάσεις για να αρθούν τα αδιέξοδα που έχει περιέλθει ο αγροτικός κόσμος συνεχίζει τις περιοδείες της σε Τοπικές Κοινότητες του νομού Καρδίτσας, η υποψήφια βουλευτής του ΠΑ.ΣΟ.Κ-ΚΙΝ.ΑΛ. Σωτηρία Μπακαλάκου.

Σε κακουργήματα αναβιβάζονται τα αδικήματα της κλοπής και της κλεπταποδοχής υλικού, που εξυπηρετεί τη λειτουργία και την ασφάλεια των μέσων συγκοινωνίας και τιμωρούνται με κάθειρξη έως δέκα έτη.

Σωματείο Εμποροϋπαλλήλων και υπαλλήλων με σχέση ιδιωτικού δικαίου Ν. Καρδίτσας

Μια σημαντική απόφαση που αφορά όλους τους καταναλωτές ηλεκτρικού ρεύματος εξέδωσε το Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών που έκρινε νόμιμη και διαφανή την έξτρα αναπροσαρμογής της ΔΕΗ απορρίπτοντας τις αγωγές από τις καταναλωτικές οργανώσεις, Δικηγορικούς Συλλόγους, ομοσπονδίες επαγγελματιών, συλλόγους και καταναλωτές που διεκδικούσαν δια της δικαστικής οδού την ακύρωση της.

!-- Go to www.addthis.com/dashboard to customize your tools -->