ΚΑΡΔΙΤΣΑ
Typography

Σε καθημερινά δρομολόγια το πλυντήριο κάδων του Δήμου Καρδίτσας

Διαδρομές τόσο στο κέντρο της πόλης όσο και περιμετρικά ακολουθεί καθημερινά το πλυντήριο κάδων της υπηρεσίας καθαριότητας του Δήμου Καρδίτσας. Το πλυντήριο ακολουθεί τα απορριμματοφόρα και βελτιώνει σημαντικά την καθαριότητα στο Δήμο καθώς οι κάδοι παραμένουν καθαροί και δεν ενοχλούν με δυσάρεστες οσμές τους περιοίκους. Πάντως σε κάθε περίπτωση πέραν από τη συστηματική δουλεία που γίνεται με το πλύσιμο κάδων χρειάζεται και η συμβολή των δημοτών.

Όπως προβλέπει ο κανονισμός καθαριότητας στους κάδους δεν απορρίπτουμε ανεξέλεγκτα τα απορρίμματα. Θα πρέπει προηγουμένως να τα συσκευάσουμε στις ειδικές σακούλες. Ιδιαίτερα κατά τους θερινούς μήνες που ανεβαίνουν οι θερμοκρασίες η τήρηση των κανόνων είναι απολύτως απαραίτητη.

«Στην υπηρεσία καθαριότητας γίνεται συστηματική δουλειά. Το έμψυχο δυναμικό προσπαθεί για το καλύτερο αποτέλεσμα και αυτό φαίνεται καθημερινά. Το γεγονός ότι ενισχύεται και εκσυγχρονίζεται ο στόλος των μηχανημάτων σε συνδυασμό με τον καλύτερο σχεδιασμό και την υπερπροσπάθεια που καταβάλει το έμψυχο δυναμικό της υπηρεσίας καθαριότητας έχει οδηγήσει συνολικά σε μια πολύ καλύτερη κατάσταση την εικόνα της καθαριότητας στο Δήμο μας διαπίστωση που γίνεται αποδεκτή από όλους τους καλόπιστους παρατηρητές. Ωστόσο δεν σταματάμε εδώ. Προσπαθούμε για ακόμη καλύτερα αποτελέσματα» δήλωσε σχετικά ο αρμόδιος αντιδήμαρχος κ. Σωτ. Αντωνίου. 

e-max.it: your social media marketing partner

 

ix7

mbgif2

 

  

GENIKO WEB BANNER half page 300x600

kokkinoskoyfitsa2 vert

vasilakos katheto

cactus1

pilatos katheto

 

 

  

 

 

 

 

!-- Go to www.addthis.com/dashboard to customize your tools -->