Συμμετέχουμε στις εκλογές για ανάδειξη του νέου ΔΣ της ΕΛΜΕ Τετάρτη 13/12 9πμ-6μμ στο 1ο ΕΠΑΛ,  Στις εκλογές για ανάδειξη του νέου ΔΣ της ΕΛΜΕ Τετάρτη 13/12 9πμ-6μμ στο 1ο ΕΠΑΛ 

Η Ετήσια εκλογοαπολογιστική συνέλευση της ΕΛΜΕ Καρδίτσας θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 7/12/2023 στις 7μμ στο Εσπερινό Γυμνάσιο Λ.Τ. Καρδίτσας .

Την επιτακτική ανάγκη ολιστικής, οριστικής και ουσιαστικής διαχείρισης των «κόκκινων δανείων», υπερασπίστηκε η Βουλευτής κ. Ασημίνα Σκόνδρα. Κατά την ομιλία της στη Βουλή επί του νομοσχεδίου του Υπ. Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, για τα δάνεια, την διαφάνεια, τον ανταγωνισμό και το πρόγραμμα «ΗΡΑΚΛΗΣ», τόνισε την ανάγκη να θωρακιστούν οι πραγματικά ευάλωτοι δανειολήπτες, με πλαίσιο προστασίας των δικαιωμάτων και των συμφερόντων τους.

Ανακοίνωση της Λαϊκής Συσπείρωσης Δήμου Καρδίτσας «Για τη σχεδιαζόμενη «ανάπλαση» του Παυσιλύπου»

Πληροφορηθήκαμε ότι η Κυβέρνηση με νόμο, αναιτιολόγητα και εντελώς ξαφνικά παρά τις αντίθετες διαβεβαιώσεις προεκλογικά, ετοιμάζει την κατάργηση και συγχώνευση των ΔΕΥΑ, αλλάζοντας τελείως τον χαρακτήρα και την στρατηγική της πολιτικής για το νερό στην χώρα μας.

Ο Δήμαρχος Καρδίτσας, κ Τσιάκος, απαντώντας σε ερώτησή μας για την κατάσταση του δημοτικού κολυμβητηρίου σχετικά με τη συντήρηση των πεπαλαιωμένων εγκαταστάσεων και τη λειτουργία του χωρίς πιστοποιητικό πυροσπροστασίας, έκανε λόγο ότι «στο δημοτικό κολυμβητήριο κάποιοι έχουν στήσει μαγαζάκια».

Περισσότερα Άρθρα...

GENIKO WEB BANNER half page 300x600

kokkinoskoyfitsa2 vert

vasilakos katheto

cactus1

pilatos katheto

 

 

  

 

 

 

 

!-- Go to www.addthis.com/dashboard to customize your tools -->