Στα πλαίσια της αυτοαξιολόγησης της σχολικής μονάδας στον Άξονα «Σχολείο και κοινότητα» με θέμα τον εθελοντισμό και την προσφορά στο συνάνθρωπο, την Τρίτη 5/12/2023 ξεκινήσαμε τις σχετικές δράσεις με την επίσκεψη στο Ειδικό Σχολείο Καρδίτσας.

Η Ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στην Καρδίτσα, όπου δραστηριοποιείται το Παράρτημα Αποθεραπείας και Αποκατάστασης παιδιών με αναπηρίες Καρδίτσας (πρώην ΚΕΠΕΠ) την Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου 2023, στο ξενοδοχείο ΚΙΕΡΙΟΝ

Με σκοπό να μιλήσουν με τις τοπικές κοινωνίες και τους φορείς καθώς και να αναδείξουν το πρόγραμμα του ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής κλιμάκια του κόμματος περιοδεύουν από την Παρασκευή στο Νομό Καρδίτσας.

Την ερχόμενη Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου 2023 και ώρα 18:30, θα πραγματοποιηθεί από τον Δήμο Μουζακίου και το «Ν.Π.Δ.Δ. Αθλητισμός – Πολιτισμός – Νεότητα», το εορταστικό «άναμμα» του Χριστουγεννιάτικου δένδρου στην κεντρική πλατεία Μουζακίου.

Τον μήνα Νοέμβριο, το προσωπικό της Κινητής Μονάδας Περιφέρειας Θεσσαλίας του ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ με έδρα τη Λάρισα, στο πλαίσιο συνεργασίας με Δήμους, Φορείς και Υπηρεσίες συνέχισε τον σχεδιασμό νέων παρεμβάσεων, με απώτερο στόχο την ουσιαστική αντιμετώπιση των εξαρτήσεων από νόμιμες και παράνομες ουσίες στην ευρύτερη περιφέρεια της Θεσσαλίας.

Ανακοινώνεται ότι για το χρονικό διάστημα από 11 έως 17 Δεκεμβρίου 2023, τα δρομολόγια των Κινητών Αστυνομικών Μονάδων της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλίας θα είναι τα ακόλουθα:

Περισσότερα Άρθρα...

GENIKO WEB BANNER half page 300x600

kokkinoskoyfitsa2 vert

vasilakos katheto

cactus1

pilatos katheto

 

 

  

 

 

 

 

!-- Go to www.addthis.com/dashboard to customize your tools -->