hfhrfhfrrfxhhfhfhhfjjjj    

topiki agora pappas fro

ΑΡΘΡΑ
Typography

Η κατάργηση των ενδιάμεσων εκπτώσεων αλλά και η αύξηση του κόστους ζωής με την ακρίβεια να κυριαρχεί στα νοικοκυριά ενδυνάμωσαν χρόνο με το χρόνο την Black Friday και τη Cyber Monday.

Στην δύσκολη κατάσταση που έχει επέλθει η Καρδίτσα μετά τις καταστροφικές πλημμύρες , ευελπιστούμε ότι αυτές οι δύο ημέρες να δώσουν μία ανάσα αισιοδοξίας για τα καταστήματα της πόλης μας και οι καταναλωτές να μπορούν να εκμεταλλευτούν τις προσφορές που θα υπάρξουν.

Να τονίσουμε ότι και οι δύο αυτές ξενόφερτες ημέρες δεν ανήκουν στις τακτικές εκπτώσεις αλλά λόγω της μεγάλης ανταπόκρισης από το κοινό τείνουν πλέον να γίνουν θεσμός.

Τα καταστήματα με είδη τεχνολογίας, ένδυσης – υπόδησης αλλά και με άλλα είδη που θα συμμετάσχουν (η συμμετοχή είναι προαιρετική) σε αυτές τις δύο ημέρες προσφορών πρέπει να προσέξουν ιδιαίτερα γιατί δεν επιτρέπεται η προσφορά προϊόντων που να υπερβαίνει το 50% του συνόλου των κωδικών που υπάρχουν στην επιχείρηση.

Επίσης να δοθεί προσοχή στο γεγονός ότι στα είδη της προσφοράς θα πρέπει να αναγράφεται ευκρινώς η παλιά και η νέα τιμή καθώς και ότι δεν μπορεί το ίδιο προϊόν που είχε μείωση τιμής μέσα σε διάστημα 30 ημερών , να έχει αύξηση ή μείωση της τιμής από την προηγούμενη .

Επιπλέον το ποσοστό της μείωσης θα πρέπει να αναγράφεται σε εμφανές σημείο που υπάρχουν τα προϊόντα της προσφοράς. Συνάδελφοι έμποροι και καταναλωτές πρέπει να καταλάβουμε ότι η αγορά της Καρδίτσας μας χρειάζεται όλους.

e-max.it: your social media marketing partner

 

ix7

 

vasilakos katheto

cactus1

pilatos katheto

 

 

  

 

 

 

 

!-- Go to www.addthis.com/dashboard to customize your tools -->