Ανάμεσα σε «συμπληγάδες» βρίσκεται ο εμπορικός κόσμος της Καρδίτσας, λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, με αποτέλεσμα η οικονομική ζημία που έχει ήδη προκληθεί να ανέρχεται σε εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ και να τίθενται σε κίνδυνο δεκάδες θέσεις εργασίας μόνο στο νομό Καρδίτσας.

Μετά από κάλεσμα των νοσοκομειακών γιατρών Καρδίτσας με αφορμή την παγκόσμια μέρα δράσης για την υγεία πραγματοποιήθηκε κινητοποίηση στην πύλη του Γενικού Νοσοκομείου Καρδίτσας.

Τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου Εργαζομένων του Γ.Ν.Καρδίτσας , λόγω της παγκόσμιας ημέρας υγείας ,πραγματοποιεί μια συμβολική κινητοποίηση ,στην πύλη του Νοσοκομείου..

Σήμερα ανακοινώθηκαν επίσημα τα αποτελέσματα της Ψηφοφορία των Ακροατών του Μαθητικού Διαγωνισμού Ραδιοφωνικού Μηνύματος & Τραγουδιού “Κάν’ το ν’ ακουστεί 2020” που ολοκληρώθηκε την Παρασκευή 3 Απριλίου 2020 με μεγάλη επιτυχία στο Διαδικτυακό Μαθητικό Ραδιόφωνο του EuropeanSchoolRadio.

Από το Γραφείο Αγροτικής Ανάπτυξης του Δήμου Μουζακίου ανακοινώνεται ότι πραγματοποιήθηκε αναγγελία στον ΕΛΓΑ για ζημιές από πλημμύρες που προκάλεσαν τα πρόσφατα ακραία καιρικά φαινόμενα στα χωριά των Δημοτικών Ενοτήτων Παμίσου & Ιθώμης του Δήμου Μουζακίου.

"Δεν είμαστε ήρωες, θέλουμε απλώς να μας θυμάστε και μετά την κρίση", τόνισε μεταξύ άλλων, ο Καρδιτσιώτης διασώστης του ΕΚΑΒ Λάμπρος Φυτσιλής, στην εκπομπή Καλημέρα Ελλάδα.

Περισσότερα Άρθρα...

!-- Go to www.addthis.com/dashboard to customize your tools -->